De reacties van Jennifer Garner en Alex Rodriguez op het voorstel van Bennifer

Inhoudsopgave:

De reacties van Jennifer Garner en Alex Rodriguez op het voorstel van Bennifer
De reacties van Jennifer Garner en Alex Rodriguez op het voorstel van Bennifer
Anonim

Jennifer Lopez en Ben Affleck zijn weer verloofd! Het veelbesproken voorstel komt bijna twee decennia nadat het paar hun eerste verloving had afgeblazen. Fans hebben uiteenlopende reacties gehad op de verloving, waarbij sommigen deelden in de vreugde van het paar en anderen sceptisch waren over het succes van de relatie.

Jennifer Lopez en Ben Affleck hebben verschillende romantische relaties gehad sinds hun breuk in 2004. Er is wijdverbreide speculatie dat de verloving misschien niet goed zal verlopen met de exen van het paar. Als gevolg hiervan zijn Bennifer-exen Jennifer Garner en Alex Rodriguez zeer gewild voor commentaar op de recente ontwikkeling. Ondanks wijdverbreide speculatie, lijkt het erop dat er minimale reden tot bezorgdheid is, althans wat deze specifieke exen betreft. We bekijken de reacties van Jennifer Garner en Alex Rodriguez op het voorstel van Bennifer.

7 Jennifer Garner wist over de plannen van Ben Affleck om J-Lo voor te stellen

De betrokkenheid van J-Lo en Ben Affleck heeft velen in de entertainmentindustrie versteld doen staan. Het voorstel was echter geen onverwachte ontwikkeling voor Jennifer Garner.

Een bron dicht bij de Daredevil-ster onthuld aan E! Nieuws dat Ben Affleck Garner vooraf had ingeschat dat hij van plan was om J-Lo ten huwelijk te vragen. Affleck besprak zijn plannen ook met Violet, Seraphina en Samuel, de drie kinderen die hij deelt met Jennifer Garner.

6 Jennifer Garner feliciteerde Bennifer met hun verloving

Jennifer Garner reageerde positief toen J-Lo en Ben Affleck in 2021 hun relatie nieuw leven inblies.

Een bron dicht bij de actrice bevestigde onlangs aan Hollywood Life dat Garner het nieuws over de verloving niet verontrustend vond en zei: Jennifer en Ben zijn al heel lang uit elkaar en er is geen enkele reden waarom ze zou wees hier boos over.”

Volgens de bron handelde Garner "er volledig gunstig voor (de verloving) en feliciteerde hen zelfs."

5 Is Alex Rodriguez verhuisd van Jennifer Lopez?

Alex Rodriguez' mislukte verloving met J-Lo liet hem in een wereld van pijn wankelen. De voormalige honkbalspeler is echter hersteld van de breuk.

In een interview met Entertainment Tonight reflecteerde de CEO van A-Rod Corp op zijn relatie en onverwachte breuk met J-Lo, waar hij erkende dat J-Lo een ongelooflijke partner was geweest en een diepe vastberadenheid uitte om verder te gaan en leer van de ervaring.

4 Jennifer Garner is blij voor Ben Affleck

Jennifer Garner is blijkbaar opgetogen over de recente ontwikkelingen in het leven van Ben Affleck. Een feestje dicht bij Garner onthulde aan het Hollywood-leven dat Garner "gelukkig is als hij (Ben Affleck) nuchter is, en het goed met hem gaat, wat hij allebei is en die beide van het grootste belang zijn voor JLo."

Garner's uitgebreide en oprechte goodwill jegens Affleck en zijn nieuwe verloofde was ook duidelijk toen een andere insider sprak met E! Nieuws. Volgens de E! Nieuwsbron: "Jen is blij voor Ben en weet dat J. Lo op bepaalde manieren een positieve invloed heeft gehad."

3 Jennifer Garner respecteert J-Lo en houdt rekening met haar familie

Jennifer Garner heeft naar verluidt veel respect voor de nieuwe verloofde van Ben Affleck. De actrice erkent dat J-Lo een cruciaal onderdeel zal worden van Ben Afflecks leven na het huwelijk en staat open om haar in de familie te verwelkomen.

Een bron dicht bij de Golden Globe-winnaar zei over haar relatie met J-Lo: De twee vrouwen hebben respect voor elkaar als moeders en als individuen. Ze zijn on speaking terms en hebben veel gesprekken gehad. Ze weten dat ze door dit huwelijk voor altijd deel zullen uitmaken van elkaars familie.”

2 Alex Rodriguez is een goede sport over de verloving van Bennifer

Alex Rodriguez neemt het nieuws over de verloving van Ben Affleck en J-Lo opmerkelijk goed op. Collega-commentator, Michael Kay, plaagde Rodriguez onlangs met zijn verloving tijdens de Sunday Night Baseball-uitzending van ESPN2 en zei: "Het is een geweldige tijd in de sport. Je hebt een nieuwe Masters-kampioen, de NBA-play-offs staan op het punt te beginnen, het honkbal is in volle gang, mensen verloven."

De voormalige honkbalspeler lachte de subtiele grap weg en antwoordde: "Geluk en wereldvrede is wat we zoeken."

1 Jennifer Garner gaat mogelijk naar de bruiloft van Bennifer

Jennifer Garner en J-Lo hebben een hechte band ontwikkeld sinds J-Lo's hereniging met Ben Affleck. Het stel heeft naar verluidt Garner uitgenodigd voor hun langverwachte huwelijk. Het blijft echter onduidelijk of Garner de uitnodiging zal honoreren.

Volgens een inside-bron maakt Garner 'een deel uit van Ben's familie en is er geen reden waarom ze niet zou worden uitgenodigd. Of ze gaat of niet, is aan haar. Ze heeft een hechte band met J-Lo gekregen en de twee zijn het zeker met elkaar eens. Ze weten dat dit belangrijk is voor hun kinderen.”

Aanbevolen: