Alles wat de 'Breaking Bad'-sterren hebben gedaan sinds de show eindigde

Inhoudsopgave:

Alles wat de 'Breaking Bad'-sterren hebben gedaan sinds de show eindigde
Alles wat de 'Breaking Bad'-sterren hebben gedaan sinds de show eindigde
Anonim

Breaking Bad was een van de meest iconische shows die ooit onze tv-schermen hebben omarmd. Het draait om een wanhopige man van in de vijftig die probeert rond te komen, terwijl hij sterft aan kanker. De hoofdpersoon wendt zich uiteindelijk tot het maken van een medicijn en raakt verwikkeld in allerlei gevaren en problemen.

Helaas kwam er acht jaar geleden een einde aan de show, maar daarmee ontvingen we de spin-offserie Better Call Saul en de film El Camino. Het einde van Breaking Bad was voor veel mensen triest, omdat alles uit de show zo'n gedenkwaardig onderdeel van de popcultuur werd. Van het precieze schrijven van regisseur/schrijver Vince Gilligan, de gestage ontwikkeling van karakters tot de iconische scènes tijdens de show, zo veel dingen uit de serie hebben een vaste plek in de harten van fans. Voor het geval je je afvraagt, dit is wat de Breaking Bad-cast heeft gedaan sinds de show eindigde.

10 Krysten Ritter debuteerde met haar roman en werd een vaste waarde op 'Jessica Jones'

We kunnen die traumatiserende woorden van Jesse Pinkman nog steeds horen … "Ik heb Jane zien sterven."

Dankzij de briljante vertolking van Krysten Ritter als de problematische minnaar van Jesse Pinkman, deed de actrice geweldige dingen nadat de show was afgelopen. Een jaar nadat de finale werd uitgezonden op AMC, tekende Ritter een contract voor drie seizoenen met Marvel om Jessica Jones te spelen in de gelijknamige serie. Ze debuteerde ook met een psychologische thrillerroman Bonfire in 2017 en kreeg in 2019 een zoon.

9 Jesse Plemons speelde in Black Mirror en debuteerde met een film

Je kunt het talent van een acteur gemakkelijk meten aan de hoeveelheid haat die zijn tegenstander op het scherm heeft ontvangen. Dat is het geval van Jesse Plemons, een voormalig kindacteur die de gehate Todd Alquist speelde in Breaking Bad.

Na afscheid te hebben genomen van de show, verscheen Plemons in verschillende andere series, waaronder de voor een Emmy genomineerde USS Callister, een aflevering van de dystopische anthologiereeks Black Mirror. Zijn laatste onderneming als hoofdrolspeler in I'm Thinking of Ending Things heeft hem lovende kritieken van critici opgeleverd.

8 Dean Norris lanceert 'Schraderbrau' bierfranchise

Herinner je je het 'Schraderbrau'-bier waar DEA-detective Hank Schrader zo trots op was in Breaking Bad? Welnu, Dean Norris, de acteur achter de flamboyante agent, bracht het bier tot leven, na de lancering van het zelfgebrouwen ambachtelijke biermerk in 2019.

Wat betreft carrière, speelde Norris ook zijn rol in de spin-offserie, Better Call Saul. Het zal interessant zijn om te zien hoe zijn personage zich ontwikkelt in het laatste seizoen dat later dit jaar uitkomt.

7 Betsy Brandt verscheen op 'Life In Pieces'

Nadat Betsy Brandt haar paars-liefhebbende Marie Schrader-personage in bed had gestopt, waagde ze zich aan andere kleinere tv-rollen. Naast Breaking Bad staat ze ook bekend om haar optreden als Heather Hughes, een serie die regelmatig speelt in de sitcom Life in Pieces, die tot 2019 op CBS werd uitgezonden. Na de annulering sprong Brandt in NBC's sitcom Jefferies.

6 Jonathan Banks sprong in een geanimeerde show

Ondanks zijn stoere karakter van Mike Ehrmantraut, een personage dat minder spreekt en meer levert in Breaking Bad, verscheen acteur Jonathan Banks in het vierde seizoen van Netflix's animatiefilm toon F is voor familie. De show is vernieuwd voor het vijfde en zesde seizoen. Banks herneemt ook zijn rol als huurmoordenaar in Better Call Saul.

5 Giancarlo Esposito waagde zich aan videogames

Niemand zou een betere meedogenloze dictator kunnen spelen dan de acteur achter Gus Fring. Ubisoft, een videobedrijf, heeft zelfs van Giancarlo Esposito de nieuwste schurk gemaakt in hun aankomende triple-A-videogame Far Cry 6. In het spel neemt Esposito de rol aan van Anton Castillo, een fascist en dictatorleider van de fictieve Cuba-geïnspireerde natie Yara. De platformonafhankelijke game komt uit in 2021.

4 Anna Gunn bracht haar acteercarrière naar nieuwe hoogten

Helaas heeft Anna Gunn, ondanks haar briljante vertolking van zo'n polariserend personage in Breaking Bad, niet in andere grote tv-series of films gespeeld. De meest recente rol die ze op zich nam was Julia Ayres in NBC's Shades of Blue en pionier Martha Bullock in HBO's drama Deadwood: The Movie.

3 Bob Odenkirk heeft zijn eigen spin-off, 'Better Call Saul'

Zoals eerder vermeld, heeft onze favoriete slonzige oplichter die advocaat is geworden, Saul Goodman zijn eigen show, Better Call Saul. Voordat hij de advocaat werd die we allemaal kennen in Breaking Bad, was Saul de low-time advocaat Jimmy McGill die onder de vleugels van zijn broer werkt bij het advocatenkantoor Hamlin, Hamlin & McGill. Het laatste seizoen van Better Call Saul verschijnt in 2021.

Odenkirk debuteerde ook met zijn a la John Wick-thrillerfilm, Nobody, die eind februari 2021 in de bioscoop verschijnt.

2 Aaron Paul speelde in 'BoJack Horseman' en lanceerde 'Dos Hombres' Mezcal Brand

Aaron Paul's carrière schoot omhoog naar een heel nieuw niveau na Breaking Bad. Net als Jonathan Banks waagde Paul zich ook aan een geanimeerde show met zijn rol in BoJack Horseman, waar hij de aseksuele mens Todd Chavez speelt die samenwoont met het hoofdpersonage van de show, BoJack Horseman.

Aaron Paul probeerde ook zijn geluk op de alcoholmarkt. Naast Bryan Cranston lanceerde Paul het Mezcal-merk Dos Hombres, geïnspireerd op Mexico, dat vorig jaar zijn vleugels uitbreidde naar het VK en Europa.

1 Bryan Cranston portretteert een rechter die het slecht doet in 'Your Honour'

Bryan Cranston is nog steeds erg actief in de entertainmentindustrie. Zijn nieuwste miniserie, Edelachtbare, draait om een eervolle rechter die "breakt bad", omdat hij ook een vader is die er alles aan doet om het leven van zijn zoon te beschermen, zelfs als hij betrokken is bij een ongeval met doorrijden. De show is aangepast van Kvodo, een Israëlische serie, en ging in première op Showtime in 2020.

Aanbevolen: