15 BTS-feiten over het kantoor, zelfs de grootste fans weten het niet

Inhoudsopgave:

15 BTS-feiten over het kantoor, zelfs de grootste fans weten het niet
15 BTS-feiten over het kantoor, zelfs de grootste fans weten het niet
Anonim

De Amerikaanse mockumentary-serie 'The Office' is door zowel critici als kijkers bestempeld als een van de grootste sitcoms van de eenentwintigste eeuw. De verhaallijn draait om het dagelijks leven van kantoormedewerkers die werkzaam zijn in de vestiging in Scranton, Pennsylvania van papierbedrijf Dunder Mifflin. In de loop van de negen seizoenen, van de uitzenddatum in maart 2005 tot de release van de laatste aflevering in mei 2013, kreeg de show een enorme toegewijde aanhang, waardoor de maker Greg Daniels in de schijnwerpers kwam te staan.

The American Office is een bewerking van de geliefde Britse tv-serie met dezelfde naam, die werd geschreven en geregisseerd door Ricky Gervais. De aanpassing werd daarom bij de eerste release met gemengde kritieken ontvangen, maar won al snel het Amerikaanse publiek. Hier bekijken we 15 feiten achter de schermen over de show waar zelfs de grootste fans misschien nog niets van wisten.

15 Critici haatten het eerste seizoen

Pam en Angela
Pam en Angela

Het eerste seizoen van "The Office" is een goed voorbeeld van hoe Britse humor soms te donker en grof kan overkomen wanneer het wordt gepresenteerd aan een Amerikaans publiek. Destijds hadden critici aanvankelijk een hekel aan de show omdat ze dachten dat de personages te onaantrekkelijk waren en de beelden te groezelig.

14 Het auditieproces was uitsluitend gebaseerd op improvisatie

Jenna Fischer op de set
Jenna Fischer op de set

Het auditieproces voor de show was echt uniek omdat het uitsluitend op improvisatie berustte. Jenna Fischer onthulde in een interview dat de producers haar willekeurige vragen stelden tijdens de auditie om haar improvisatievaardigheden als actrice te testen. Haar belangrijkste tactiek was toen om zo saai mogelijk te doen.

13 De show veranderde Scranton, Pennsylvania in een toeristische attractie

Welkomstbord van Scranton
Welkomstbord van Scranton

Voordat de show een hit werd, stond Scranton, Pennsylvania bekend als een arbeidersstad die zijn brood verdiende met spoorwegen en kolen. Na negen seizoenen van de show heeft het stadhuis van Scranton nu een Dunder Mifflin-logo op de lantaarnpaal en lokale kranten hebben gidsen voor de locaties van de show vermeld.

12 Dwight Schrute had bijna een spin-offshow

Rainn Wilson op de set
Rainn Wilson op de set

Voor het laatste seizoen van de show waren de producenten eigenlijk van plan om een spin-offshow te maken genaamd "The Farm", waarin Rainn Wilson zou spelen. De spin-off zou zich concentreren op de bietenboerderij van Dwight. De pilot-aflevering werd gefilmd, maar NBC besloot uiteindelijk de show niet op te pikken.

11 Andy Bernard werd verondersteld een kortetermijnpersonage te zijn

Andy Bernard
Andy Bernard

Ed Helms 'personage, Andy Bernard, zou niet zo lang in de show blijven als hij. Bernard zou aanvankelijk gefrustreerd raken toen hij naar de vestiging in Scranton werd overgeplaatst en ermee ophield. Het optreden van Helms was echter zo geliefd bij de cast en crew dat ze besloten om van hem een vaste serie te maken.

10 Steve Carell eiste dat de temperatuur op de set op vierenzestig graden Fahrenheit werd gehouden

Michael Scott
Michael Scott

Steve Carell had een bijzonder vreemde eis tijdens het filmen van de show. Volgens Buzzfeed moest hij vanwege zijn ongewoon actieve klieren de temperatuur op kantoor op een kille vierenzestig graden Fahrenheit houden om zijn beste prestaties te leveren. De bemanning besloot uiteindelijk te investeren in ruimteverwarmingstoestellen.

9 Jims voorstel aan Pam was ongelooflijk duur om te fotograferen

Jim stelt voor aan Pam, The Office
Jim stelt voor aan Pam, The Office

De iconische opname van Jims voorstel aan Pam was eigenlijk ongelooflijk duur om te maken, met een totaalbedrag van 250.000 dollar. Dit is verrassend, aangezien de scène zich afspeelt bij een tankstation tijdens een regenachtige dag, met niets anders dan een voedselmarkt achter de personages. De ruststop en regen waren echter nep en vereisten een uitgebreide set om te schieten.

8 Parks and Recreation werd oorspronkelijk gemaakt als een spin-off van de show

De cast van parken en recreatie
De cast van parken en recreatie

De beroemde NBC-sitcom "Parks and Recreation" was oorspronkelijk gepland als een spin-off van Office. In 2008 werd de link tussen de twee shows gemaakt toen de plot van een Office-aflevering zag dat een kapotte kopieermachine naar Pawnee, Indiana werd gestuurd om gerepareerd te worden. Dingen veranderden echter toen Michael Schur dacht dat het verwarrend zou zijn om Rashida Jones twee afzonderlijke rollen te laten spelen.

7 Steve Carell werd gedwongen te vertrekken vanwege netwerkambivalentie

Steve Carell
Steve Carell

Zoals bleek uit de interviews in Andy Greene's boek "The Office: The Untold Story of the Greatest Sitcom of the 2000s", had het vertrek van Carell uit de show meer te maken met netwerkambivalentie dan met de persoonlijke beslissing van de acteur. Het geliefde personage van Michael Scott zou daarom zijn gebleven als het niet voor NBC-productie was geweest.

6 Jim en Pam zouden in seizoen negen uit elkaar gaan

Jim en Pam
Jim en Pam

De producenten van de show waren aanvankelijk van plan om een dramatische verstoring te veroorzaken en Jim en Pam in seizoen negen uit elkaar te halen. De reacties van fans op de beslissing verliepen echter niet zo goed als de schrijvers hadden gehoopt, waardoor sommige afleveringen van de show opnieuw werden bewerkt om het paar bij elkaar te houden.

5 De aflevering "Beach Games" was een nachtmerrie om te filmen

Aflevering van strandspellen
Aflevering van strandspellen

Hoewel de blooper-rollen van de show lijken te laten zien dat de acteurs en actrices het naar hun zin hebben op de set, was één aflevering bijzonder ellendig om te filmen. 'Beach Games' van seizoen drie speelde zich af in een merengebied dat overdag ongelooflijk heet was en 's nachts agressief koud.

4 De kus tussen Michael en Oscar was volledig geïmproviseerd

Michael en Oscar
Michael en Oscar

De openbare kus tussen Michael en Oscar werd verrassend geïmproviseerd door Steve Carell. In 'Gay Witch Hunt' dwingt Michael Oscar tot een kus in een poging om zijn uiterlijke acceptatie van Oscar's seksualiteit te tonen. De reacties van de hele cast waren volkomen oprecht.

3 De acteurs speelden online games tijdens de opnames

De set van het kantoor
De set van het kantoor

De producenten vertelden de secundaire acteurs dat ze altijd op de achtergrond moesten werken om in lijn te blijven met het realisme van de show. Toen de computers eenmaal met internet waren verbonden, doodden de acteurs de tijd door online chatthreads te starten of lange schaakpartijen met elkaar te spelen.

2 Paul Lieberstein haatte het om de rol van Toby Flenderson te spelen

Toby Flenderson
Toby Flenderson

Paul Lieberstein had een hekel aan de rol van Toby Flenderson, een HR-vertegenwoordiger voor Dunder Mifflin en de aartsvijand van Michael Scott. Terwijl zijn collega's allemaal dol waren op zijn optreden als verlegen en stille Toby, gaf Lieberstein de voorkeur aan backstage-werk als een van de vaste schrijvers en producenten van de show.

1 De relatie tussen Kelly en Ryan was geïnspireerd door ervaringen uit het echte leven

Mindy Kaling en BJ Nova
Mindy Kaling en BJ Nova

De producenten van de show huurden Novak en Kaling oorspronkelijk in als vaste schrijvers, voordat ze in het script werden geschreven als secundaire personages, Ryan en Kelly. Hun vluchtige relatie op het scherm werd ook weerspiegeld in het echte leven, aangezien Novak en Kaling talloze perioden van onvoorspelbare knipperlichtrelaties doormaakten.

Aanbevolen: