Wat vindt Chris Pratt echt van de hitte die hij krijgt voor de terminallijst?

Inhoudsopgave:

Wat vindt Chris Pratt echt van de hitte die hij krijgt voor de terminallijst?
Wat vindt Chris Pratt echt van de hitte die hij krijgt voor de terminallijst?
Anonim

Marvel-ster Chris Pratt is een succes geweest in Hollywood, en dit succes heeft ertoe geleid dat de ster door velen zowel geliefd als gehaat is. Het blijkt dat zijn tegenstanders soms behoorlijk luidruchtig waren.

Pratt heeft fans eerder boos gemaakt en hij lijkt een magneet voor slechte pers te zijn, vooral de laatste jaren. Zijn recente overstap naar tv was lucratief, maar het project zelf werd door velen met hoorbaar gekreun ontvangen.

Pratt, in plaats van het gewoon te accepteren, ging door en liet zijn gevoelens horen met een bericht op sociale media dat opschudding veroorzaakte. We hebben de details hieronder!

Chris Pratt staat op de top van de Hollywood-berg

Als een van de meest populaire acteurs in Hollywood van vandaag, is Chris Pratt iemand die gewend is om in de schijnwerpers te staan. Voor beter of slechter, Pratt heeft zijn deel van hoogte- en dieptepunten doorstaan, en de man weet zeker hoe hij mensen aan het praten moet krijgen.

Pratts carrière kwam letterlijk uit het niets, en toen hij eenmaal de kans kreeg om te werken, maakte hij een kapitale en genereerde hij voorwaartse beweging.

Pratts tv-werk was in het begin enorm. Hij was in staat om successen te boeken in shows als Everwood en Parks and Recreation, waarvan de laatste hem naar het sterrendom dreef.

Op het grote scherm was Pratt te zien in een aantal franchises. Hij is een steunpilaar in de MCU, hij is de hoofdrolspeler in de Jurassic World-franchise en hij is ook een hoofdrolspeler in de LEGO-franchise van films.

Pratts filmwerk maakte van hem een megaster, maar eerder dit jaar keerde hij terug naar tv.

Chris Pratt maakt serieuze munt op 'The Terminal List'

Eerder dit jaar maakte The Terminal List zijn officiële debuut op Amazon Prime Video. De serie had hoge verwachtingen en tot nu toe is het een doorslaand succes.

Fans waren verrast om te zien hoe Pratt terugkeerde naar het kleine scherm na een hoop succes in de film, maar als we kijken naar het geld dat hij voor de show kreeg, is het gemakkelijk in te zien waarom hij de overstap maakte.

Acteur Chris Pratt haalde $ 1,4 miljoen per aflevering neer voor de aanstaande aanpassing van Jack Carr's The Terminal List op Amazon Prime. Pratt's laatste film was Amazon Prime's The Tomorrow War, geregisseerd door Chris McKay, en de acteur heeft een nummer van projecten aan dek die hem tot ver in 2023 bezig zullen houden. Een van die projecten is de The Terminal List, met het terugkerende personage James Reece, een voormalige Navy SEAL die in een nieuwe strijd wordt getrokken nadat zijn teamgenoten in een hinderlaag zijn gelokt tijdens een geheime missie', schreef ScreenRant over de show.

Tot nu toe heeft de show ongunstige recensies ontvangen van critici. Het heeft momenteel een 39% met critici, wat niet geweldig is. Het heeft echter wel een publiek van 94%, wat een opmerkelijke score is.

Ondanks de slechte kritische ontvangst en scherpe woorden van degenen die tegen de show zijn, is het een succes geworden. Pratt heeft er ook voor gezorgd dat hij zich op de een of andere manier voelt, aangezien hij onlangs een paar foto's nam op degenen die slechte dingen te zeggen hadden.

Hij had wat woorden voor de tegenstanders van de show

Dus, wat had Chris Pratt precies te zeggen tegen degenen die de show haatten? Wel, hij plaatste een bericht met een artikel waarin hij een poging deed om critici te 'ontwaken'.

"Om het succes van de show te vieren, plaatste hij een kop van de Daily Mail waarin hij verklaarde dat The Terminal List "de vernietigende recensies van de wakkere critici tart ", waarbij hij de negatieve recensies herkaderde als bewijs van een politiek conflict. Hij volgde dit op met een Dr. Evil-meme onderschrift "Eén punt zes BILLLLLLLLLLION minuten", verwijzend naar de kijkersstatistieken van de show, "schrijft Daily Dot.

Pratt was ook niet de enige persoon van The Terminal List die een verklaring aflegde.

Creator Jack Carr zei: "Er is geen 'wakker' of 'anti-wakker', maar alleen omdat er geen 'wakker'-ding is dat erin is gestopt, wordt het - door critici tenminste - als niet gezien hun agenda promoten, dus ze gaan het haten. We hebben het niet over rechts, links, conservatief, liberaal, geen van die dingen wordt zelfs maar genoemd."

Hij ging verder en noemde een bepaalde recensie waar hij niet zo vriendelijk tegen was.

"Vooral The Daily Beast, hun recensie was nogal gemeen. Maar ze zien een Amerikaanse vlag en ze raken van streek. Of ze zien iemand die bekwaam is met wapens en een bepaalde mentaliteit heeft en de machthebbers verantwoordelijk houdt voor hun acties en ze verliezen het gewoon een beetje, " voegde Carr eraan toe.

The Terminal List is een onmiskenbaar succes geweest, en het zal interessant zijn om te zien wat er van komt.

Aanbevolen: