15 BTS-details weten zelfs de grootste Simpsons-fans niet

Inhoudsopgave:

15 BTS-details weten zelfs de grootste Simpsons-fans niet
15 BTS-details weten zelfs de grootste Simpsons-fans niet
Anonim

The Simpsons staat erom bekend dat ze ongelooflijk lang in de ether zijn geweest. Sinds de animatieserie in december 1989 in première ging, zijn er 673 afleveringen geweest en de show is momenteel in zijn 31e seizoen. Dat is absoluut geweldig, en als gevolg daarvan heeft de show veel fans.

Omdat de show niet bang is om de draak te steken met beroemdheden, de politiek of de samenleving, en de toon een beetje ruwer was dan de meeste tekenfilms in de begindagen, stonden de ouders van veel mensen hen niet toe om kijk naar de show toen ze opgroeiden. Er zijn echter zoveel afleveringen om te binge dat die mensen de verloren tijd zeker hebben kunnen inhalen. Elk seizoen is altijd interessant en er zijn talloze beroemde mensen die gaststerren zijn geweest.

Blijf lezen voor enkele feiten over The Simpsons waar de trouwste fans van de animatieshow graag over zullen horen.

15 De Simpsons werden geel ontworpen zodat mensen zouden surfen en helemaal naar binnen zouden worden getrokken

de simpsons
de simpsons

CNN zegt dat de familie Simpsons geel is, want als mensen surfen zouden channelen, zouden ze worden aangetrokken en zouden ze de show willen bekijken op basis van hoe kleurrijk ze waren.

We hebben ons misschien afgevraagd waarom de karakters geel zijn en wilden de redenering erachter weten, dus dat is cool om te leren.

14 Ned Flanders is 60 (maar lijkt niet op uiterlijk)

ned vlaanderen homer simpson
ned vlaanderen homer simpson

Volgens NME is een van de bekendste personages uit The Simpsons, Ned Flanders, ouder dan zijn uiterlijk doet vermoeden. Hij is eigenlijk 60 jaar oud.

Het personage, dat naast de familie Simpsons woont, lijkt veel jonger dan dat, vooral omdat hij dik bruin haar heeft.

13 Voordat The Simpsons hun eigen serie werd, was de korte film van de Tracey Ullman Show

de simpsons
de simpsons

Factinate zegt dat voordat The Simpsons zijn eigen animatieserie was die op tv werd uitgezonden, het een paar korte films waren in een show genaamd The Tracey Ullman Show. De korte broek was slechts 30 seconden per stuk.

Op basis van de populariteit en de erfenis van de show, is het gemakkelijk te zien hoe zelfs die korte broek een grote indruk zou hebben gemaakt.

12 De beroemde Couch Gags zijn eigenlijk om elke aflevering langer te maken

de simpsons bankknevel
de simpsons bankknevel

Een ding dat fans weten over The Simpsons, is dat de afleveringen zogenaamde "couch gags" bevatten. Deze bevatten de hoofdpersonen die in hun woonkamer op de bank rennen en dan gebeurt er iets super dwaas.

Buzzfeed zegt dat deze couch-gags eigenlijk elke aflevering langer moeten maken.

11 De grote cast krijgt $ 400.000 per aflevering (in 1998 was het $ 30, 000)

het huis van de simpsons
het huis van de simpsons

NME zegt dat de hoofdrolspelers in de show $ 400.000 per aflevering krijgen. Dat lijkt een heel mooi bedrag, vooral als je bedenkt wat de cast vroeger als salaris kreeg: $ 30.000. Dat was vóór 1998.

We leren vaak wat de realiteit of filmsterren worden betaald, dus het is geweldig om te horen over de salarissen van stemacteurs in een geanimeerde show.

10 Quentin Tarantino en Bruce Springsteen zeiden nee tegen deelname aan de show

Quentin Tarantino en Bruce Springsteen
Quentin Tarantino en Bruce Springsteen

Het unieke aan The Simpsons is dat er veel beroemde mensen in de show verschijnen. Iedereen, van Alec Baldwin tot Stephen Colbert tot Penny Marshall en Albert Brooks, is erbij geweest.

Volgens CNN zeiden Quentin Tarantino en Bruce Springsteen nee tegen deelname aan de show.

9 Fox heeft de rechten om de serie uit te zenden tot 2082

de simpsons marge maggie
de simpsons marge maggie

Buzzfeed zegt dat Fox de rechten heeft om de show tot 2082 uit te zenden.

Gezien het aantal seizoenen dat al is uitgezonden, lijkt het vrij waarschijnlijk dat er meer (en meer… en meer) zullen komen. Misschien ha alt de show zelfs 50 seizoenen?

8 Elke aflevering van Simpsons duurt 6-8 maanden om in elkaar te zetten

de simpsons marge homer
de simpsons marge homer

Als je het hebt over een creatieve onderneming zoals een geanimeerde tv-serie, lijkt het alsof het een hele tijd zou duren om alles in elkaar te zetten. In plaats van een live-actieshow te filmen waarbij de acteurs elke scène op de camera doornemen, worden de scènes eerst getekend, wat cool is.

NME zegt dat het zes tot acht maanden duurt om elke aflevering in elkaar te zetten, wat fans misschien niet wisten.

7 Omdat er 30 steden in de VS zijn die Springfield heten, voelde het als de perfecte naam

Springfield Town The Simpsons
Springfield Town The Simpsons

CNN legt uit waarom Springfield de naam is van de stad waar het gezin woont: omdat er 30 steden in de Verenigde Staten zijn die Springfield heten. Dat zijn zeker veel steden.

Er werd besloten dat dit de perfecte naam was omdat het gewoon aanvoelt: CNN beschrijft het als een "algemeen overal".

6 The Showrunner, Al Jean, heeft plannen voor de finale van de serie: The Simpsons gaan naar de kerstoptocht van de piloot

de simpsons kerstmis
de simpsons kerstmis

De showrunner van The Simpsons, Al Jean, heeft plannen voor de finale van de serie (wat zeker een vraag is die showrunners vaak krijgen, vooral voor zo'n populaire show). De familie gaat naar de kerstwedstrijd van de piloot.

Volgens Factinate: "Dit zou alle seizoenen van The Simpsons één doorlopende lus maken".

5 De tv-scripts zeggen geïrriteerde grunt voor D'oh

de simpsons homer
de simpsons homer

Homer Simpson staat bekend om veel dingen, van zijn liefde voor donuts tot zijn domheid, en ook om zijn slogan: "D'oh!".

De tv-scripts zeggen "geïrriteerde grunt" wanneer Homer "D'oh" zegt, volgens Buzzfeed. Het is vrij moeilijk om je de show voor te stellen zonder dit element.

4 In het begin zouden Lisa en Bart allebei onruststokers worden

de simpsons bart lisa
de simpsons bart lisa

Mental Floss zegt dat in het begin zowel Lisa als Bart onruststokers zouden zijn. Dat is vreemd voor fans van de serie om te horen aangezien iedereen weet dat Lisa een goody-two-shoes is en Bart degene is die altijd in de problemen komt, vooral op school. Het is een mooie balans om de personages met deze verschillende persoonlijkheden te hebben.

3 Homer heeft in totaal 188 banen gehad

de simpsons homer op het werk
de simpsons homer op het werk

Buzzfeed zegt dat Homer Simpson nogal wat verschillende banen heeft gehad in de populaire show en dat hij er in totaal 188 heeft gehad. Natuurlijk weten fans dat zijn belangrijkste functie bij een kerncentrale is, maar fans weten waarschijnlijk niet dat hij ook zoveel andere functies heeft gehad.

2 Elizabeth Taylor zei papa in de aflevering 'Lisa's First Word'

bart maggie de simpsons elizabeth taylor
bart maggie de simpsons elizabeth taylor

Mental Floss heeft nog een stukje informatie achter de schermen die de grootste fans van The Simpsons niet kennen (en die ze graag zullen ontdekken). Het blijkt dat een zeer beroemde, legendarische actrice "papa" zei voor Maggie in de aflevering "Lisa's First Word". Het was Elizabeth Taylor.

1 Danny Elfman maakte het themalied in drie dagen

de simpsons openen
de simpsons openen

Factinate legt uit dat Danny Elfman het themalied voor The Simpsons in drie dagen heeft gemaakt. Het is altijd gaaf om te horen hoe geïnspireerd kunstenaars kunnen raken als ze ergens aan werken.

Ja, nu zal dat nummer waarschijnlijk in al onze hoofden blijven hangen, maar hey, het is ongelooflijk pakkend, dus we begrijpen volledig waarom.

Aanbevolen: