Wil Travis Scott meer kinderen met Kylie Jenner?

Inhoudsopgave:

Wil Travis Scott meer kinderen met Kylie Jenner?
Wil Travis Scott meer kinderen met Kylie Jenner?
Anonim

Onlangs zijn Travis Scott en Kylie Jenner weer bij elkaar gekomen. De rapper en het cosmeticafenomeen hebben zich verzoend en besloten om verder te gaan met hun relatie. Betekent dit dat er een nieuwe broer of zus in het verschiet ligt voor Stormi Webster,de driejarige dochter van het pas herenigde stel? Wil Travis bovendien nog een bundeltje vreugde aan zijn gezin toevoegen?

Hoewel er zich een donkere wolk heeft gevormd boven het hoofd van Scott als gevolg van de recente controverse rond het Astroworld-concert, het vooruitzicht van een mogelijke broer of zus voor Stormi zal de geesten van zowel hij als Jenner opvrolijken. Deze lijst durft de ups en downs van de relatie te beschrijven, en of fans in de niet al te verre toekomst een gloednieuwe Webster kunnen verwachten.

6 Het begin voor Kylie Jenner en Travis Scott

Travis Scott en Kylie Jenner keken elkaar voor het eerst aan (in romantische zin) in 2017. Ontmoeting in Coachella, het paar werd hand in hand gespot terwijl ze hun weg baanden over het muziekfestival. In een interview met GQ zei Kylie dit over het ontmoeten van haar toekomstige partner: "We kenden elkaar altijd, alsof we om elkaar heen hingen - ik bedoel, we hadden gewoon gemeenschappelijke vrienden, maar we hadden nooit echt een gesprek omdat ik dacht dat hij mocht me niet." Het blijkt dat Travis inderdaad van Jenner hield, en de twee maakten hun relatie officieel voordat Scott aan zijn laatste tournee zou beginnen. Volgens GQ zei Kylie: "Hij [Scott] zei: 'Ik ga terug op tournee - wat willen we hieraan doen?' Omdat we duidelijk van elkaar hielden, "vervolgde ze, "en ik dacht: 'Ik denk dat ik met je mee ga'… En toen reden we de zonsondergang in."

5 Gefeliciteerd met je verjaardag, Stormi Webster

In 2018 verwelkomden Scott en Jenner hun eerste kind ter wereld, Stormi WebsterJenner koos ervoor om haar zwangerschap enigszins privé te houden en zei hetzelfde in een YouTube-video na de geboorte van Webster: “Ik begrijp dat je eraan gewend bent dat ik je meeneem op al mijn reizen. Mijn zwangerschap was er een die ik ervoor koos om niet te doen in het bijzijn van de wereld. Ik wist voor mezelf dat ik me op de meest positieve, stressvrije en gezonde manier moest voorbereiden op deze rol van mijn leven. Er was geen gotcha-moment, geen grote betaalde onthulling die ik had gepland. Ik wist dat mijn baby elke stress en elke emotie zou voelen, dus ik koos ervoor om het op deze manier te doen voor mijn kleine leven en ons geluk.

Een jaar later zou Travis zijn dochter via Instagram een gelukkige 1e verjaardag wensen: "IT'S MY QUEEN, MY HEART, MY AIR, MY EVERYTHING. STORMI'S VERJAARDAG VANDAAG," vervolgde hij, "IK HOU ZO VEEL VAN JE BABY. U DE SLIMSTE EN LIEFDE BABY OOIT. UR SPIRT HOUDT MIJ ELKE DAG UIT MIJ EN UW MAMA HOUDEN VAN U EN KAN NIET WACHTEN OM MEER MOOIE DAGEN MET U TE DELEN. GELUKKIGE BDAYY STORMIII LETS RAGE.”

4 Kylie Jenner en Travis Scott's split

Oktober 2019 betekende het einde voor het jonge stel (tijdelijk), aangezien de Keeping Up With The Kardashians-ster en de "Escape Plan"-rapper "wat tijd in beslag zouden nemen", ook al waren ze "nog niet klaar", aldus naar bron dicht bij Jenner,die sprak met People Magazine. De bron zei verder: "Ze hebben nog steeds wat vertrouwensproblemen, maar hun problemen komen meer voort uit de stress van hun levensstijl."

Het paar ging officieel uit elkaar op 3 oktober met Jenner die op Twitter sprong om de aankondiging te doen: "Travis en ik kunnen het goed met elkaar vinden en onze belangrijkste focus op dit moment is Stormi. Onze vriendschap en onze dochter is prioriteit." Tot zover nog lang en gelukkig.

3 Kylie Jenner en Travis Scott's reünie

Geruchten vlogen door de lucht dat Scott en Jenner weer in elkaars armen lagen. Het ogenschijnlijk verzoende stel werd in de zomer van 2021 meerdere keren samen gespot; Kylie ging echter naar sociale media om de geruchten te verdrijven: "Jullie verzinnen echt maar iets", schreef ze op Twitter. Ondanks de post van Jenner woonde het paar samen de 72e jaarlijkse Parsons Benefit bij en handelde, in alle opzichten, als een paar. Volgens E! Nieuws, De rapper noemde zelfs zijn liefde voor Jenner samen met hun dochter in zijn dankwoord, " Stormi, I love you and wifey, I love you." Het lijkt erop dat de rapper genoeg liefde heeft voor nog minstens één.

2 Kylie Jenner en Travis Scott's tweede poging tot zwangerschap

Niet lang na het optreden bij Parsons Benefit deden er geruchten de ronde dat het paar probeerde om nog een baby te krijgen, waaronder Kylie's fans die beweerden dat Jenner zelf hints liet vallen. Volgens US Weekly zei een bron dicht bij het paar dit over de pogingen van Travis en Kylie om nog een kind te krijgen: " Kylie en Travis hebben geprobeerd voor vele maanden…om weer zwanger te worden', zei een bron. "Kylie wilde echt dat haar broers en zussen even oud waren, omdat ze zich zo hecht aan Kendall Jenner voelt en dat wil voor Stormi." Wat de redenen van Jenner ook zijn om nog een kind met Travis te willen, het lijkt erop dat het paar hard aan het werk is.

1 Baby nummer 2 is onderweg voor Kylie Jenner en Travis Scott

En tot slot, de speculatie en het gerucht werden afgelopen september tot rust gebracht toen Jenner bevestigde dat ze inderdaad zwanger is van het tweede kind van het paar. De montageclip deelt een video op Instagram en bevat een opname van een positieve zwangerschapstest, samen met de reactie van Travis op de resultaten. Scott plaatst Kylie's maag in een hartverwarmende knuffel, omhelst de moeder van zijn kinderen en is ongetwijfeld opgewonden, en volgens E! Online is het stel "helemaal dolgelukkig en kan niet wachten om het gezin uit te breiden." Officieel verwelkomt het paar binnenkort hun tweede kind op de wereld en mogelijk een toekomstig lid van de cast van Keeping Up With The Kardashians.

Aanbevolen: