Hoeveel kinderen wil Kylie Jenner krijgen?

Inhoudsopgave:

Hoeveel kinderen wil Kylie Jenner krijgen?
Hoeveel kinderen wil Kylie Jenner krijgen?
Anonim

Ze is al een moeder van de driejarige Stormi Webster en omarmt het moederschap absoluut - inclusief al zijn zegeningen en moeilijkheden - en is druk bezig haar opvoedingsverantwoordelijkheden in evenwicht te brengen met haar schoonheidsimperium van miljarden dollars. Maar dat alles weerhoudt Kylie Jenner er niet van om na te denken over het uitbreiden van haar kleine gezin. Ze is nu zwanger van baby nummer twee, die in het nieuwe jaar wordt verwacht. De vierentwintigjarige realityster en zakenvrouw deelt haar jonge dochter met vaste partner Travis Scott,en ze hopen Stormi nog meer kleine broertjes of zusjes te geven om mee te spelen - wanneer de tijd rijp is.

De realityster is open geweest toen ze haar gevoelens over het moederschap besprak en ook openhartig over hoe groot ze zou willen dat haar familie zou zijn. Dus hoeveel kinderen zou Kylie in de toekomst willen hebben? Lees verder om erachter te komen.

6 Kylie's familie denkt dat ze gemaakt is om een 'thuisblijfmoeder' te zijn

Kylie heeft zeker een natuurlijke affiniteit met moederschap en het huishouden, en het is niet onopgemerkt gebleven door haar familie - die zeggen dat ze een natuurlijk 'huislichaam' is en gemaakt is om een moeder te zijn. Caitlyn Jenner, toen hem werd gevraagd hoe het met Kylie's familie ging in een interview, zei: "Ze doen het heel goed. Ik denk dat Kylie gelukkig is omdat ze thuis is en veel tijd met Stormi doorbrengt en dat vindt ze geweldig", deelde Caitlyn.

"Kylie is een huismus. Kendall gaat graag uit, maar [Kylie] is graag thuis", vervolgde ze. "Ze houdt van koken, is graag bij kleine Stormi. En het gaat prima met haar."

5 Kylie zegt dat het moederschap haar leven enorm heeft verbeterd

Sprekend over haar ervaring als moeder, zei Kylie dat de ervaring haar niet echt had 'veranderd', maar haar leven enorm heeft verbeterd: "Ik denk meer aan de toekomst vanwege haar. Elke keer als ik vertrek en ik ben gestrest over het verlaten van haar, heb ik zoiets van: 'Ik doe het voor jou.' Iedereen zegt dat je volledig verandert als je moeder wordt, maar ik voel me echt hetzelfde, alleen beter, " de Keeping Up With The Kardashians-ster zei.

“Dus ik weet niet wat mijn wereld echt volledig heeft veranderd, behalve zij natuurlijk. Maar ik heb het gevoel dat het alleen maar beter is geworden. Je bent minder egoïstisch - en ik geniet er echt van om luiers te verschonen. Het is echt bevredigend. Om haar weer schoon te maken. En ik weet het niet, het hele ding is echt … het is zo’n geweldige ervaring.”

4 Ze zei wel dat ze geen haast heeft

Hoewel Kylie volgend jaar haar tweede kind verwacht, heeft ze in het verleden duidelijk gemaakt dat ze zichzelf zou willen aanpassen door te zeggen: "Ik wil nu geen andere baby." Haar redenering was duidelijk: zwangerschap is zowel fysiek als mentaal zwaar: "Zwangerschap is gewoon geen grap, het is een serieuze zaak en het is moeilijk. Daar ben ik nog niet klaar voor", zei ze. Kylie zal een kloof van vier jaar hebben tussen haar eerste en tweede kinderen, en het lijkt erop dat ze van plan is haar gezin langzaam op te bouwen.

3 Maar zei dat ze veel wil, heel slecht

Jenner is duidelijk geweest dat ze meer baby's wil. En wil ze heel graag. Ik wil zo graag meer. Ik denk er eigenlijk elke dag aan', deelde de Keeping Up With the Kardashians-ster mee. “Ik weet alleen nog steeds niet wanneer. Ik ben niet van plan, ik heb geen tijd om dat te laten gebeuren. Je kunt bijna niet meer willen.' Baby's krijgen is dus zeer verslavend voor de jonge ster.

2 Ze erkent wel dat het ouderschap stressvol kan zijn

Het is duidelijk dat Kylie een volwassen hoofd op haar schouders heeft, en hoewel ze verliefd is op het idee om kleine kinderen te moederen, en ervan geniet, is ze zich terdege bewust van de nadelen ervan en weet ze dat er donkere dagen kunnen zijn te. Hoewel Kylie zei dat de kleine Stormi de "beste baby aller tijden" was, zei ze dat het "stressvol" was om ervoor te zorgen dat haar dochter de beste start in het leven heeft.

“Ik bedoel, ouder zijn is echter stressvol, zoals altijd het juiste doen. Zoals, ik lees boeken, ik volg al deze Instagrams. Ik probeer gewoon te leren wat de beste manier is om je kind op te voeden, maar ik denk dat elk kind anders is', vertelde ze James Charles op YouTube. "Doe gewoon wat je denkt dat het beste is voor je kind."

1 Dus hoeveel kinderen zou ze in totaal leuk vinden?

Kylie heeft ook het exacte aantal kleine Jenners onthuld dat ze zou willen, en het is waarschijnlijk meer dan je je had voorgesteld. De oprichter van Kylie Cosmetics zegt dat ze idealiter niet minder dan zeven kinderen zou willen, in de voetsporen treden van haar familie, die bekend staat om het hebben van grote kroost. Eerlijk gezegd zei de ster in een interview dat ze "zeven kinderen wil, maar niet nu."

Klinkt alsof Kylie het erg druk gaat krijgen met rondrennen achter haar kleine peuters!

Aanbevolen: