Hoeveel zussen heeft Zayn Malik en vindt hij ze echt leuk?

Inhoudsopgave:

Hoeveel zussen heeft Zayn Malik en vindt hij ze echt leuk?
Hoeveel zussen heeft Zayn Malik en vindt hij ze echt leuk?
Anonim

In de hele moderne muziekgeschiedenis is één ding overduidelijk geweest: het veroveren van een jong publiek leidt tot succes. Met dat in gedachten is het logisch dat veel van de best presterende acts in de moderne geschiedenis muziek hebben gemaakt die is ontworpen om jongeren aan te spreken. Toen The Beatles bijvoorbeeld voor het eerst beroemd werden, werden ze verafschuwd door veel volwassenen, maar aanbeden door jonge luisteraars. Evenzo zijn de beste boybands allemaal omarmd door jonge luisteraars, waaronder One Direction.

Helaas hadden sommige voormalige boybandleden een tragisch leven nadat ze de groep hadden verlaten die hen tot sterren maakte. Gelukkig voor Zayn Malik en zijn fans is hij echter blijven slagen nadat hij One Direction achter zich had gelaten. Sterker nog, nu Malik er alleen voor staat, heeft zijn muziek kunnen rijpen en toch een publiek weten te vinden. Maar nu Malik soloartiest is, staat zijn persoonlijke leven meer dan ooit in de schijnwerpers. Omdat Malik bijvoorbeeld alleen staat, willen veel van zijn fans alles weten over zijn relatie met zijn zussen.

Hoeveel zussen heeft Zayn Malik?

In januari 1993 verwelkomden Yaser en Trisha Malik hun enige echte zoon op de wereld, Zayn Malik. Toen Zayn geboren werd, kon natuurlijk niemand weten dat hij voor miljoenen mensen zou gaan optreden als lid van de jongensband One Direction. Bovendien zou Zayn, nadat hij de dagen van zijn boyband achter zich had gelaten, ook een succesvolle soloartiest worden.

Voordat de zoon van Trisha en Yaser Malik werd geboren, kreeg het paar hun eerste kind, een dochter genaamd Doniya Malik die in april 1992 werd geboren. Hoewel de Maliks hun eerste twee kinderen minder dan een jaar uit elkaar hadden, pas in 1998 werd hun volgende kind geboren, een dochter genaamd Waliyha Malik. Ten slotte werd in 2002 het laatste kind van Yaser en Trisha Malik geboren, een dochter genaamd Safaa Malik. Uiteindelijk betekent dit dat er zes leden zijn van de directe familie van Zayn Malik, inclusief zijn ouders en drie zussen.

Houdt Zayn Malik echt van zijn zussen?

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn dat de massa op geen enkele manier kan weten of Zayn Malik zijn zussen echt leuk vindt. In plaats daarvan zijn de enige mensen die dat zeker weten Zayn, de directe leden van zijn familie en mogelijk zijn beste vrienden. Op basis van de openbaar beschikbare informatie over Zayns relatie met zijn zussen is het echter gemakkelijk om conclusies te trekken die redelijk betrouwbaar lijken.

Op basis van alle openbaar beschikbare informatie lijkt het alsof Zayn Malik een volledig liefdevolle en ongecompliceerde relatie heeft met twee van zijn zussen. Op basis van wat bekend is over Zayns relatie met zijn zus Doniya, hebben ze bijvoorbeeld niets dan liefde voor elkaar. Evenzo, hoewel hij er niet bij kon zijn toen zijn jongste zus Safaa in 2019 op 17-jarige leeftijd beviel, ging Zayn naar huis om bij haar en het nieuwe lid van zijn familie te zijn zodra zijn schema het toeliet. Safaa Malik plaatste zelfs een videocollage van foto's van haar met Zayn om hun relatie eind 2021 te vieren.

Helaas, als de rapporten waar zijn, is de relatie van Zayn Malik met zijn middelste zus Walihya gecompliceerder geweest. Volgens een rapport dat begin 2021 door The Daily Mail is gepubliceerd, is daar één reden voor, de persoon met wie Walihya in december 2020 trouwde.

Volgens wat The Daily Mail meldde, heeft de man met wie Zayn Malik's zus Walihya trouwde een bewogen verleden sinds Junaid Khan vijf jaar achter de tralies zat voor een carjacking-incident. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat iemand carjacken hoe dan ook fout is. De aard van Khans misdaad wordt echter nog verergerd door het feit dat zijn slachtoffer een oudere vrouw was.

Bovenop zijn criminele verleden was de man met wie Zayn Maliks zus Walihya trouwde naar verluidt werkloos toen ze in het huwelijksbootje stapten. In mindere mate, toen Walihya en Junaid trouwden, braken ze de COVID-19-protocollen, dus het evenement werd afgebroken door de politie en de aanwezigen kregen boetes.

Om al deze redenen zal het waarschijnlijk niemand verbazen dat Zayn Malik en zijn vader Yaser Walihya's keuze van echtgenoot afkeurden. Volgens het eerder genoemde Daily Mail-rapport weigerde Zayn zelfs om hun huwelijk bij te wonen, hij stuurde geen geschenken en in de nasleep van het huwelijk weigerde hij zelfs met Walihya te praten.

Ondanks de berichten over een serieuze strijd tussen Zayn en Walihya Malik begin 2021, als iets dat ze later dat jaar plaatste waar is, was hun relatie later dat jaar intact. Nadat Zayn en Gigi Hadid in oktober 2021 uit elkaar gingen na een aantal jaren samen aan en uit en samen een kind te hebben gekregen, beschuldigde haar moeder Yolanda Hadid hem ervan haar te slaan. Als reactie ontkende Zayn Yolanda's bewering van misbruik. Een echt schokkende gang van zaken, in de nasleep, ging zijn zus Walihya naar sociale media om haar steun voor Zayn te posten. "Familie. We hebben het misschien niet allemaal samen, maar samen hebben we het allemaal. Alles wat we nodig hebben. @zayn je bent zo geliefd bij ons allemaal." Uiteindelijk pleitte Zayn in de rechtbank schuldig aan het lastigvallen van Yolanda Hadid kort na Walihya's post.

Aanbevolen: