15 BTS-details weten zelfs de grootste Riverdale-fans niet

Inhoudsopgave:

15 BTS-details weten zelfs de grootste Riverdale-fans niet
15 BTS-details weten zelfs de grootste Riverdale-fans niet
Anonim

Riverdale is om twee redenen een uitstekende tv-show: het levert het drama dat fans altijd willen zien en het is ook nostalgisch omdat het gebaseerd is op de stripreeks van Archie. Sinds de première in januari 2017 genieten we elke week van het bijpraten met Betty Cooper, Archie Andrews, Veronica Lodge, Jughead Jones en Cheryl Blossom. We hebben elke keer gejuicht als de show werd vernieuwd voor een nieuw seizoen en we hopen dat er nog veel meer op onze tv-schermen zullen verschijnen.

Hoewel het inhalen van een reeks afleveringen altijd een geweldige manier is om een weekendmiddag of -avond door te brengen, lezen we altijd graag over de show zelf. En er zijn veel leuke dingen die we kunnen leren over Riverdale.

Blijf lezen om een aantal spannende feiten achter de schermen van Riverdale te ontdekken.

15 Camila Mendes ha alt inspiratie uit zowel de zomer als de O. C. En Blair Van Gossip Girl

Volgens Marie Claire ha alt Camila Mendes inspiratie uit twee tienerdramapersonages wanneer ze Veronica Lodge speelt: Blair Waldorf in Gossip Girl en Summer Roberts in The O. C.

We kunnen dit helemaal zien. En we horen dit graag, want de kans is groot dat we ook grote fans zijn van die tv-programma's en die personages.

14 Cole Sprouse heeft verrassend genoeg maar één muts voor Jughead

Aangezien Jughead Jones zijn muts in zoveel scènes draagt, zouden we zeker denken dat hij er een hele kast vol mee zou hebben. Misschien roteert hij ze elke filmdag?

Eigenlijk is dat helemaal niet het geval. Mental Floss zegt dat Cole Sprouse één muts heeft die Jughead kan dragen, en dat is het helemaal.

13 KJ Apa brak eigenlijk zijn hand in de laatste aflevering van het eerste seizoen, maar hield zich stil

Herinner je je de eerste seizoensfinale van Riverdale toen Archie ijs raakte?

Volgens Mental Floss brak KJ Apa op dat moment zijn hand. Hij werd geciteerd en zei: "Pas 20 minuten later realiseerde ik me dat ik mijn hand had gebroken. Ik heb het aan niemand verteld." Au. Nu zien we die scène in een totaal nieuw licht.

12 Toen Mary zich Fred herinnert door middel van foto's, werden de echte real-life foto's van Luke Perry gebruikt

Elite Daily zegt dat de eerste aflevering van seizoen vier een speciale manier was om Luke Perry te herinneren, die Archie's vader Fred Andrews speelde en in maart 2019 overleed.

Als Mary zich Fred herinnert door middel van enkele foto's, zijn dat de echte foto's van Luke Perry. Zijn familieleden zorgden ervoor dat de show ze had. Is dat niet zo lief?!

11 Betty's moeder Alice heeft kersentaart in één scène als knipoog naar haar tijd op Twin Peaks

Mädchen Amick is beroemd om haar rol als Shelly in Twin Peaks, en tv-fans waren blij haar op Riverdale te zien spelen als Betty's moeder Alice Cooper.

Popbuzz zegt dat Alice expres kersentaart heeft in een Riverdale-scène: omdat ze op Twin Peaks was en, natuurlijk, de kersentaart in die tv-show is helemaal iconisch. Daar houden we van.

10 Katherine Langford had Betty kunnen zijn

Het leuke van Riverdale is hoe de acteurs er echt uitzien als de stripfiguren, en we zouden zeggen dat Lili Reinhart gemaakt is om Betty Cooper te spelen.

Maar volgens Marie Claire had Katherine Langford, die we kennen van de Netflix-show 13 Reasons Why en films als Knives Out, Betty kunnen spelen.

9 KJ Apa houdt vast aan gezond eten omdat hij wil dat zijn buikspieren er goed uitzien, dus hij eet niet echt friet bij Pop's Diner

Eten acteurs echt het voedsel dat hun personages in scènes eten?

Het is een vraag die velen van ons zich afvragen. Volgens Factinate houdt KJ Apa zich aan gezonde voeding omdat hij wil dat zijn buikspieren er goed uitzien. Dus helaas eet hij geen friet tijdens het filmen van scènes bij Pop's Diner op Riverdale.

8 KJ Apa's Nieuw-Zeelandse accent maakt het moeilijk voor hem om het woord 'vriendin' te zeggen tijdens het filmen

Volgens Insider.com komt KJ Apa uit Nieuw-Zeeland, dus een deel van zijn rol als Archie legt een Amerikaans accent op.

Hij heeft gezegd dat hij moeite heeft om het woord 'vriendin' uit te spreken, wat een leuk feit is om over te horen. We zouden echter zeker zeggen dat hij het geweldig doet met zijn accent, zoals we niet kunnen zien.

7 De lippenstifttinten van de personages zijn speciaal gekozen om hun emoties en persoonlijkheid te verklaren

De personages op Riverdale dragen expres bepaalde tinten lippenstift: zodat ze hun persoonlijkheid kunnen uiten.

Marie Claire legt uit: "Veronica's donkerdere bruine en paarse lipkleuren weerspiegelen haar donkerdere karakter, terwijl Betty een sierlijke en vrouwelijke roze lipkleur heeft." Dit is een verrassend feit dat we niet zouden hebben overwogen, maar het is heel logisch.

6 Hoewel Jughead geobsedeerd is door voedsel in de Archie-stripboeken, dachten de schrijvers dat dat niet goed paste bij zijn tv-personage

Als we de Archie-strips hebben gelezen, zelfs maar een paar, weten we dat Jughead geobsedeerd is door eten. Het is absoluut een groot deel van zijn karakter, en we vragen ons misschien af waarom hij niet zo is op Riverdale.

Buzzfeed zegt dat het "niet bij de toon van de show zou passen", dus de schrijvers dachten dat het niet bij zijn tv-personage paste.

5 Voordat de tv-show kwam, zou het een film worden over tijdreizen met in de hoofdrol Louis C. K

Volgens Mental Floss zou Riverdale, voordat het tv-programma tot stand kwam, een film worden over tijdreizen en Louis C. K. in de hoofdrol spelen.

Dit is verrassend, en we zijn blij dat er uiteindelijk een tv-show is geweest, omdat we een behoorlijk groot gat in ons tv-liefhebbende hart zouden voelen als het niet zo zou blijken te zijn.

4 Ashleigh Murray zou stoppen met acteren (en was $ 4.700 aan huur verschuldigd) voordat hij werd gecast als Josie

Er zijn zoveel verhalen van acteurs die eindelijk hun grote doorbraak hebben gekregen en het blijkt dat Riverdale precies dat was voor Ashleigh Murray, die Josie speelt.

Marie Claire zegt dat ze zou stoppen met acteren en dat ze zelfs $ 4.700 aan huur verschuldigd was, maar toen kreeg ze de rol van Josie. Het klinkt als een perfecte timing.

3 KJ Apa zou graag zien dat Archie en Betty een koppel zijn

Diply.com zegt dat KJ Apa het geweldig zou vinden als Betty en Archie een stel zouden zijn.

Zelfs als we zijn bezwijmd over Archie en Veronica, samen met Betty en Jughead, zijn sommigen van ons het misschien met hem eens. Betty en Archie zouden er zo schattig uitzien als ze een stel waren, toch?

2 Mensen hebben geprobeerd te eten bij Pop's Diner omdat het zo levensecht is (maar het is maar een set)

We houden van Pop's Diner omdat het zo'n leuke plek lijkt om wat hamburgers en friet te pakken en met vrienden rond te hangen.

Mensen hebben geprobeerd daar te eten omdat het zo levensecht is, volgens Popbuzz, maar het is maar een set, dus het was natuurlijk niet mogelijk voor hen om dat te doen. Hé, we snappen het helemaal. We zouden willen dat we daar ook konden eten.

1 Madelaine Petsch is bang voor water, wat het fotograferen van sommige scènes moeilijk heeft gemaakt

Mental Floss zegt dat Madelaine Petsch, die Cheryl Blossom speelt, bang is voor water en dat ze voor een scène in paniek raakte. Ze zei: "Ik zat in een boot met glazen bodem die lang geleden kapot ging, dus ik ben altijd een beetje in paniek geweest."

Dit is absoluut iets waar we nooit aan hadden gedacht, omdat ze zo kalm, zelfverzekerd en beheerst lijkt in de show. Het maakt haar zo herkenbaar.

Aanbevolen: