Wil Katy Perry meer kinderen met Orlando Bloom?

Inhoudsopgave:

Wil Katy Perry meer kinderen met Orlando Bloom?
Wil Katy Perry meer kinderen met Orlando Bloom?
Anonim

Op 26 augustus 2020 verwelkomden Katy Perry en Orlando Bloom hun eerstgeborene, Daisy Dove, naar deze wereld. Ook al stond de wereld op dat moment stil, Perry bleef na de bevalling aan verschillende projecten werken. Van het promoten van haar Katy Perry Collection tot het behouden van haar functie als jurylid bij American Idol, de 'Firework'-zangeres slaagde erin haar carrière en gezinsleven perfect in evenwicht te brengen. Orlando Bloom daarentegen bleef onder de radar. In 2020 schitterde hij in De Buitenpost, een film die helaas niet veel aandacht kreeg te midden van de pandemie. In 2021 speelde hij in een Sci-Fi-drama, Needle in a Timesack.

Nu, meer dan een jaar na de geboorte van Daisy, beginnen fans van het powerkoppel zich af te vragen of ze binnenkort nog een kind zullen krijgen. Is dat iets dat de Pirates of the Carribean-ster en de zanger van 'California Girls' zelfs willen? Katy Perry heeft niet de neiging om zich in te houden zoals veel andere, roemmijdende beroemdheden. Dus laten we eens kijken waar het paar staat met het idee om hun kleine gezin uit te breiden.

6 Orlando Bloom vindt het heerlijk om vader te zijn

Het lijkt erop dat Daisy Dove echt een geschenk is voor haar beide ouders. Wanneer ze te gast zijn in talkshows of radioshows, zijn ze enthousiast over hun dochter en de vooruitgang die ze maakt.

In februari was Bloom op de Graham Norton Show, waar hij toegaf dat hij probeerde zijn kleine meisje 'papa' te laten zeggen als haar eerste woordjes. Nu zing ik alles waar 'Papa' in zit. Ik ben gewoon omdat ik wil dat ze 'Papa' zegt voordat ze iets anders zegt, 'legde hij uit. Ook Perry beschouwt hem als een 'vader van het jaar' - althans dat zei ze toen hij onlangs Daisy's slaapkamer schilderde.

5 Katy Perry deelt updates over haar gezinsleven

Hoewel ze niet veel foto's van haar dochter op sociale media plaatst, is Katy Perry niettemin behoorlijk spraakzaam als het gaat om haar kleine bundel van vreugde. Van recent commentaar op haar gelaatstrekken voor People tot het beweren dat haar leven begon toen ze beviel van Daisy, Katy weerhoudt zich er niet van haar diepste gedachten te delen.

Omdat de zangeres van 'California Girls' zoveel vreugde vond in het moederschap, zou het niet zo'n verrassing zijn als ze Daisy een broer of zus zou geven. Maar nogmaals, Perry sprak ook over de hardere realiteit van het moeder worden - details die zelden in het openbaar worden besproken.

4 Perry sprak over de realiteit van moeder worden

Terwijl Emily Ratajkowski terugging naar het pronken met haar buikspieren, slechts 11 dagen na de bevalling, schilderde Katy Perry een veel realistischer beeld van het lichaam na de baby. Kort na de bevalling in 2020 ging een openhartige foto die ze op haar Instagram-verhaal plaatste viraal: de 'Roar'-zangeres in highwaisted ondergoed met een voedingsbeha.

In februari 2021 ging ze naar Jimmy Kimmel Live en vertelde ze de gastheer hoe zwaar de eerste paar weken waren. ""Wat ze je niet vertellen, is dat niemand praat over de eerste zes weken nadat je de baby hebt gekregen. Oh mijn god, dat is wild! Wat een achtbaan!" Maar hoewel het navigeren door het vroege moederschap een uitdaging was, beschouwt ze moeder worden de beste beslissing die ze in haar hele leven heeft genomen.

3 Katy Perry wil meer kinderen met Orlando Bloom

Gezien hoeveel vreugde het moederschap beide supersterouders heeft gebracht, komt het volgens ET niet als een verrassing dat Katy meer kinderen wil met Orlando. "Hoewel Katy weer druk is met haar werk en American Idol, heeft ze gezegd dat het moederschap haar heeft doen nadenken over het krijgen van meer kinderen op een dag", vertelde een onbekende bron aan de media. Dat gezegd hebbende, de verklaring is erg vaag en komt niet van de moeder zelf.

Een andere onbekende bron vertelde een in het VK gevestigd tijdschrift Closer dat "Katy ongelooflijk close is met haar zus, Angela, die slechts 20 maanden ouder is dan zij, dus ze wil ervoor zorgen dat Daisy dezelfde broer of zus-relatie kan ervaren die ze heeft".

2 Orlando Bloom heeft twee kinderen

Tussen alle hype rond kleine Daisy Dove vergeten mensen vaak dat dit niet de eerste keer was dat Orlando Bloom vader werd. Hij heeft een 10-jarige zoon, Flynn Christopher, met Miranda Kerr. Flynn is een zeer actief onderdeel van het leven van Bloom en Perry. Ook Kerr is blij dat haar babyvader het geluk vond bij de wereldberoemde popster. "Ik ben gewoon zo blij dat Orlando iemand heeft gevonden die hem gelukkig maakt, want uiteindelijk is voor Flynn een gelukkige vader en een gelukkige moeder het allerbelangrijkste", zei ze tegen Kristina O, redacteur van WSJ Magazine. 'Neill voor The Future of Everything Festival van The Wall Street Journal.

1 Hoe zit het met de bruiloft?

Katy Perry en Orlando Bloom verloofden zich op Valentijnsdag in 2019. Ze hadden echter geen haast om in het huwelijksbootje te stappen. In maart 2020 maakte Katy bekend dat ze voor het eerst zwanger was, en dus werd de bruiloft uitgesteld. Ook al hebben ze hun geloften nog niet uitgesproken, hun liefde is even sterk als altijd. Door ouders te worden, zijn de twee nog dichter bij elkaar gekomen. Alleen de toekomst kan uitwijzen wat er eerst komt: nog een baby of een trouwring.

Aanbevolen: