De cast van 'Scandal': wat hebben ze gedaan sinds de show eindigde?

Inhoudsopgave:

De cast van 'Scandal': wat hebben ze gedaan sinds de show eindigde?
De cast van 'Scandal': wat hebben ze gedaan sinds de show eindigde?
Anonim

De politieke thrillerserie Scandal ging in première in 2012 en werd meteen een enorme hit. Natuurlijk, gezien het feit dat het is gemaakt door Shonda Rhimes, was niemand verrast dat het snel fans over de hele wereld kreeg. Veel actrices deden auditie voor de hoofdrol van Olivia Pope, maar Kerry Washington maakte zich de rol eigen en speelde een integrale rol bij het succes van de show. De cast van de show vond het zeker leuk om eraan te werken en daarom was het zeker niet gemakkelijk om in 2018 afscheid te nemen van Scandal na zeven seizoenen.

Vandaag bekijken we wat de cast van Scandal heeft uitgespookt sinds de show is afgelopen. Van Netflix-hits in de hoofdrol tot het verschijnen in veelgeprezen films - blijf scrollen om te zien wat Kerry Washington, Tony Goldwyn en co. hebben gedaan in de afgelopen drie jaar!

10 Kerry Washington speelde in de miniserie 'Little Fires Everywhere'

Sinds Scandal in 2018 werd afgesloten, was Kerry Washington - met een indrukwekkend vermogen van $ 50 miljoen - te zien in nogal wat projecten. In 2016 speelde de actrice in de live televisiespecial Live in Front of a Studio Audience en in de dramafilm American Son. In 2020 was Washington uitvoerend producent van de documentaire film The Fight en speelde ze in de Hulu-miniserie Little Fires Everywhere. Vorig jaar speelde de actrice ook in de Netflix-film The Prom. Momenteel heeft de actrice twee aankomende projecten. Kerry Washington portretteerde Olivia Pope op Scandal.

9 Tony Goldwyn speelde in de biografische dramafilm 'King Richard'

De volgende op de lijst is Tony Goldwyn die Fitzgerald Grant III speelde in het politieke drama. Nadat Scandal was ingepakt speelde de acteur in de bovennatuurlijke horrorshow Chambers en een jaar later verscheen hij in de horrorshow Lovecraft Country. In 2021 was Tony Goldwyn te zien in de biografische dramafilm King Richard. Momenteel heeft de acteur twee aankomende projecten.

8 Bellamy Young speelde in de procedurele dramashow 'Prodigal Son'

Laten we verder gaan met Bellamy Young die Melody "Mellie" Grant speelde op Scandal. Nadat de show was afgelopen, verscheen Young in Disney's 2018 live-action aanpassing van A Wrinkle in Time.

Daarnaast speelt de actrice ook in de procedurele dramashow Prodigal Son. Momenteel heeft Bellamy Young één aankomend project.

7 Guillermo Díaz speelde in het misdaaddrama 'Law & Order: georganiseerde misdaad'

Acteur Guillermo Díaz die Diego "Huck" Muñoz speelde in het politieke drama is de volgende. Nadat de show was afgelopen, verscheen Díaz in televisieprojecten zoals High Maintenance, RuPaul's Drag Race, I Know This Much Is True - en hij werd een vaste waarde in de shows United We Fall en Law & Order: Organised Crime. Momenteel heeft de acteur twee aankomende projecten.

6 Katie Lowes trad toe tot de stemcast van de animatieshow 'Voltron: Legendary Defender'

De volgende op de lijst is Katie Lowes die Quinn Perkins speelde in Scandal. Sinds 2018 was Lowes te zien in de shows Voltron: Legendary Defender en Inventing Anna, en maakte ze deel uit van de stemmencast voor de animatiefilm Vivo. Momenteel heeft Katie Lowes drie aankomende projecten.

5 Scott Foley speelde in de musical comedy-dramashow 'The Big Leap'

Laten we verder gaan met Scott Foley die Jake Ballard speelde in de politieke dramashow. Nadat Scandal in 2018 was afgerond, verscheen Foley in shows als Whiskey Cavalier en The Big Leap. Volgens zijn IMDb-profiel heeft Scott Foley momenteel één aankomend project.

4 Jeff Perry speelde in de True Crime Anthology Show 'Dirty John'

Acteur Jeff Perry die Cyrus Beene speelde op Scandal is de volgende. Nadat de show was afgelopen, verscheen Perry in de shows One Dollar en Dirty John.

Daarnaast was de acteur te zien in de films Speed of Life en Nash Bridges. Momenteel heeft Jeff Perry twee aankomende projecten.

3 Darby Stanchfield speelde in de Netflix Fantasy Horror Show 'Locke &Key'

De volgende op de lijst is Darby Stanchfield die Abby Whelan speelde in Scandal. Toen het politieke drama eenmaal was afgerond, speelde de actrice in de Netflix-fantasiehorrorshow Locke & Key. Naast dit project was ze ook te zien in de films Stargirl en Justine. Momenteel heeft Darby Stanchfield één aankomend project.

2 Joshua Malina trad toe tot de cast van de sitcom 'The Big Bang Theory'

Laten we verder gaan met Joshua Malina, die de Amerikaanse procureur-generaal David Rosen speelde in het politieke drama. Nadat Scandal was afgelopen, verscheen de acteur in televisieprojecten als The Big Bang Theory, Shameless, The Good Doctor, The Rookie en This Is Us. Volgens zijn IMDb-profiel heeft Joshua Malina momenteel één aankomend project.

1 Joe Morton speelde in de comedy-dramashow 'God Friended Me'

En tot slot, het afronden van de lijst is Joe Morton die Eli Pope speelde in de politieke dramashow. Sinds 2018 was de acteur te zien in de shows God Friended Me, The Politician en Our Kind of People, evenals in de films Godzilla: King of the Monsters, Vita en Zack Snyder's Justice League. Momenteel heeft de acteur één aankomend project.

Aanbevolen: