Instagram-gebruikers woedend over casten van nieuwe levenslange film over prins Harry en Meghan Markle

Instagram-gebruikers woedend over casten van nieuwe levenslange film over prins Harry en Meghan Markle
Instagram-gebruikers woedend over casten van nieuwe levenslange film over prins Harry en Meghan Markle
Anonim

Het lijkt alsof er geen week voorbijgaat waarin Meghan Markle en prins Harry niet de krantenkoppen halen.

Onlangs werd aangekondigd dat Lifetime Network heeft besloten om het verhaal en de roem van het paar te verzilveren door een biopic te maken waarin hun ontsnapping uit Buckingham Palace wordt verbeeld.

Zojuist werd onthuld dat Jordan Dean en Sydney Morton respectievelijk de hertog en hertogin zullen spelen in Lifetime's derde biopic over het paar.

Instagram-gebruikers zijn echter niet blij met de keuzes - of met het idee van weer een nieuwe biopic.

ET Canada plaatste onlangs nieuwe beelden van de cast in hun rollen als Meghan en Harry op Instagram.

Mensen waren er snel bij om hun verontwaardiging en spot te uiten over de keuzes bij de casting. Een gebruiker met de naam royalshnm zei: "Wat is er mis met deze mensen en het niet krijgen van iemand die op haar lijkt. Niet alle vrouwen met een lichte huid lijken op elkaar. Belachelijk!!!!"

Eén gebruiker, anna_passthechilli, stak de draak met de acteur die prins Harry afbeeldde en vroeg: "Weet je zeker dat het geen biopic over Van Gogh is?" Een andere, cuteandfabulous13, merkte op: "Hij lijkt in niets op Harry. Waarom maken ze deze dwaasheid?"

Andere gebruikers uitten hun gevoelens over een derde biopic en alle aandacht die Meghan en Harry hebben gekregen sinds hun vertrek uit de koninklijke familie, ondanks dat ze aangeven dat ze privacy wensen.

Eén gebruiker, beniboostyles, vatte het belangrijkste punt van deze frustratie samen en zei: "Te vroeg voor deze film terwijl we ze nog steeds zo vaak in het echt bekijken."

Een andere gebruiker, ewilkinson91, was het daarmee eens en zei: "UGH zo ziek van deze twee!!" Gebruiker _lilit_lilit zei: "Ik ga er niet naar kijken. Zo moe van ze. Ze zien er echt niet uit als mensen die niet van media-aandacht houden. Integendeel - deze mensen zoeken ernaar en genieten ervan."

Lifetime bracht Harry & Meghan: A Royal Romance uit in 2018. De film kreeg lage beoordelingen en kritiek omdat het een cheesy liefdesverhaal was met weinig inhoud of basis in de realiteit. De tweede biopic van het netwerk over het paar, Becoming Royal, deed het niet beter, met nog lagere beoordelingen op IMDB dan zijn voorganger.

De nieuwe biopic wordt ergens in 2021 uitgebracht, maar er is geen officiële releasedatum aangekondigd.

Aanbevolen: