Adam Sandler's vrouw Jackie vindt het leuk als hij beroemde vrouwen kust

Inhoudsopgave:

Adam Sandler's vrouw Jackie vindt het leuk als hij beroemde vrouwen kust
Adam Sandler's vrouw Jackie vindt het leuk als hij beroemde vrouwen kust
Anonim

Als het gaat om de overgrote meerderheid van beroemde acteurs, besteden hun fans weinig aandacht aan de belangrijkste mensen in hun leven als ze niet beroemd zijn. De meeste fans weten bijvoorbeeld bijna niets over de vrouw van Sterling K. Brown en Kate Winslet heeft haar man uit de krantenkoppen gehouden. Evenzo weten veel fans van Adam Sandler heel weinig over de oude vrouw van de beroemde komische acteur, Jackie. Gedurende de carrière van Adam Sandler heeft hij een lange lijst van extreem overdreven personages op het grote scherm gespeeld. Desondanks komt Sandler, wanneer hij wordt geïnterviewd, meestal over als een zeer ontspannen persoon. Gezien de dubbele aard van Sandlers persona, vraag je je af hoe de persoon die Adam het beste kent, over zijn publieke imago denkt. Het blijkt dat Jackie Sandler de carrière van haar man Adam zo steunt dat ze het zelfs leuk vindt als hij beroemde vrouwen kust.

Adam Sandler en Jackie Sandler's relatie

Meestal, wanneer jonge acteurs beroemd worden, beginnen ze een obscene hoeveelheid geld uit te geven en hebben ze affaires met een reeks mensen. Als het echter om Adam Sandler gaat, zijn de roddelbladen er in zijn persoonlijke leven nooit in geslaagd om iets groots te maken van drama. De reden daarvoor is dat Sandlers huwelijk, van buiten naar binnen kijkend, al vele, vele jaren idyllisch is.

In de loop der jaren is het buitengewoon duidelijk geworden dat Adam Sandler een buitengewoon loyale man is. Om dat te bewijzen hoef je alleen maar te kijken naar het feit dat Sandler constant zijn vrienden inhuurt om mee te spelen in zijn films. Er is zelfs gemeld dat Sandler zijn vrienden die in zijn films verschijnen te veel beta alt. Bovendien heeft Sandler vaak zijn invloed uit Hollywood gebruikt om de films van zijn vriend te helpen maken onder de vlag van zijn productiebedrijf Happy Madison.

Aan het eind van de jaren '90 creëerde Adam Sandler Happy Madison Productions en de eerste film die het bedrijf tot stand bracht, was Deuce Bigalow: Male Gigolo. Ook al lijkt het erop dat Sandler hielp bij het maken van die film om zijn vriend Rob Schneider te helpen, het bleek dat Adam degene was wiens leven door de film was veranderd. De reden daarvoor is dat Adam de vrouw ontmoette die zijn vrouw zou worden omdat hij op een dag op de set van Deuce Bigalow: Male Gigolo was en Jackie een kleine rol in de film speelde.

Nadat ze elkaar voor het eerst hadden ontmoet en verliefd werden, bekeerde Jackie Sandler zich tot de religie van haar man Adam, het jodendom, en daarna trouwden ze in juni 2003. In de jaren die volgden verwelkomden Adam en Jackie hun twee dochters Sadie en Sunny in 2006 en 2008 de wereld in. Naast het samen opbouwen van een leven buiten het scherm, heeft het paar ook hun acteercarrière samen ontwikkeld sinds Jackie in veel van Adams films verscheen. In recentere jaren zijn de dochters van Sandler ook in Adams films verschenen.

Jackie Sandlers verrassende houding ten opzichte van de kusscènes van haar man Adam Sandler

In het echte leven zouden de meeste mensen woedend en radeloos zijn als ze zouden horen dat hun significante ander iemand anders had gekust. Als het echter om acteurs gaat, is het kussen van hun medesterren de norm. Ondanks dat feit leek het altijd waarschijnlijk dat Hollywood-echtgenoten het niet leuk vinden dat hun significante anderen de lippen op elkaar moeten sluiten met hun co-sterren.

Gedurende de carrière van Adam Sandler was elke vrouw die zijn significante andere op het scherm heeft gespeeld een van de mooiste vrouwen ter wereld. Met dat in gedachten en het feit dat iedereen soms jaloers wordt, zou je waarschijnlijk denken dat Jackie Sandler er een hekel aan heeft als Adam zoent met zijn beroemde co-sterren. Ondanks dat heeft Adam duidelijk gemaakt dat Jackie er geen enkel probleem mee heeft dat hij voor de camera zoent. Jackie was zelfs op de set toen die sequenties werden gefilmd en ze lijkt het leuk te vinden als hij zijn medesterren hartstochtelijk kust. Adam heeft tenslotte onthuld dat Jackie zijn zaak voor zijn rekening neemt als hij zijn kusscènes er niet goed uit laat zien.

In 2014 gingen Adam Sandler en Drew Barrymore naar The Ellen DeGeneres Show om hun film Blended te promoten. Tijdens hun interview onthulde Adam dat Jackie op de set was toen de twee acteurs een kusscène filmden en toen hij dacht dat ze verder konden gaan, stond Jackie erop dat ze hun lippen weer op de camera vasthielden.

“Ik dacht, we hebben die romantische scène gedaan waar we op date gaan in Afrika. Weet je, toen ik eindelijk… Juist. Als we een leuke romantische scène doen. Ik denk dat ik het best goed doe, zo romantisch mogelijk zijn. En ik ga 'Ok, verder gaan. Laten we gaan. Dat was geweldig getekend. Goed gedaan.' En zie mijn vrouw en ik mijn vrouw gewoon zien als …" Op dat moment in de anekdote maakt Adam een indruk van zijn vrouw Jackie die boos haar hoofd schudt. "Wat is er aan de hand. ‘Alsjeblieft, omwille van de vrouwen, ga gewoon naar binnen en zie er wat levendiger uit.’”

Aanbevolen: