The Most Dateable Cast Members op Netflix's Dating Around, gerangschikt

Inhoudsopgave:

The Most Dateable Cast Members op Netflix's Dating Around, gerangschikt
The Most Dateable Cast Members op Netflix's Dating Around, gerangschikt
Anonim

Als het gaat om reality-tv-programma's, weet Netflix precies wat ze doen. Een van de meest interessante reality-tv-programma's op Netflix is Dating Around. Het is een show waarmee kijkers kunnen zien hoe individuen voor het eerst op date gaan met een groep die speciaal voor hen is uitgekozen, op basis van gemeenschappelijke interesses.

Deze show is tot de nok toe gevuld met ongemakkelijke en ineenkrimpende momenten, maar het is ook gevuld met veel vertederende en romantische momenten. Alles aan deze show draait om mensen die de ware liefde proberen te vinden met hun perfecte match. Het concept van de show is eenvoudig genoeg, maar de castleden zijn allemaal enorm verschillend en interessant op hun eigen manier.

10 Ben - Seizoen 2, Aflevering 2

Afbeelding
Afbeelding

Ben is waarschijnlijk de minst datebare man op Dating Around. Hij was buitengewoon onhandig en ongemakkelijk op bijna elke date die hij had. Ben lachte te hard en praatte te snel.

Zijn dates waren allemaal erg aardig voor hem, maar geen van hen leek erg op hem te vallen. Ben's constante nerveuze energie maakte van elke date die hij ging een zeer huiveringwekkende ervaring. Hij is een buitengewoon aardige kerel, dus hij zou geen probleem moeten hebben om iemand te ontmoeten die bij zijn energie past.

9 Sarah - Seizoen 1, Aflevering 5

Afbeelding
Afbeelding

Sarah is de volgende in de rij omdat ze niet te daten v alt omdat ze het speelse, flirterige gesprek niet echt kon onderdrukken. Ze zorgde ervoor dat haar dates zich beoordeeld en bekritiseerd voelden. Ze sneed een van haar dates af, en terecht omdat hij te opdringerig was met zijn seksuele geklets, maar de rest van haar dates leek ook niet zo goed te gaan.

Sarah is een knappe jonge vrouw met een geweldig gevoel voor mode, maar haar persoonlijkheid paste niet bepaald goed bij anderen.

8 Justin - Seizoen 2, Aflevering 1

Afbeelding
Afbeelding

Justin lijkt me een geweldige kerel met een goed uiterlijk, een goede baan en liefde voor zijn moeder. Het enige ongemakkelijke aan zijn afspraakjes is dat hij verstrikt leek te raken in het spel 'raad mijn leeftijd', wat niet altijd het leukste spel is om in verstrikt te raken.

Sommige mensen vinden het ongemakkelijk om over hun leeftijd te praten en daarom heeft dit sommige van zijn dates uitgesteld. Justin is charmant op zijn eigen manier, maar hij zou dit onderwerp van tafel moeten houden voor de eerste date.

7 Lex - Seizoen 1, Aflevering 3

Afbeelding
Afbeelding

Lex is een production designer met een charmante uitstraling. Hij was te zien in de derde aflevering van het eerste seizoen en hij ging op een paar dates die heel goed gingen, waardoor kijkers geloven dat hij behoorlijk datebaar is.

Hij is een knappe kerel die weet hoe hij een gesprek moet voeren, iets wat niet iedereen kan doen, dus het was verfrissend om zijn charismatische benadering te zien om nieuwe mensen te leren kennen.

6 Deva - Seizoen 2, Aflevering 3

Afbeelding
Afbeelding

Deva is een erg coole en ruimdenkende vrouw die haar mening nooit voor haar gezicht verborg. Op een van haar dates ging ze uit met een seksistische man die vond dat hij intiem moest kunnen zijn met andere vrouwen, ook al had hij een relatie, maar de vrouw met wie hij is zou niet hetzelfde mogen doen.

Deva's gezicht zei alles! Ze walgde, net als de meeste kijkers. Ze koos uiteindelijk een match die het beste bij haar paste en de twee zagen er heel schattig uit samen.

5 Demi - Seizoen 2, Aflevering 6

Afbeelding
Afbeelding

Demi was geliefd bij de meeste jongens met wie ze op date ging. Ze komt uit New York City en heeft vertrouwen dat past bij haar geboorteplaats. Haar dates gingen allemaal redelijk goed zonder in een slechte richting te gaan.

On Dating Around, ongemakkelijke dates vol stille momenten en rare blikken kunnen gemakkelijk gebeuren, maar voor Demi waren ongemakkelijke momenten helemaal geen probleem. Ze bladerde gemakkelijk door gesprekken heen.

4 Brandon - Seizoen 2, Aflevering 5

Afbeelding
Afbeelding

Brandon is een van de meest datebare mannen op Dating Around. Tijdens zijn dates zagen kijkers hem opnieuw contact maken met een oude vlam en verschillende nieuwe interesses ontmoeten.

Hij koos uiteindelijk een man uit die op het punt stond om weg te gaan, maar het leek erop dat hij die man koos als een gemakkelijke uitweg. Hij wilde niet te maken krijgen met een breuk met een van de andere wedstrijden, dus koos hij iemand die al van plan was om weg te gaan. Hopelijk heeft Brandon iemand anders in het echte leven ontmoet die bij hem in de buurt is.

3 Gurki - Seizoen 1, Aflevering 2

Afbeelding
Afbeelding

Gurki is gemakkelijk een van de meest dateerbare personages in de hele show. Ze kreeg uiteindelijk te maken met een echte eikel die haar extreem slecht behandelde tijdens hun date.

Hij zorgde ervoor dat ze zich niet gerespecteerd voelde en veroordeelde haar omdat ze op jonge leeftijd trouwde en scheidde, maar ze kwam als beste uit de bus omdat kijkers beseften hoe een eikel de man was. De rest van haar dates verliepen prima en ze bewees aan kijkers dat zij het type persoon is dat het verdient om tijdens haar leven echte en oprechte liefde te vinden.

2 Heather - Seizoen 2, Aflevering 4

Afbeelding
Afbeelding

Heather's aflevering vond plaats in seizoen 2, aflevering 4. Ze staat op de tweede plaats op deze lijst omdat ze een van de meest dateerbare personages in de show is.

Het grootste dat ze voor haar heeft, is het feit dat ze absoluut adembenemend mooi is. Ze heeft ook een geweldige persoonlijkheid die past bij haar goede uiterlijk. Ze heeft ook een geweldig gevoel voor humor en een breed scala aan interesses, waaronder haar creativiteit.

1 Luke - Seizoen 1, Aflevering 1

Afbeelding
Afbeelding

Luke is nummer één als het gaat om het meest dateable castlid op Dating Around. Elk meisje dat een date met hem had, voelde zich heel gelukkig om tijd met hem door te brengen vanwege hoe aantrekkelijk en charmant hij was. Hij was gemakkelijk om mee te praten met zijn manier van praten die gemakkelijk vloeide.

Hij zorgde ervoor dat alle meisjes met wie hij op date was, zich op hun gemak voelden, wat niet altijd gemakkelijk is om te doen. Elk meisje dat tegenover hem zat, leek erg in hem geïnteresseerd. Luke is gemakkelijk het meest te daten castlid van de hele show.

Aanbevolen: