Kylie Jenner's 5 beste throwback-foto's met Tyga (& 5 met Travis Scott)

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner's 5 beste throwback-foto's met Tyga (& 5 met Travis Scott)
Kylie Jenner's 5 beste throwback-foto's met Tyga (& 5 met Travis Scott)
Anonim

Kylie Jenner is een icoon voor sociale media en een reality-tv-ster. Vrijwel iedereen in de wereld is nieuwsgierig naar wat ze aan de hand heeft in haar persoonlijke leven … inclusief haar romantische relaties. Ze was beroemd met rapper Tyga van 2014 tot 2017. Een klein beetje van hun relatiedrama speelde zich af op Keeping Up With the Kardashians.

Nadat ze uit elkaar gingen, kreeg ze een relatie met Travis Scott, maar vanaf nu zijn ze ook uit elkaar. De twee delen samen een dochter genaamd Stormi Webster, die absoluut schattig is! Wie weet of Kylie Jenner zich zal verzoenen met een van beide rappers, maar voorlopig kunnen haar fans bewonderen hoe fotowaardig en super schattig haar beide eerdere relaties zijn geweest.

10 Jong en verliefd

Hier afgebeeld, zagen Kylie Jenner en Tyga er absoluut verliefd uit. Ze zagen er helemaal verliefd uit terwijl ze samen over een pad liepen. Tyga stond achter haar en omhelsde haar volledig terwijl ze zijn armen bedekt met die van haar. Ze zagen eruit als een stel dat jong en verliefd was zonder iets anders ter wereld om zich ooit zorgen over te maken. Helaas, zoals fans van Kyga weten, zijn ze niet gemaakt om lang mee te gaan en heeft ze het behoorlijk druk gehad sinds hun breuk.

9 GQ Fotoshoot Genegenheid

Kylie Jenner en Travis Scott deden een fotoshoot-spread voor GQ Magazine en de foto's die ze samen maakten waren absoluut geweldig. Ze deden ook samen een interview voor het tijdschrift en spraken over veel verschillende onderwerpen, waaronder liefde en hoe ze de dingen toen als een paar konden laten werken. Ze spraken ook over de eerste keer dat ze elkaar ontmoetten op Coachella. Ze zijn nu niet in het openbaar samen, maar sommige fans denken dat ze in het geheim weer bij elkaar zijn gekomen.

8 IJzige blikken

Kylie Jenner en Tyga trokken allebei serieuze gezichten voor deze specifieke foto, maar ze zagen er nog steeds geweldig uit samen. Destijds was het leuk en opwindend om Kylie Jenner bij te houden terwijl ze de hele tijd geweldige inhoud met Tyga op haar Snapchat-account plaatste. Gewoonlijk hadden ze allebei een glimlach op hun gezicht omdat ze elkaar genegenheid zouden tonen.

7 Een avondje uit

Hier afgebeeld, waren Travis Scott en Kylie Jenner duidelijk aan het genieten van een avondje uit in de stad. Het is onduidelijk waar ze heen gingen of wat ze aan het doen waren, maar dat is niet per se een detail dat er echt toe doet. Toen ze een stel waren, leken ze erg synchroon te lopen en ze brachten duidelijk veel quality time samen door. Ze waren niet verlegen om elkaars hand vast te houden of genegenheid te tonen.

6 Harper's Bazaar Red Carpet 2016

Kylie Jenner en Tyga werden in 2016 afgebeeld op de rode loper van de Harper's Bazaar. Ze zagen er altijd geweldig uit samen als ze samen over de rode loper liepen. Zij en Tyga gingen naar New York voor deze bijzondere rode loper. Haar jurk was absoluut prachtig en het paar zag er erg verliefd uit op elke foto die van hen werd gemaakt terwijl ze die avond over de rode loper liepen.

5 Met Gala Red Carpet 2018

Kylie Jenner en Travis Scott liepen op de rode loper van het Met Gala 2018 - een van de grootste evenementen per jaar voor celebs om bij te wonen. Het was eigenlijk hun debuut op de rode loper en ze maakten het helemaal af terwijl ze helemaal zwart droegen.

Ze waren allebei in het zwart om de wereld te bewijzen dat stellen die samen bijpassende kleding dragen, weten wat ze doen! Gedurende deze tijd in hun relatie leek het alsof ze heel sterk gingen!

4 Op een serieuzere toon…

Hier afgebeeld, werden Kylie Jenner en Tyga samen op de post gedaan, naar elkaar toe leunend en er helemaal goed uitgezien. Tyga ging met een blonde haarkleur terwijl Kylie Jenner haar haar in een gladde hoge paardenstaart droeg. Ze kan de look rocken met haar haar omhoog of omlaag, het maakt echt geen verschil. Het leek erop dat beiden destijds erg op elkaar afgestemd waren wat betreft hun modekeuzes. Fans hebben veel tijd besteed aan het vergelijken van haar relatie met Tyga met haar relatie met Travis Scott vanwege throwback-foto's zoals deze.

3 Kylie & Travis Geplaatst op

Kylie Jenner en Travis Scott sloegen hun armen in een lus op deze specifieke foto en hoewel de twee niet glimlachen, lijken ze nog steeds dichtbij genoeg te zijn!

Travis Scott is meestal niet het type man dat lacht op een foto, maar het feit dat zijn arm om haar been was, was een duidelijk teken dat hij trots was op zijn relatie! Ze deelden allebei trots met de wereld dat ze een toegewijde relatie hadden.

2 Serveren ziet er altijd uit

Kylie Jenner zag er absoluut adembenemend mooi uit in deze openhartige foto van haar en Tyga. Ze ziet er geweldig uit sinds ze opgroeide en begon haar weg te vinden in de mode- en cosmeticawereld. Voordat Kylie Jenner Travis ontmoette, Scott ontmoette en ze nog steeds in haar relatie met Tyga was, diende ze looks! De jurk die Kylie op deze dag droeg, was een van haar beste outfitkeuzes tot nu toe.

1 Houd het stijlvol

Hier is nog een geweldige foto van Kylie Jenner en Travis Scott van hun GQ-fotoshoot. In het interview vertelde Kylie hoe ze meteen op tour ging met Travis Scott nadat de twee elkaar hadden ontmoet. Ze klikten meteen en wilden gewoon al hun tijd samen vrij snel doorbrengen! Veel van hun fans hopen dat ze weer bij elkaar komen en een tweede baby krijgen die net zo schattig is als Stormi.

Aanbevolen: