De hele tijd dat Kylie Jenner er onherkenbaar uitzag

Inhoudsopgave:

De hele tijd dat Kylie Jenner er onherkenbaar uitzag
De hele tijd dat Kylie Jenner er onherkenbaar uitzag
Anonim

De moeder van één, die ook haar eigen cosmeticalijn heeft, ziet er op al haar foto's absoluut onberispelijk uit. Met haar ogen constant op de schoonheidsmagnaat gericht, zou Jenner geen foto of foto's van zichzelf met een fris gezicht durven plaatsen, toch? Het lijkt erop dat quarantaine haar ertoe heeft aangezet. Wij normale mensen brengen onze dagen door met luieren in vrijetijdskleding, en Kylie is daarop geen uitzondering.

Eerder vorige week brak de A-lister de quarantaine om haar bestie te bezoeken, en de camera's waren niet zo ver weg (natuurlijk). Foto's van de ster zonder make-up, die er nauwelijks herkenbaar uitzag, doken snel op op sociale media en internet. Behalve dat ze geschokt was dat ze de quarantaine doorbrak, ondanks dat ze haar fans aanspoorde om thuis te blijven te midden van het virus, verraste haar onherkenbare uiterlijk ons meer dan wat dan ook. Excuseer ons, maar Kylie, ben jij dat? Dat gezegd hebbende, heeft Jenner, die de neiging heeft om haar uiterlijk vaak aan te passen, de zaken opnieuw veranderd, dus we wilden de momenten delen van nu, en daarvoor, dat een make-upvrije Kylie nauwelijks leek op de social media-koningin die we kennen.

13 Geen make-up en een filter

Hoe graag we de filters op het 'gram ook willen negeren, sommige, zoals deze vlinder, zijn behoorlijk rad. Het enige aan filters is dat ze iemands uiterlijk enigszins veranderen, wat duidelijk het geval is met deze selfie die Jenner van zichzelf deelde. Ook zonder haar echte haar is er niets aan deze foto dat "Kylie!" schreeuwt. We zijn schuldig omdat we dachten dat het een 'gramblogger' was.

12 Wie is dat meisje?

Wie wist dat Stormi's moeder sproeten had? Wij niet! De 22-jarige, die een ongelooflijk talent heeft voor make-up, deelde enkele van haar nieuwe cosmetica-ideeën met een onherkenbaar bloot gezicht. Bovenop het feit dat haar nieuwste haarkleur ons voor de gek blijft houden, doet haar natuurlijke charme dat ook. Jenner omhelsde zelfs haar sproeten door er 'sproetengezicht' bij te schrijven. Is dit een nieuwe Kylie?

11 Bijna onherkenbaar

Nogmaals, we hadden kunnen zweren dat deze foto van Jenner slechts een foto was van een andere 'gram-influencer'. Het feit dat ze deze quarantaine gebruikt om te experimenteren met verschillende kapsels en kleuren brengt ons echt in verwarring. Hoewel ze er onberispelijk uitziet, ziet de realityster er zo anders uit. We houden van de vlechten, Kylie!

10 Kylie's nieuwe 'Do

We houden ervan als sterren pronken met hun natuurlijke schoonheid, vooral sterren zoals Kylie, die het toppunt van perfectie zijn. Jenner, die tegenwoordig nauwelijks op zichzelf lijkt, had ons voor de gek kunnen houden met haar gemengde lichtbruine en blonde lokken. Een haarkleur die we tot nu toe nog niet bij haar hebben gezien, de miljardair heeft plezier met experimenteren. Ondanks dat ze er niet uitziet als de Kylie Jenner die we kennen, moeten we toegeven dat ze stra alt.

9 Oeps…Ze vergat haar Kylie Cosmetics

Ik ga niet liegen, het kostte ons 30 seconden om Jenner te herkennen op deze throwback-foto van haar. Zonder haar kenmerkende schoonheidsstijl ziet de schoonheidsmagnaat er zo uit. We zijn zo gewend om Jenner met een volledig make-upgezicht te zien, dat het nogal een verrassing is om te zien hoe ze eruit ziet zonder. Het is GROOT nieuws als de miljardair pronkt met haar blote huid.

8 Op de hoogte blijven van Kylie

Hoewel het voor ons normaal is om naar buiten te gaan zonder een vleugje make-up, is het niet voor de make-upmagnaat die een miljardenbusiness runt. Op deze foto ziet Jenner er merkbaar anders uit zonder eyeliner, contour en haar kenmerkende matte lip. Misschien doet ze dit soms als ze in het openbaar uitgaat om niet opgemerkt te worden?

7 Kijk, er zijn sproeten

Praat van dichtbij en persoonlijk, deze selfie die Jenner onlangs deelde, heeft ons verbijsterd. Als je snel herinnerd wilt worden aan hoe Kylie er altijd uitziet, neem dan een kijkje op haar 'gram-account en kijk dan meteen naar deze foto - merk je het verschil? Het is midden in quarantaine en Jenner plaatst foto's van haar volledig make-upvrij en met haar sproeten te zien.

6 De zelfisolatielook

Nu weten we wat Kylie's favoriete snack is, en we weten ook hoe ze eruitziet als ze zweet en snel naar buiten gaat. Hoewel ze duidelijk een en al glimlach is, stapte ze extensie / pruikvrij en make-upvrij uit. Bedankt, Jenner, voor het uit de eerste hand bekijken van je zelfisolatie-look.

5 De Paparazzi zijn altijd in de buurt

We weten niet wat Jenner aan het doen was toen deze foto van haar werd gemaakt, maar wat we wel weten is dat ze hier veel meer op haar moeder lijkt dan op zichzelf. En is het niet vreemd dat haar sproeten niet zichtbaar zijn op deze foto van haar zonder make-up?

4 PJ's en geen make-up

Terwijl de meesten van ons een week lang rondhangen en ons haar niet wassen, omarmt ook Kylie de relaxte zelfisolatie die het lijkt. Ten eerste herinneren we ons niet de laatste keer dat we haar lokken zo kort zagen, ten tweede, wil de echte Kylie Jenner alsjeblieft opstaan? We zijn echter blij dat ze haar afgezwakte look omarmt.

3 …En nieuw haar

De schoonheidsmagnaat kiest tegenwoordig duidelijk voor de minder-is-meer-aanpak! We gaan niet liegen, aangezien ze Kylie Jenner is, zijn we nogal in de war over het feit dat ze geen extensions draagt, zonder make-up en zonder haar beruchte acrylnagels. Ze leeft het zeker waar in die lekkere pyjama-outfit.

2 Die keer dat Kylie eruit stapte tijdens quarantaine

We weten zeker dat die sweats niet goedkoop waren, maar wat is er gebeurd met de altijd zo fotogenieke Kylie die we kennen? De schoonheidsgoeroe besloot om tijdens zelfisolatie uit te gaan zonder haar gebruikelijke glamoureuze gezicht en zag er onherkenbaar uit. En hoe zit het met de korte lokken? We zijn er zeker van dat als we haar zouden tegenkomen, we haar niet zouden hebben opgemerkt.

1 Ze is nog steeds zelfgemaakt, hoewel

Hoewel Kylie op deze foto make-up op heeft, hadden we kunnen zweren dat zij het niet was. Het is moeilijk om de Kardashians bij te houden, vooral Kylie, omdat ze de neiging heeft om haar uiterlijk net zo vaak te veranderen als haar sokken. Het kostte ons veel meer tijd dan normaal om te herkennen en te erkennen dat dat inderdaad de 22-jarige mama was, zelfs met haar pruillip.

Aanbevolen: