20 van de ziekste foto's van Jay-Z en Beyonce's Houses (Around The World)

Inhoudsopgave:

20 van de ziekste foto's van Jay-Z en Beyonce's Houses (Around The World)
20 van de ziekste foto's van Jay-Z en Beyonce's Houses (Around The World)
Anonim

In Amerika zijn muziekiconen Beyoncé Knowles en haar man Jay-Z de ultieme roy alty. We hebben het tenslotte over twee van de meest invloedrijke personen in de entertainmentscene van vandaag. Bovendien zijn er tussen de twee maar liefst 45 Grammy-overwinningen.

Volgens de Grammy Awards-database heeft Beyoncé in de loop der jaren maar liefst 23 Grammy-overwinningen behaald. Dat omvat Best Urban Contemporary Album, Best R&B Performance, Best R&B Song, Best Surround Sound Album, Best Traditional R&B Performance, Best Female Pop Vocal Performance, Song of the Year en nog veel meer. Ondertussen, Jay-Z's 22 Grammy-overwinningen omvatten Best Urban Contemporary Album, Best R&B Song, Best Rap/Sung Collaboration, Best Music Video, Best Rap Song, Best Rap Performance, Best Rap Solo Performance en Best Rap Album.

Met zoveel erkenning is het geen verrassing dat het paar de afgelopen jaren een behoorlijk fortuin heeft weten te vergaren. Volgens Forbes is Jay-Z nu zelfs $ 1 miljard waard. Ondertussen is zijn betere helft een coole $ 400 miljoen waard en claimt hij de 51e plek op Forbes' America's We althiest Self-Made Women-lijst. Samen is de geschatte rijkdom van het paar $ 1,4 miljard.

En met al dat geld hebben Beyoncé en Jay-Z zeker meer dan genoeg om uit te geven aan een aantal echt ongelooflijke eigendommen. Kijk maar eens naar deze ziekste foto's van hun huizen:

20 Hun herenhuis in New Orleans is rijk aan geschiedenis

In 2015 kwamen er berichten naar voren dat het koninklijk paar van de muziekindustrie een historisch pand in de Big Easy had gegrepen. Volgens een bericht van de New York Daily News was het huis in de jaren twintig ooit een kerk voordat het werd omgevormd tot het hoofdkantoor van dansgezelschap Ballet Hysell. En later in 2000 werd het eindelijk omgebouwd tot een woning. Zoals je kunt zien, zijn er echter nog veel sporen van zijn geschiedenis binnen de muren.

19 Het heeft een weelderig hoofdbad met een ouderwets gevoel

De grandeur van hun herenhuis in New Orleans gaat helemaal door naar de hoofdbadkamer van het paar, waar dit bad op klauwpoten meteen de aandacht trekt. Toevoegen aan de vorstelijkheid van de kamer zijn de dieprode muren en een kroonluchter. Men kan ook niet anders dan het tegelwerk op de badkamervloer bewonderen, evenals het uniek gevormde raam.

18 Er is een zithoek in loftstijl om rond te hangen of gasten te ontvangen

Volgens de website Pursuitist, Beyoncé en Jay-Z's $ 2,6 miljoen New Orleans herenhuis beschikt ook over 26-voet plafonds samen met drie 1.000 vierkante meter appartementen. En vanwege dit ontwerp is het logisch dat het huis deze ruime en lichte zithoek in loftstijl zou hebben. Zal al deze ruimte, er is ruimte voor het hele gezin en de gasten van het paar.

17 Het komt ook met een behoorlijk uitgebreide kastruimte

We hebben het gevoel dat een van de redenen dat Beyoncé en Jay-Z dit huis hebben gekocht, de geweldige kastruimte is. Zoals je kunt zien, heeft hun huis in New Orleans een grote inloopkast met veel opslagruimte. Dat betekent dat er voldoende ruimte is voor alle schoenen van Jay-Z en de hele garderobe van Beyoncé.

16 Het penthouse van Jay-Z staat pal naast een Hollywood-legende

Volgens Domino heeft Jay-Z dit penthouse in New York in 2004 voor een coole $ 6,85 miljoen weten te bemachtigen. En het is toevallig net naast het huis van acteur Robert de Niro. Dit pad heeft een oppervlakte van 8.000 vierkante meter en beslaat de hele zevende verdieping van het gebouw. Het beschikt ook over een enorm dakterras, perfect om te genieten van een prachtig uitzicht op de Big Apple.

15 Het Sandcastle deed ooit dienst als privéverblijf van het paar

In 2012 besloten Beyoncé en Jay-Z dit geweldige herenhuis in Bridgehampton te huren. Volgens een rapport van de Business Insider verloor het paar maar liefst $ 1 miljoen per maand voor dit onroerend goed. En met 12 slaapkamers en een enorm verwarmd zwembad, zien we niet in waarom ze niet verliefd zouden worden op deze plek.

14 The Sandcastle heeft een eigen bowlingbaan

Een van de vele indrukwekkende kenmerken van het Sandcastle is zijn eigen bowlingbaan. Dat betekent dat je wanneer je maar wilt met je familie en vrienden kunt spelen. En als ze geen zin hebben om te spelen, kunnen ze gewoon met je rondhangen en kijken hoe je speelt. Zoals je kunt zien, zijn er ook andere spellen in de kamer, waarmee kinderen kunnen spelen als je geen zin hebt om te bowlen.

13 Het huis wordt ook geleverd met een skateboard halfpipe

Misschien is een van de meest verrassende kenmerken van het Sandcastle-huis dat het wordt geleverd met zijn eigen skateboard-halfpipe. Voor zover we weten, hebben we Jay-Z nog nooit zien skateboarden. Zijn vrouw is echter gespot met vrienden terwijl hij toekeek. Naast de halfpipe beschikt deze kamer ook over een klimwand.

12 Buiten is er ook een tennisbaan van Olympische afmetingen

The Sandcastle bevindt zich op een terrein van 11,5 hectare, wat betekent dat er voldoende ruimte is om alle voorzieningen, sport- en entertainmentfuncties te bouwen waarvan u kunt dromen. En zoals je kunt zien, heeft het een eigen tennisbaan van olympisch formaat. Dit moet perfect zijn geweest toen Beyoncé een goede vriendin en tennislegende Serena Williams uitnodigde.

11 Beyoncé en Jay-Z hebben miljoenen laten vallen om deze knaller van een huis te bemachtigen

In 2017 haalde het machtigste koppel in de muziekindustrie de krantenkoppen toen ze een huis van 12.000 vierkante meter kochten in East Hampton. Zoals je kunt verwachten, was het prijskaartje niet goedkoop. Volgens een rapport van Forbes verwierf het paar het landgoed voor een aankoopprijs van $ 26 miljoen. Wat dit 100 jaar oude huis opv alt, is dat het naast 17 hectare weilandreservaat ligt. Dat garandeert hun families zeker veel privacy.

10 De weelde van het huis is zelfs duidelijk aan de deur

Als je maar liefst $ 26 miljoen op een huis hebt gestort, heb je zeker hoge verwachtingen als je de voordeur binnenloopt. Zoals je op deze foto kunt zien, overtreft de entree van het huis alle verwachtingen. Van de muren tot de ramen en de trap, je bent er zeker van dat je net iets duurs bent tegengekomen.

9 Dit is geen doorsnee woonkamer

Met hoge plafonds en grote ramen geniet deze woonkamer in het East Hampton-huis van het stel gegarandeerd de hele dag door van veel natuurlijk licht. Bovendien, volgens Trulia: "De huidige eigenaar heeft het oorspronkelijke huis zorgvuldig 90 graden gedraaid, zodat de historische studio met driedubbele hoogte (die op het noorden lag) nu een woonkamer van 30 voet hoog is die uitkijkt op het westen over de vijver."

8 De hoofdslaapkamer in dit huis is licht en dromerig

Beyoncé en Jay-Z's East Hampton-huis beschikt over zeven slaapkamers, volgens de Architectural Digest. En misschien is de meest verbluffende van allemaal niemand minder dan de hoofdslaapkamer die ook crèmemarmeren muren heeft die vergelijkbaar zijn met de woonkamer. Deze kamer heeft ook veel grote ramen, waardoor het paar kan genieten van het uitzicht over hun hele landgoed.

7 Deze hoofdbadkamer ziet eruit als iets dat je in een spa zou vinden

Inderdaad, alleen de beste dingen zouden goed zijn voor Beyoncé en Jay-Z. En dus is het geen verrassing dat deze hoofdbadkamer in hun huis in East Hampton net zo indrukwekkend is als de rest van het pand met zijn verwarmde marmeren bad. En het stel wil pijnlijke spieren ontspannen, er is absoluut niets beter dan een warm bubbelbad.

6 Er is niets beter dan een zwembad met uitzicht

We krijgen het gevoel dat Beyoncé en Jay-Z een behoorlijk actieve levensstijl leiden. Het is tenslotte dé manier om fit en podiumklaar te blijven. En dus zijn we er vrij zeker van dat dit overloopzwembad zeker nuttig is geworden voor het paar en hun hele gezin. Het is ook een extra bonus dat je in dit zwembad kunt zwemmen terwijl je geniet van het uitzicht op de nabijgelegen vijver.

5 Alles aan dit recordbrekende huis is groots

Voor Jay-Z en Beyoncé was het zoeken naar het perfecte huis een beetje ingewikkeld. Volgens Nimvo probeert het stel al geruime tijd het landhuis van hun dromen te landen. En elke keer dat ze er een vinden die ze leuk vinden, verslaat iemand ze uiteindelijk. Gelukkig keerde hun geluk om toen ze dit Bel-Air-huis ontdekten met 30.000 vierkante meter woonoppervlak. Oorspronkelijk werd het pand verkocht voor $ 120 miljoen. Het paar slaagde er echter in om het te kopen voor slechts $ 88 miljoen.

4 Deze ingang is nog maar het begin

De ingang van de Bel-Air-residentie van Beyoncé en Jay-Z is net zo indrukwekkend als de hele façade. Zoals je kunt zien, geeft het je een redelijk goed beeld van het interieur, hoewel je naar binnen zou moeten lopen om het hele huis goed te kunnen zien. Vanaf de oprit kunt u ook een kijkje nemen in de ingang van de autogarage van het huis. Volgens Nimvo biedt het plaats aan maar liefst 15 auto's en gaat het ondergronds.

3 Het huis wordt geleverd met maar liefst vier zwembaden

Als je iemand bent die zo succesvol is als Beyoncé en Jay-Z, zal er een tijd komen dat een enkel zwembad thuis niet genoeg zal zijn. Voor een maximale wow-factor heb je meer nodig. Dus, hoe klinken vier zwembaden in één huis voor jou? Behoorlijk gek, toch? Welnu, dat is precies waar hun Bel-Air-eigendom trots op is. Van de zwembaden is de meest indrukwekkende die op het dak van dat huis is gevonden.

2 Het beschikt ook over een badkamer met een serieus uitzicht

Natuurlijk, de hoofdbadkamers van Beyoncé en de andere huizen van Jay-Z zijn behoorlijk verbluffend, indrukwekkend zelfs. Je moet echter toegeven dat geen van hen echt in de buurt komt van deze in hun Bel-Air-herenhuis. In tegenstelling tot de andere heeft deze een bijzonder moderne uitstraling. En je neemt gemakkelijk een bubbelbad of een douche zonder het weidse uitzicht van buiten uit het oog te verliezen. Ondertussen, volgens Nimvo, hebben de badkamers in dit huis ook een kalkstenen wastafel en Calacatta-marmeren vloeren.

1 Een groots huis is nooit compleet zonder een thuisbioscoop

Als je even tijd hebt van je drukke schema, is er niets beters dan achterover te leunen en een tv-programma of film te kijken. Welnu, in het geval van het Bel-Air-huis van Beyoncé en Jay-Z kan entertainment het beste worden gedaan in deze ongelooflijke thuisbioscoop. Zoals je kunt zien, is er inbouwverlichting en ultramoderne apparatuur om je in de stemming te brengen. En als je klaar bent om te kijken, hoef je alleen maar plaats te nemen op een van de banken en te genieten van wat popcorn.

Bronnen - Grammy Awards, Pursuitist, New York Daily News, Business Insider, Architectural Digest & Nimvo

Aanbevolen: