Dit is wat de mannen van 'Hannah Montana' hebben gedaan sinds de show eindigde

Inhoudsopgave:

Dit is wat de mannen van 'Hannah Montana' hebben gedaan sinds de show eindigde
Dit is wat de mannen van 'Hannah Montana' hebben gedaan sinds de show eindigde
Anonim

Hannah Montana was ongetwijfeld een van de meest populaire shows op The Disney Channel. De show werd uitgezonden van 2006-2011 en wordt tot op de dag van vandaag door velen gestreamd op Disney+. Na de reis van Miley Stewart en haar alter ego Hannah terwijl ze door het dubbelleven van middelbare scholier en popster navigeren, was de show de grote doorbraak voor megaster Miley Cyrus. De show richt zich op de relaties die Miley heeft met haar vader Robbie Ray (Billy Ray Cyrus), broer Jackson (Jason Earles) en beste vrienden Lilly Truscott (Emily Osment) en Oliver Oken (Mitchell Musso).

Hoewel het succes van Miley Cyrus vanzelfsprekend is, hebben de andere castleden het ook behoorlijk druk gehad sinds het einde van de show. De meeste cast zijn erg dankbaar voor hun ervaring met de show en staan zelfs open voor de mogelijkheid van een reboot. Tot dan, dit is wat de mannen uit de Hannah Montana-serie recentelijk hebben uitgespookt.

6 Billy Ray Cyrus

Hoewel Billy Rays gevoelens over de show in de loop der jaren zijn veranderd, gelooft hij ook dat alles met een reden gebeurt. In een interview met Insider begin 2020 zei Cyrus: "Op een gegeven moment zei ik: 'Man, heb ik mijn beste jaren muziek ingeruild om acteur te worden?' En dan komt Lil Nas X, en hij vertelde me dat de reden dat hij contact met me opnam, was omdat hij zei dat ik de enige country-kerel was die hij kende vanwege Hannah Montana." Het onwaarschijnlijke duo nam 2 Grammy's mee naar huis voor de "Old Town Road" remix en het nummer bleef 19 weken lang bovenaan de Billboard Top 100 staan. Voordat de samenwerking begon, ging Cyrus echter zo ver om te zeggen dat de show zijn familie vernietigde en dat hij er spijt van had. Niettemin is Billy Ray momenteel genieten van zijn muziek en genieten van het zijn van een grootvader van de nieuwe baby Bear Chance Cyrus.

5 Jason Earle

Sinds het spelen van Miley's 16-jarige broer, heeft Jason Earles een lange weg afgelegd. De nu 44-jarige is getrouwd met zijn oude partner Katie Drysen, en hij post regelmatig over zijn relatie en avonturen op Instagram. Volgens Teen Vogue is Earles dol op zijn Disney Channel-dagen en zou hij zeker terug willen gaan. "Als Disney zou zeggen: 'Hé, laten we een gloednieuwe show doen, laten we dit nog vier jaar doen' of 'Hé, we gaan een speciale Hannah Montana-reünie van zes afleveringen doen', dan zou ik dat allemaal doen. dingen omdat die plek als familie voor me is, "zei hij. Vanaf nu heeft Jason een gastrol in de Disney Channel-show Just Roll With It die verwijst naar Hannah Montana in komische stijl zonder script.

4 Mitchell Musso

Een van de meest geliefde vriendschappen in de show was die tussen Oliver en Jackson. Of ze nu naar het strand gingen om "cheese jerky" te verkopen of om Rico's kattenkwaad aan te pakken, ze waren altijd wel iets van plan. Na de show bleef Mitchell bij Disney in de hoofdrol in zowel Pair of Kings als Phineas and Ferb. Mitchell Musso is nu een beetje onherkenbaar, omdat hij het lange haar en de wijde korte broek heeft gedumpt, maar blijft werken in de tv-industrie. Meest recentelijk speelde hij samen met Wizards of Waverly Place-acteur Jake T. Austin in The Rise en zal in 2022 ook stemwerk doen voor de Cars-franchise.

3 Moises Arias

Volgens zijn Instagram is Moises Arias momenteel acteur, fotograaf en creatief directeur. Sinds hij Rico speelde in Hannah Montana, bleef hij acteren in films als Pitch Perfect 3 en Pete Davidsons King of Staten Island. Hij speelde ook Poe samen met mede-Disney-ster Cole Sprouse in de hartverscheurende film Five Feet Apart. Moises werkt ook samen met Jaden Smith om zijn kledinglijn MSFTS te promoten.

2 Cody Linely

Jake Ryan was waarschijnlijk Miley's grootste liefdesbelang gedurende de hele show. Jake, gespeeld door Cody Linely, was een eigenwijs maar charmante beroemde acteur. Sinds de show is Cody een deelnemer aan Dancing With the Stars in combinatie met Julianne Hough, waar ze vierde werden. Hij werkt ook met aspirant-acteurs die lessen geeft, zowel online als in de acteerstudio van Cathryn Sullivan in Texas. Linley is ook blijven optreden in televisie en film in Melissa en Joey en Sharknado.

1 Drew Roy

Hoewel Jesse slechts in een paar afleveringen van de show speelde als Jake's aartsvijand die naar Miley's hart smacht, is hij nog steeds een belangrijk onderdeel van de erfenis van Hannah Montana. Hij inspireerde de hit 'He Could Be The One', met zijn bad boy looks en gitaarkunsten. Sinds de show heeft Drew Roy in een aantal films gespeeld, zoals Secretariat, en is hij ook getrouwd met Renee Gardner met wie hij nu een kind heeft. Hij werkt nu als piloot en zal ook verschijnen in een aflevering van de iCarly-reboot.

Aanbevolen: