Hoe het leven van Kim Kardashian er echt uitzag vóór roem

Inhoudsopgave:

Hoe het leven van Kim Kardashian er echt uitzag vóór roem
Hoe het leven van Kim Kardashian er echt uitzag vóór roem
Anonim

Hou van haar of haat haar, Kim Kardashian heeft naam gemaakt in de entertainmentindustrie. Ze heeft door de jaren heen een illustere carrière opgebouwd als model en mediapersoonlijkheid. Ze heeft tenslotte haar moeder, Kris Jenner, te danken aan het Kardashian-Jenner-imperium. De ster van Keeping Up With the Kardashians is nu ongeveer $ 1,8 miljard waard met tientallen geweldige zakelijke ondernemingen.

Dat gezegd hebbende, er is echter nog zoveel te zeggen over het leven van Kim Kardashian voordat ze in de jaren 2000 plotseling tot superster werd. Dankzij haar Hollywood-netwerk raakte ze bevriend met Paris Hilton en werd ze haar persoonlijke stylist, werkte ze voor R&B-ster Brandy voor die beruchte creditcardzaak en raakte ze betrokken bij een spraakmakend Hollywood-schandaal. Hier is een korte blik op het leven van Kim Kardashian voor de roem, voor KUWTK, en wat de toekomst biedt voor het supermodel.

8 Kim Kardashian ging naar een elite rooms-katholieke meisjesschool

De jonge Kim en haar zussen, geboren in 1980 in een rijke familie van Robert (een wereldberoemde advocaat) en Kris Kardashian, kregen toegang tot enkele van de meest elite middelbare scholen van het land. Zij, Kourtney en Khloe gingen naar de onafhankelijke katholieke meisjesschool Marymount High School, waar ze deel uitmaakte van de klas van 1998.

Fast-forward naar 2018, ze hield een reüniefeest voor de klas van '98, en het was een absoluut nostalgische reis. Ze zei: "Dus mijn vrienden zijn bang dat we mensen zullen tegenkomen die gemeen waren… Ik voel me zo goed over mijn geweten, ik was zo aardig voor iedereen."

7 Waar Kim Kardashian werkte voordat hij beroemd werd

Tegen 1996 kreeg Kim Kardashian, toen 16 jaar oud, haar allereerste betaalde baan bij een kledingwinkel in Encino, Californië, genaamd Body. Destijds had ze net haar auto gecrasht en haar vader Rob had haar een contract laten tekenen waarin stond dat ze verantwoordelijk zou zijn voor eventuele toekomstige schade. Wat uiteindelijk begon als een manier om haar te disciplineren, werd in de komende vier jaar haar werkplek.

"Ik was altijd aan het werk. Ik vroeg mensen nooit om geld. Dat was nooit echt mijn ding. Ik kwam er altijd gewoon achter", herinnert Kim zich in een interview met Teen Vogue. Ze voegde eraan toe: "De manier waarop mijn ouders me leerden, was: 'Hé, als je 18 bent, heb je deze levensstijl gezien, ik weet zeker dat je hem wilt behouden. Als je wilt om zo te leven zul je een baan moeten zoeken."

6 Toen Kim Kardashian een persoonlijke stylist werd voor cognac

In 2003 werkte Kim Kardashian voor Brandy Norwood, een R&B-zangeres en de zus van collega-rapper Ray J, als haar persoonlijke stylist. De "afrodisiacum" had ook haar zus, Khloe, in dienst als persoonlijke assistent. Er wordt aangenomen dat de drie vrienden waren dankzij Kim's relatie met Ray J, met wie ze op dat moment aan het daten was.

5 Kim Kardashian's rechtszaak met Brandy Norwood

De relatie tussen Kim Kardashian en Brandy ging echter mis nadat Kim en Khloe naar verluidt meer dan $ 120.000 aan ongeautoriseerde aankopen hadden gedaan van Brandy's American Express-creditcard bij de inmiddels ter ziele gegane boetieks Dash en Smooch van de Kardashians. De moeder van de zangeres, Sonja, stapte naar de rechtszaal. De Kardashians ontkenden de beschuldigingen, maar de bewijzen zeiden iets anders. Ze schikten de rechtszaak in 2009 uit de rechtszaal in een "niet bekendgemaakte schikking".

"Behalve dat ze geld van mijn familie stelen, zouden we nu waarschijnlijk nog steeds samen zijn", vertelde Ray J aan de DailyMail. Hij voegde eraan toe: "Maar toen dat gebeurde, zei ik dat ik niet meer met je naar bed wil - je hebt geld van mijn familie gestolen. Daarom zijn we gestopt met praten."

4 Kim Kardashian's verschijning in 'The Simple Life' van Paris Hilton

In hetzelfde jaar werd Kim K.begon te werken voor haar jeugdvriend Paris Hilton in haar toen nieuwste realityshow, The Simple Life, als haar stylist naast Nicole Richie. Het omvatte vijf seizoenen en 55 afleveringen en ging over het leven van de twee socialites terwijl ze worstelden om laagbetaalde banen te doen, zoals fastfoodrestaurantservers en kampbegeleiders. Voor Kim werd het echter een belangrijke hoeksteen in haar entertainmentcarrière.

3 Die beruchte X-Rated Tape met Ray J …

In 2007 lekte een X-rated tape van Kim Kardashian en haar toenmalige vriend Ray J, waarop ze een intieme stomende tijd hebben, naar het internet. Kim was relatief onbekend voordat de tape uitlekte, behalve dat ze de stylist van Paris Hilton was voor Fox en E!'s kortstondige realityserie The Simple Life. Het was destijds een enorm schandaal, vooral gezien het feit dat Ray J een grote naam was in de muziek en Kim's status in de entertainmentindustrie. Velen hebben Kris en de Kardashians ervan beschuldigd het 'lek'-verhaal voor roem te verzinnen, maar ze hebben het heftig weerlegd.

2 Heeft Kanye West de tape van Ray J teruggevonden?

Dit jaar had de ex-man van Kim Kardashian Kanye West blijkbaar de originele tape terug gekregen van Ray J. In een aflevering van Hulu's The Kardashians in april 2022 vertelde Kim haar moeder en haar zus Khloe dat de rapper de verboden tape terugvond die haar naar het sterrendom katapulteerde.

"Hij heeft me alle sekstapes teruggegeven", zegt Kim. "En hij vloog naar huis, en hij pakte de computer waarop hij stond en de harde schijf. Hij ontmoette Ray J op het vliegveld."

1 Wat volgt er voor Kim Kardashian?

Dus, wat is de toekomst voor Kim Kardashian? Zeker, haar Keeping Up With the Kardashian-dagen zijn al lang voorbij, maar de Hulu-opvolger doet het tot nu toe redelijk goed. Daarnaast houdt ze zich ook bezig met haar shapewearbedrijf Skims en haar KKW Beauty-lijn. Over haar persoonlijke leven gesproken, ze was echter het middelpunt van het rommelige scheidingsproces van Kanye West, terwijl ze doorgaat met het daten van komiek Pete Davidson.

Aanbevolen: