20 dingen die zelfs de grootste fans niet weten over Gilmore Girls

Inhoudsopgave:

20 dingen die zelfs de grootste fans niet weten over Gilmore Girls
20 dingen die zelfs de grootste fans niet weten over Gilmore Girls
Anonim

Iedereen die ook maar één aflevering van Gilmore Girls heeft gezien, kan niet anders dan in het kleine stadje Stars Hollow willen wonen. Met een geruststellend diner, een schilderachtige supermarkt, seizoensfestivals, grappige en zorgzame stedelingen en een perfecte sfeer, is het moeilijk om niet door de straten te willen lopen met Lorelai en Rory Gilmore.

Fans weten dat de serie na 7 seizoenen eindigde, maar de maker, Amy-Sherman Palladino, werkte niet aan het laatste seizoen. En natuurlijk keken we graag naar de Netflix-revival, A Year In The Life, die in november 2016 werd uitgebracht. Maar hoe zit het met enkele andere leuke feiten over deze populaire moeder/dochter-tv-show?

Hier zijn 20 dingen die zelfs de grootste fans niet wisten over Gilmore Girls.

20 Ryan Gosling ging eigenlijk naar een Gilmore Girls-auditie

Ryan Gosling
Ryan Gosling

Volgens Elite Daily ging Ryan Gosling naar een Gilmore Girls-auditie. Het is zo wild om hem voor te stellen in Stars Hollow, koffie drinken bij Luke's en verbaal sparren met Lorelai. Dit zou cool zijn geweest, maar hij werd natuurlijk niet gecast. We weten dat hij het zo goed heeft gedaan in Hollywood, maar het zou leuk zijn geweest om hem in de show te zien.

19 Luke droeg een zwarte baseballpet om te laten zien dat hij verdrietig was dat Lorelai niet wilde trouwen

gilmore girls luke en lorelai
gilmore girls luke en lorelai

Gilmore Girls-fans weten dat er veel drama was rond Lorelai en Luke en of ze ooit in het huwelijksbootje zouden stappen.

Glamour zegt dat Luke in bepaalde afleveringen een zwarte baseballpet op had om te laten zien dat hij echt van streek was dat Lorelai niet wilde trouwen.

18 Liza Weil las voor Rory tijdens de auditie, niet Parijs

paris en rory op gilmore girls
paris en rory op gilmore girls

Mental Floss zegt dat Liza Weil, die we allemaal kennen en liefhebben (maar soms ook een beetje haten…) als Paris Geller, voor Rory heeft voorgelezen tijdens de auditie.

Het voelt moeilijk om iemand anders in de rol van Rory te zien dan Alexis Bledel, omdat ze dit boekenwurmpersonage zo perfect belichaamt. En natuurlijk is Liza geweldig als Parijs.

17 Veel meer dan 1.000 bloemen werden gebruikt in de beroemde Max en Lorelai Season One Finale Scene

lorelai gilmore gele madeliefjes
lorelai gilmore gele madeliefjes

Weet je nog dat Max Medina aan het einde van seizoen één Lorelai 1000 gele madeliefjes gaf en haar ten huwelijk vroeg? Het was een ongelooflijk romantisch gebaar, maar volgens Glamour waren het meer dan 1.000 madeliefjes. Amy Sherman-Palladino zei dat dat bedrag "als een tafelschikking" was, dus er moest meer zijn dan dat. Zo interessant.

16 Lauren Graham zei dat de finale van seizoen 7 te licht was

Rory Lorelai Gilmore Girls seizoen 7 finale
Rory Lorelai Gilmore Girls seizoen 7 finale

De finale van seizoen zeven was de seriefinale totdat, natuurlijk, de Netflix-revival plaatsvond. Aan het einde van het zevende seizoen ging Rory er alleen op uit om journalist te worden en het was net zo emotioneel als we hadden verwacht.

Mental Floss zegt dat Lauren Graham dacht dat de originele finale "te licht" was, dus werden er enkele wijzigingen aangebracht.

15 Amy Sherman-Palladino kwam langs een schattig stadje en kwam op de proppen met Gilmore Girls

sterren holle gilmore meisjes
sterren holle gilmore meisjes

Volgens Mental Floss was Amy Sherman-Palladino in Washington, Connecticut en dat hielp haar bij het bedenken van haar beroemde tv-show.

Ze was in een restaurant en zei: "iemand stond op en ze liepen achter de [balie] en ze kregen hun eigen koffie omdat de serveerster het druk had." Zoals fans weten, heeft Lorelai dit veel gedaan.

14 Luke werd oorspronkelijk verondersteld een vrouwelijk personage te zijn met de naam Daisy

luke danes gilmore girls
luke danes gilmore girls

Kunnen we dit geloven?! Zelfs de grootste fans van Gilmore Girls weten waarschijnlijk niet dat er, volgens Elite Daily, in plaats van Luke's personage een vrouw zou zijn die Daisy heet.

Het is zo vreemd om hierover na te denken, want de romance tussen Luke en Lorelai is eigenlijk de reden waarom we zo van de show houden.

13 339 romans worden besproken in alle 7 seizoenen

rory gilmore aan het lezen
rory gilmore aan het lezen

Rory Gilmore is misschien wel de beroemdste boekenwurm op tv, maar het zou moeilijk voor ons zijn om te raden hoeveel romans er in alle 7 seizoenen van de show worden besproken.

Fascinate.com heeft het antwoord: 339. We vragen ons af of Rory ze allemaal heeft gelezen? Waar hebben we het over. Natuurlijk deed ze dat.

12 De show kreeg een Emmy voor make-up (maar niets anders)

gilmore girls lorelai rory stars hollow
gilmore girls lorelai rory stars hollow

Volgens Graziadaily.co.uk won Gilmore Girls een Emmy-prijs voor zijn make-up, maar het kreeg geen andere Emmy's gedurende de zeven seizoenen.

Het is misschien moeilijk te geloven omdat het zo'n populaire en geliefde show is, maar tv-fans weten dat kwaliteitsentertainment niet altijd veel lof of onderscheidingen krijgt.

11 Alexis Bledel was helemaal nieuw in acteren, dus Lauren Graham was in het begin heel moederlijk

Gilmore Girls
Gilmore Girls

Graziadaily.co.uk zegt dat Lauren Graham haar arm om Alexis Bledel zou slaan in scènes van Gilmore Girls om 'haar letterlijk op haar plaats te sturen'. Dit komt omdat Alexis helemaal nieuw was in acteren en eigenlijk nog niet eerder in iets anders was geweest.

Ze is zo goed in het spelen van Rory en niemand anders zou zo perfect zijn, dus het is gelukt.

10 Lauren Graham genoot van de dinerscènes op vrijdagavond, maar zei dat het eten vies was

gilmore girls vrijdagavond diner scene
gilmore girls vrijdagavond diner scene

Bij een aantal van de beste scènes op Gilmore Girls hadden Lorelai en Rory vrijdagavond een diner bij Emily en Richard's huis. Dit was onderdeel van de overeenkomst die ze hadden, zodat Lorelai's ouders zouden betalen voor Rory om naar het chique Chilton te gaan.

Insider.com zegt dat Lauren Graham van deze scènes genoot, maar zei dat het eten vies was.

9 Alexis Bledel had cola, geen koffie, in haar scènes omdat ze geen fan is

rory gilmore koffiekopje
rory gilmore koffiekopje

Aangezien Lorelai en Rory zo gek zijn op koffie, moeten de actrices die ze speelden ook obsessies hebben, toch?

Nou, misschien niet. Elite Daily zegt dat toen Alexis Bledel een kopje koffie moest vasthouden tijdens de show, ze cola in haar kopje had omdat ze geen fan is van koffie.

8 De acteurs waren vaak super in de war door de verwijzingen naar de popcultuur van hun personage

gilmore girls lorelai rory
gilmore girls lorelai rory

Fans van Gilmore Girls weten dat er veel populaire cultuurreferenties zijn en dat ze behoorlijk lastig te onderscheiden kunnen zijn. Misschien hebben we de willekeurige gevangen, maar verder haalden we onze schouders op en namen onze toevlucht tot Google.

Elite Daily zegt dat de acteurs er vaak door in de war waren en het ook niet altijd wisten.

7 Lorelai's kinderpoppenhuis is eigenlijk hetzelfde als Monica bij vrienden had

poppenhuizen in gilmore meisjes en vrienden lorelai monica
poppenhuizen in gilmore meisjes en vrienden lorelai monica

Volgens Fascinate.com, het poppenhuis waar Lorelai van hield toen ze klein was, is eigenlijk hetzelfde poppenhuis dat Monica op Friends heeft. Het is echt gaaf om te horen dat er iets is dat de werelden van deze twee shows met elkaar verbindt, aangezien de kans groot is dat we echt grote fans van beide zijn.

6 Adam Wylie speelde echt de hoofdrol in 'Into The Woods', zoals zijn Chilton-personage

gilmore meisjes brad
gilmore meisjes brad

Brad, gespeeld door Adam Wylie, was een student aan Chilton die speelde in Into The Woods op Broadway, waardoor hij wijd openstond voor tonnen kritiek en plagen uit Parijs (wat zo vermakelijk was om te zien, hoewel we ons slecht voelden voor Brad).

Fascinate.com zegt dat Adam Wylie dit echt deed, wat zo gaaf is om over te horen.

5 Rory was bijna de ster van een spin-off

rory gilmore meisjes
rory gilmore meisjes

Fans weten waarschijnlijk dat Jess zijn eigen spin-off had kunnen krijgen, maar het is niet gelukt. Maar weten zelfs de grootste fans van Gilmore Girls dat Rory een spin-off zou krijgen? Elite Daily zegt dat dit een mogelijkheid was, maar dat het niet is gelukt. Dit zou interessant zijn geweest… maar zou Lorelai er ook op hebben gezeten?

4 Milo Ventimiglia had zes seizoenen op de show kunnen staan, maar heeft maar voor twee seizoenen getekend

rory en jess gilmore girls
rory en jess gilmore girls

Milo Ventimiglia bleef niet te lang in Stars Hollow… net lang genoeg om met Rory te daten en Luke te stressen.

Fascinate.com zegt dat Milo zes seizoenen in de show had kunnen zijn, maar dat hij maar voor twee seizoenen tekende. Het is interessant om te horen dat dit zijn keuze was en niet die van iemand anders.

3 De maker zei altijd dat een film niet uitgesloten was

rory jess gilmore girls
rory jess gilmore girls

Buzzfeed zegt dat Amy Sherman-Palladino zou worden gevraagd of er een Gilmore Girls-film zou komen en ze heeft nooit gezegd dat het helemaal uit den boze was.

Nu weten we dat er nooit een film is geweest, maar er was een Netflix-revival, en dat was goed genoeg voor ons. Een film zouden we echter nog steeds niet erg vinden.

2 Het karakter van Jess moest eerst het liefdesverhaal van Lorelai en Luke stoppen

jess gilmore meisjes
jess gilmore meisjes

Elk liefdesverhaal heeft veel spanning en conflict nodig, daarom kan het zo frustrerend zijn om tv-personages te zien vechten en weg te blijven van elkaar.

Buzzfeed zegt dat het personage van Jess eerst Lorelai en Luke moest stoppen. Het is interessant om dit te leren, en het is zeker goed dat ze in de opwekking eindelijk gaan trouwen.

1 Twee van de acteurs, Alex Borstein en Jackson Douglas, waren vroeger getrouwd

alex borstein jackson douglas
alex borstein jackson douglas

Fans van The Marvelous Mrs. Maisel kennen Alex Borstein als Susie Myerson, maar ze was een hilarische en cynische harpspeler in een paar scènes op Gilmore Girls.

Volgens Buzzfeed was ze getrouwd met Jackson Douglas, die Sookie's echtgenoot Jackson speelde in Gilmore Girls. Zelfs de grootste fans zouden dit interessante feit niet hebben geweten.

Aanbevolen: