10 beroemdheden die Kanye West echt leuk vindt (en 10 die hij zou kunnen missen)

Inhoudsopgave:

10 beroemdheden die Kanye West echt leuk vindt (en 10 die hij zou kunnen missen)
10 beroemdheden die Kanye West echt leuk vindt (en 10 die hij zou kunnen missen)
Anonim

Kanye West staat bekend om veel dingen. Hij is een getalenteerde rapper/songwriter die gelukkig getrouwd is met Kim Kardashian. Of schijnbaar zo. Hij staat ook bekend om zijn neiging om uitspraken te doen die tegelijkertijd controversieel, boos en verwarrend kunnen zijn. En hij is erg eigenwijs. Hij houdt van je of hij haat je.

Het zal niemand verbazen dat veel van de mensen om wie hij niet geeft in de muziekbusiness zitten. Er is veel rivaliteit, jaloezie en roddel, vooral op Kayne's thuisbasis. De rap-/hiphopwereld is een street-savvy, 'hood-achtig universum waar vetes en meningsverschillen de norm lijken te zijn. Of het nu gaat om kleine jaloezie of geschillen over liedjes en teksten, de 'kap is vol woede en vetes.

En het zal ook niemand verbazen dat veel (maar niet alle) van zijn vetes en meningsverschillen met jongens zijn, in tegenstelling tot meisjes. Hier is een lijst van 20 beroemdheden. 10 van hen maken Kanye West's "liefdes" -lijst. En 10 maken wat we zijn "sht"-lijst zullen noemen.

20 Doen zonder -Taylor Swift

Het begon allemaal bij de Video Music Awards in 2009 toen Kanye midden in Swift's dankwoord voor Beste Vrouwelijke Video het podium op sprong om de lof van Beyoncé's video te zingen. Hij verontschuldigde zich. Daarna zonder excuses. Toen, veel later, bracht hij een nummer uit waarin Swift wordt genoemd, zegt ze, zonder haar toestemming. Oh, schat.

19 Doe zonder - Drake

Dit is heel eenvoudig en heel ingewikkeld. En het hangt ervan af welke van de rappers je gelooft. Beiden beweren dat de ander manipulatief is en hen en hun muziek "gebruikt". Volgens Drake is Kanye de schuldige. Kanye zegt dat Drake eten uit de mond van zijn kinderen ha alt. Het kan agressief worden, met Kanye die tweet dat als er iets met hem of zijn familie gebeurt, Drake de belangrijkste verdachte is.

18 Likes - Corey Gamble

Corey Gamble is het jongensspeelgoed van Kris Kardashian. Hij is 39 en zij 64 jaar oud. In het begin waren Kanye en de rest van de clan wantrouwend tegenover de man. Maar hij is ongeveer 5 jaar oud en de dingen beginnen zich te settelen. Kanye lijkt hem nu als een vriend te zien. Hij nam hem zelfs mee naar zijn ontmoeting met toenmalig president-elect Donald Trump in 2016. In de KJ-clan moeten jongens bij elkaar blijven. Ze zijn totaal in de minderheid.

17 Vind-ik-leuks - Donald Trump

Wauw. Kanye is op een grote manier in het voordeel van Donald Trump uitgekomen. Hij bezocht hem in New York voor zijn inauguratie en daarna opnieuw in 2018. Het was een geweldige gelegenheid om Oval Office-foto's te maken. Kanye heeft zelfs zijn eigen "Make America Great Again" gesigneerde pet. Het is niet verwonderlijk dat Kanye veel flauwekul krijgt van de zwarte gemeenschap over zijn "liefde" voor La Donald.

16 Vind-ik-leuks - Jay-Z

Natuurlijk, Jay-Z en Kanye hebben stoten tegen elkaar. De hiphop/rap-business kan down and dirty worden. Maar op dit moment zijn de twee heavy hitters besties. Afgezien van al het andere, moet Kanye de invloed kennen en respecteren die Jay-Z en zijn Roc-A-Fella Records in de industrie hebben. En, in tegenstelling tot andere rappers, is Jay-Z getransformeerd in een "gentlemen" (van soorten). Dus het is allemaal erg beschaafd, koningin B en zo.

15 Doe zonder - Tyga

Nou, om te beginnen is rapper Tyga de ex van Kylie Jenner. Redenen voor het uiteenvallen variëren van zijn onverantwoordelijkheid met geld tot zijn "ongepaste" berichten aan een 14-jarige zanger-wannabee genaamd Molly O'Malia. Hij was alleen geïnteresseerd in haar talent. Zeker. Kies een reden. Welke reden dan ook. Hoe je het ook snijdt, de man staat met wraak op Kanye's "out list".

14 Doe zonder - Tristan Thompson

Basketbalster Tristan Thompson is een andere ex van Kardashian-Jenner en de babyvader van de baby True Thompson van Khloe Kardashian. In februari 2019 brak alles los toen hij werd betrapt op "vals spelen" met Kylie Jenner's BFF Jordyn Woods. Oké, misschien was het gewoon een gepassioneerd zoenen. Maar Tristan was uit, zijn naam stond groot net onder die van Tyga op Kanye's "sht-lijst".

13 vind-ik-leuks - Rihanna

Ze hebben samen gewerkt en opgenomen ("FourFiveSeconds"). En er zijn sommigen die zeggen dat hij haar heeft begeleid. Anderen zeggen dat het veel meer is geweest dan dat. Hebben de twee ooit contact gehad? Roddels zeggen ja, met veel sites die beweren dat vrouw Kim jaloers is op singer / songwriter Rihanna en de "nauwe" relatie die ze heeft met Kanye. Per slot van rekening is "Bad Girl" RiRi 32 jaar oud tegen Kim's 39 jaar.

12 Likes - Nicki Minaj

Ze heeft zijn muziek beïnvloed. En vice versa. Toen Kanye vorig jaar "uit de kast kwam" als een wedergeboren christen, was rapper/songwriter Nicki een van de eerste mensen aan wie hij het vertelde. De twee werken samen en hebben een sterke vriendschap gevormd. En, nog beter, Kim K. lijkt niet jaloers te zijn op Nicki. Nicki is momenteel getrouwd met Kenneth Petty, een man met een bewogen crimineel verleden. Geen woord over Kanye's kijk daarop.

11 Do Without - Jordyn Woods

Weet je nog die zoen waardoor Tristan Thompson uit Kylie Jenners leven werd geschopt? Maak kennis met de "snogee", ene Jordyn Woods. Jordyn woonde op het moment van het schandaal in het huis van Kylie en was haar beste vriend ooit. Niet meer. Het Plus-Size-model werd zonder pardon uit het Kardashian-Jenner-universum geworpen. Er wordt gezegd dat Kanye een hekel aan haar heeft. Jordyn huilt de hele weg naar de bank, horen we.

10 Doen zonder - Snoop Dogg

Nou, waar beginnen we? We beginnen en eindigen met Donald Trump. Niemand is luider en meer in vierletterige tirades geweest over het onderwerp Kanye's "liefde" voor Trump dan Snoop Dogg. Stokken en stenen zegt Kanye. Verraad zegt Snoop Dogg. Kanye, benadrukt hij, wordt gehersenspoeld. Dat viel niet in goede aarde bij KW kunnen we je vertellen. Snoop is "O-U-T".

9 Likes - Serena Williams

OK, wat is er niet leuk aan Serena Williams? Vrouw Kim en Serena zijn maatjes. Ze organiseerden zelfs een afterparty na het Met Gala van 2019. Kanye keurt zowel Serena als haar man Alexis Ohanian grondig goed. Serena, zei hij, is een sterke vrouw en heeft een goede invloed op haar vrienden en familie. En god weet dat Kim dat kan.

8 Doe zonder - Wiz Khalifa

Nou, om te beginnen is rapper Wiz Khalifa langer en dunner dan Kanye West. We denken dat het Yeezy stoort omdat hij op Wiz zinspeelde in een tweet waarin hij verwees naar het feit dat hij mager en lang was voordat hij zei dat hij, Kanye, "de grootste artiest aller tijden als een troost" beschouwde. De uitwisseling was behoorlijk beschaafd in de langlopende tweet-strijd van de twee. Het kan daar smerig worden.

7 Likes - Jamie Foxx

Acteur Jamie Foxx was een gefrustreerde, onvervulde zanger toen hij Kanye West ontmoette op een poolparty. Het klikte tussen de twee. Jamie bekende zijn ambities om door te breken in de muziekwereld. Jaren later kwam zijn wens uit toen Kanye hem liet deelnemen aan de Gold Digger-video. Hij werd zelfs in de video gefactureerd als een "ster" naast Kanye. En de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis.

6 Likes - Jared Leto

Leto zegt aardige dingen over Kanye West. "Kanye is altijd de aardigste persoon voor mij geweest, vriendelijk en vrijgevig. Ik denk dat hij een talent is en ik waardeer zijn vermogen om zijn mening te uiten erg op prijs." Maar het probleem is dat Leto ook erg van Taylor Swift houdt. Er is geen teken dat dit feit de vriendschap van Leto en West in de weg heeft gestaan. Misschien ziet hij zichzelf als een vredestichter. Vergeet de kogelvrije vesten niet.

5 Doe zonder - Lil Wayne

Vroeger, laten we zeggen 10 of 12 jaar geleden, gingen ze met elkaar om als een huis in brand, ze werkten samen, deden mashups en remixen samen. Maar door de jaren heen hebben Lil Wayne's drugs- en wapenaanvaringen met de wet en zijn belastingkwesties hun tol geëist van de vriendschap en hun muzikale associaties. Jay-Z is misschien tussenbeide gekomen en heeft Lil Wayne geholpen om zijn federale belastingen terug te betalen in 2018, maar Kanye was nergens te bekennen.

4 Doen zonder - Wil. i. ben

Wil. i. am en Kanye West gaan ver terug. Ze zijn goede vrienden geweest. Maar niet meer. Wat is het probleem? Nou, het lijkt erop dat Kanye Kanye is, hij gaf een interview waarin hij min of meer zei dat zwarten "geestelijk gevangen" waren door slavernij die niet meer bestond. Will.i.am was geschokt en zei: "Dat brak mijn hart". Tot zover vriendschap, zouden we zeggen.

3 Likes - Beyoncé

Weet je nog toen West op het podium sprong tijdens de VMA-awards van 2009 om de lof van Beyoncé te zingen voor een geschrokken Taylor Swift? Beyoncé heeft toegegeven dat ze daarna moest huilen. Laat maar zitten. Kanye heeft Jay-Z en Beyoncé officieel uitgeroepen tot "famleeeeee", ondanks het feit dat de twee zijn huwelijk met Kim in 2014 hebben overgeslagen.

2 Likes - Caitlyn Jenner

Kanye heeft zichzelf een groot voorstander van Caitlyn Jenner verklaard en is heel publiekelijk geworden door te zeggen dat hij haar wil helpen om opnieuw te reïntegreren in de Kardashian-Jenner-clan. Hij heeft haar uitgenodigd in het huis dat hij deelt met zijn vrouw Kim en hun kinderen, zodat Cait met zijn kinderen kan spelen. Er is nog steeds behoorlijk wat kwaad bloed tussen de Kardashians en Caitlyn. Kanye hoopt te bemiddelen. Weer kogelvrije vesten.

1 Do Without - Justin Timberlake

Muzikanten zijn gevoelige zielen. Dus toen Kanye wat onflatteuze dingen te zeggen had over Justin Timberlake's single "Suit &Tie". Justin sloeg terug en verwees naar rappers die "dramatisch handelen" in gewijzigde teksten van het nummer. Nou, zogenaamd hebben de twee het verzonnen. Maar gezien het verschil tussen hun muzikale erfenissen, zal het ongetwijfeld nog een keer gebeuren, denken we.

Aanbevolen: