15 BTS-geheimen die zelfs de grootste 'Young and the Restless'-fans niet weten

Inhoudsopgave:

15 BTS-geheimen die zelfs de grootste 'Young and the Restless'-fans niet weten
15 BTS-geheimen die zelfs de grootste 'Young and the Restless'-fans niet weten
Anonim

"The Young and the Restless", liefkozend de "Y&R" genoemd door fans over de hele wereld, boeit het publiek sinds 1973. De show begon als een aflevering van een half uur die vijf keer per week werd uitgezonden, vanaf maandag tot vrijdag. Het veranderde toen in een affaire van een uur met verhaallijnen en relaties die fans in loyale kijkers hebben veranderd. De verslavende verhaallijnen en de dramatische wendingen van deze show zijn erin geslaagd om het publiek van alle leeftijden te behouden, verspreid over 5 decennia en nog steeds!

Deze show vertoont geen tekenen van vertraging en blijft in en uit de levens van de meest bekende mensen op televisie overdag. Sommige van hun castleden zijn sinds de beginjaren loyaal aan de show toegewijd, namelijk Eric Braeden, die sinds 1980 de rol van Victor Newman vertolkt!

Laten we eens kijken naar enkele sappige details achter de schermen, rechtstreeks vanaf de set van de "Y&R."

15 Daniel Goddard is een grappenmaker op de set

Als je het leuk vond om Daniel Goddard (Cane) op televisie te zien, moet je weten dat hij blijkbaar een echte rel is op de set! Blijkbaar is Daniel nogal een grappenmaker en staat erom bekend dat hij de rest van de cast scherp houdt. Op een gegeven moment bracht hij een scheetapparaat binnen tijdens een opnamesessie, en medeacteur Brooks Darnell worstelde om zijn kalmte te bewaren, omdat hij dacht dat het 'scheten' van iemand op de set kwam!

14 Groepsscènes zijn de favoriete momenten van de meeste castleden

Deze clan kan het zeker goed met elkaar vinden. Voor het grootste deel (ja, er zijn een paar uitzonderingen), lijkt de cast van de "Y&R" banden, gelach en goede tijden samen te delen. Veel castleden noemen groepsscènes, zoals Kerstmis en Thanksgiving, als een van hun favorieten. Ze genieten ervan om samen tijd door te brengen in een groupo. Volgens Celebrity Page TV houden ze om dezelfde reden ook van gala's en rode loper-evenementen.

13 Voordat ze de show verliet, hielp Tracey Bregman zichzelf aan een aandenken

We bekijken dit vanuit het gevoel een "aandenken" te krijgen en minder als "iets van de set halen"! Dit kan voor sommigen als een schok komen, maar Tracey Bregman (Lauren Fenmore) hielp zichzelf aan een klein souvenir toen ze de show verliet. Ze nam het bord "Lauren Fenmore" van haar bureau op de set van de show en bewaarde het als een persoonlijke schat. Ze gaf dit toe tijdens een interview in 2018 met Soaps, en ze leek trots op haar kleine prestatie!

12 95% van alle scènes wordt in één keer gemaakt

We kunnen ons niet eens voorstellen hoe moeilijk het is om al die regels te onthouden! Net als bij alle andere soapseries, zijn er veel regels om te onthouden en veel scènes om doorheen te komen. De show wordt dagelijks uitgezonden en de acteurs en actrices hebben echt geen tijd te verliezen als het gaat om het onthouden en uitvoeren van hun rollen. Jason Thompson (Billy Abbott) vertelde Entertainment Tonight dat maar liefst 95% van wat het publiek ziet, wordt vastgelegd bij de allereerste opname!

11 De show wordt in een razend tempo opgenomen

Je kunt je voorstellen dat, aangezien de meeste scènes in één take zijn voltooid, het tempo van de show behoorlijk hectisch is. De set bruist meestal van de actie en meerdere scènes worden binnen een zeer kort tijdsbestek opgenomen. Er is geen tijd te verliezen en er lijkt altijd een gevoel van urgentie in de lucht te zijn. De set van de "Y&R" is zeker geen relaxte omgeving.

10 Eric Braeden begon oorspronkelijk met een contract van 26 weken

Het is moeilijk om de "Y&R" voor te stellen zonder Victor Newman. Hij is al zoveel jaren een belangrijk onderdeel van de show en is gemakkelijk een van de meest herkenbare personages. Ironisch genoeg was het nooit de bedoeling dat hij een personage voor de lange termijn zou zijn. Fame10 meldt dat zijn contract aanvankelijk was getekend voor een periode van 26 weken en dat het einde van de weg voor Victor Newman moest zijn! Hij werd al snel een favoriet bij fans, wat leidde tot zijn verlenging en de daaropvolgende permanentie!

9 De show is in de hal geplakt vanaf de prijs is goed ingesteld

Als fans aan de show denken, lijkt het allemaal zo echt. Het is moeilijk voor te stellen dat alles zich op een set afspeelt. Nog moeilijker voor te stellen is het feit dat deze set zich in hetzelfde gebouw bevindt als dat van de "Price Is Right", die zich iets verderop in de hal bevindt. Op een gegeven moment in 2015 waren de twee legendarische shows tegelijkertijd te zien, toen het geldrad op de achtergrond van de "Y&R"-set verscheen.

8 Cassie's comeback was een verrassing

Een van de meest schokkende geheimen achter de schermen van deze show is het feit dat de verhaallijn zich ontvouwt als een verrassing voor zowel de cast als de fans! De acteurs weten niet echt wat er gaat gebeuren tot vlak voordat het gebeurt. Een klassiek voorbeeld hiervan is toen Cassie Newman uit de dood opstond om in 2014 in 6 afleveringen te verschijnen. Actrice Camryn Grimes kreeg de oproep met die scènes, en een extra rol als Cassie's lang verloren gewaande tweelingzus!

7 De stomende liefdesscènes worden constant onderbroken door regisseurs op de set

Fans worden misschien meegezogen in elk stomend moment in de liefdesscènes op "The Young and the Restless", maar de acteurs en actrices voelen zich absoluut niet heet of stomend. Er is niet eens genoeg tijd voor de acteurs om contact te maken en genoeg betrokken te raken bij het moment. De regisseurs onderbreken altijd en geven instructies. De liefdesscènes zijn veel meer gechoreografeerd en strategischer dan ze lijken. Grote luidsprekers geven instructies over hoe ze moeten bewegen en waar ze hun handen en benen moeten plaatsen, enz. Dit klinkt zeker niet romantisch.

6 Peter Bergman speelde eigenlijk zowel Jack als Marko… en werd dubbel betaald

We zouden allemaal graag dubbel betaald willen worden op het werk - Peter Bergman inderdaad. Op een gegeven moment in de zomer van 2015 werden Jack en Marco allebei tegelijkertijd gespeeld door Peter Berman. Als resultaat van zijn inspanningen en zijn vermogen om heen en weer te bladeren tijdens het spelen van beide personages, kon Peter Berman zijn verdiensten voor elke rol verzilveren en verdubbelde hij door de dubbele karakters te spelen!

5 Peter Bergman en Eric Braeden hadden regelmatig ruzie op de set

We zouden graag denken dat dit één grote gelukkige familie op de set is, en hoewel het lijkt alsof de meeste castleden met elkaar overweg kunnen, zijn er zeker enkele uitzonderingen. De vete tussen Eric Braeden en Peter Bergman gaat helemaal terug tot 1989, maar het was ooit een grote. Michael Fairman TV doet verslag van de details van hun geschil. Het eindigde met stoten in 1991 en uiteindelijk moest de maker van de show, William Bell, ingrijpen om ze recht te zetten. Dit echte drama leek meer kracht te hebben dan alles wat ooit in Genua City is gebeurd!

4 Michael Muhney werd ontslagen vanwege aanhoudende geschillen met Eric Braeden

Van alle geschillen die plaatsvonden op de set van "The Young and the Restless", leek die tussen Eric Braeden en Michael Muhney de grootste riff te hebben veroorzaakt. De twee gingen er echt in op toen Muhney het 'N'-woord gebruikte, tot ongenoegen van Braeden. Daytime Confidential deed verslag van Braedens antiracistische houding en Muhneys racistische opmerkingen, wat er uiteindelijk toe leidde dat hij werd losgelaten.

3 Mishael Morgan huilde haar eerste dag op de set omdat ze Eric Braeden verafgoodde

Mishael Morgan kreeg haar droombaan in 2014 en accepteerde de rol van Hilary Curtis in "The Young and the Restless". Het bleek dat er geen meer verdienstelijke actrice voor de rol had kunnen zijn. Ze was al heel lang fan van de show en door deze jobaanbieding kwamen al haar dromen uit. Er werd onthuld dat ze echt huilde op de dag dat ze Eric Braeden voor het eerst ontmoette. Ze was zo'n grote fan dat ze haar opwinding niet kon bedwingen.

2 Als dingen "te bloot" worden tijdens liefdesscènes, worden grote stappen genomen om ze te verdoezelen

"The Young and the Restless" bevat een aantal ongelooflijk stomende scènes, en deze liefdesscènes komen vaak voor. Deze scènes bevatten vaak momenten waarop lichaamsdelen onbedoeld worden blootgesteld. Deze gênante kledingstoringen zijn zeldzaam, maar toch komen ze van tijd tot tijd voor. De bemanning is goed voorbereid en ze werken heel hard om ervoor te zorgen dat niemand's "onbenoembare" aan het licht komen. In het geval dat er iets 'slipt', meldt Fame10 dat de monitoren onmiddellijk worden verduisterd en de set wordt gesloten.

1 Hoofdschrijver Charles Pratt Jr. laat de scripts "zichzelf schrijven"

Executive producer en hoofdschrijver voor de "Y&R", Charles Pratt Jr., vertelt Fame 10 dat hij nooit wil; "om dingen te zorgvuldig te plannen; je moet het verhaal laten dicteren hoe het draait en draaien, altijd op zoek naar iets anders, verrassends en emotioneel meeslepends." Hij laat de schrijvers vaak meewegen en is van mening dat de show altijd voldoende flexibiliteit moet bieden om de verhaallijn te laten ademen, zich op natuurlijke wijze te ontwikkelen en om dingen vanzelf te laten evolueren, waardoor het 'script zichzelf kan schrijven'.

Aanbevolen: