Wil Andy Cohen meer kinderen?

Inhoudsopgave:

Wil Andy Cohen meer kinderen?
Wil Andy Cohen meer kinderen?
Anonim

Andy Cohen staat zeker bekend om veel dingen! Of het nu zijn populaire radioshow is, langdurige vriendschap met Anderson Cooper, of natuurlijk het gezicht en brein achter de iconische franchise, Real Housewives.

Nou, in februari 2019 kon Andy Cohen 'papa' aan zijn cv toevoegen nadat hij zijn prachtige zoontje Benjamin Cohen had verwelkomd. Andy zorgde voor een reeks krantenkoppen nadat hij deel uitmaakte van de lijst van beroemdheden die na hun veertigste vader werden, en BFF Anderson trad een jaar later toe tot de club!

Hoewel het geen schok is dat Andy zijn handen vol heeft, niet alleen met Ben, maar ook met Housewives-sterren links en rechts, vragen veel van zijn fans zich af of de Bravo-directeur meer kinderen wil! Aangezien Andy heeft bewezen een echte vader te zijn, voor verjaardagsfeestjes en zo, spreekt het voor zich dat vader van twee kinderen helemaal in zijn straatje past.

Andy Cohen verwelkomt baby Ben

Andy Cohen breidde zijn gezin uit in 2019 toen hij zijn eerste baby, Benjamin Cohen, verwelkomde. Terwijl fans van de Real Housewives en natuurlijk de Housewives-sterren zelf altijd hebben geïnformeerd naar Andy's liefdesleven en standpunt over het krijgen van kinderen. Hoewel hij zijn datingleven een beetje privé hield, heeft hij altijd uitgesproken over zijn kinderwens.

Nou, dat gebeurde allemaal toen Andy zijn zoon verwelkomde via draagmoederschap op 4 februari 2019. Bravo-fans verheugden zich over het goede nieuws, en Kyle Richards, ster van Real Housewives Of Beverly Hills, werd de allereerste die hem ontmoette schat Ben. Sindsdien heeft Andy veel speciale momenten gedeeld tussen hem en Benny, waaronder eerste verjaardagen, wandelingen door New York City en speelafspraakjes met Cohen's bestie, Anderson Cooper, en zijn zoon, Wyatt.

Wil Andy meer kinderen?

Nu, na Benjamins tweede verjaardag, begonnen fans en vrienden van Andy te vragen of de Bravo-directeur zou overwegen om nog een kind te krijgen! Toen hem werd gevraagd, maakte de gastheer van de reünie duidelijk dat hij "zou willen", maar aangezien hij 53 jaar oud is, zou Cohen willen dat dit "zo snel mogelijk" zou gebeuren.

Cohen, die zichzelf omschrijft als een "oude vader", zou een geweldige vader zijn! John Benjamin Hickey, een oude vriend van Cohen, vertelde dat Andy een ongelooflijke vader was, en hoe graag hij zou zien dat Andy er nog een zou krijgen. "Ik hoop echt dat hij dat zal doen, want hij is zo'n ongelooflijk geweldige vader", zei Hickey. Hoewel er nog geen babynieuws is, weet je het nooit met Andy!

Aanbevolen: