Steve Carell geeft toe dat hij er vroeger uitzag als een volwassen filmster

Inhoudsopgave:

Steve Carell geeft toe dat hij er vroeger uitzag als een volwassen filmster
Steve Carell geeft toe dat hij er vroeger uitzag als een volwassen filmster
Anonim

Als iemand gevoel voor humor over zichzelf heeft, dan is het Steve Carell. De briljante televisie- en filmster is altijd een wandelend voorbeeld van de waarde van jezelf niet al te serieus nemen. Iets waar we allemaal wat van kunnen leren.

Je hoeft alleen maar naar zijn geliefde personage in The Office te kijken, of elke keer dat Steve in een talkshow verschijnt, om te beseffen dat hij een geweldig gevoel voor humor over zichzelf heeft. In feite maakt het net zo goed deel uit van zijn komische stijl als van zijn persoonlijkheid.

Dit is iets waar velen van hem houden, inclusief beroemdheden, zoals Chris Rock, Anne Hathaway en Ryan Gosling; die zichzelf allemaal beschouwen als een van de beste vrienden van Steve.

Dan is er natuurlijk Stephen Colbert, die ook de neiging heeft zichzelf in verlegenheid te brengen. Dit geldt vooral wanneer hij naast zijn BFF Steve is, zoals te zien is op enkele van hun beste foto's samen.

Steve's ronduit beschamende foto

Maar zelfs Stephen Colbert kon zichzelf niet zo vernederen als Steve Carell deed toen hij ervoor koos een borstelige snor te laten groeien en hem door iemand liet fotograferen.

Wat dacht hij!?

De precieze datum van deze foto is niet bekend. Het lijkt alsof het in een schooljaarboek staat, maar Steve zei wel dat hij 20 was toen de foto werd genomen. Hoewel we hierover in de war zijn, weten we wel dat de snor op zijn best ongepast was.

In feite zorgde de dikke soepzeef ervoor dat hij er rond 1983 precies hetzelfde uitzag als elke volwassen filmster.

En dat is geen compliment.

Zijn snor laten grillen op televisie

De wereld kreeg voor het eerst een glimp van deze glorieuze foto toen Steve werd geïnterviewd op The Graham Norton Show in Engeland; wat een van de beste chatprogramma's is die er zijn.

In het interview zat Steve naast James Bond-ster Dame Judi Dench, Kristen Wiig en Jamie Foxx, van wie ook zijn totaal verouderde uiterlijk werd uitgezonden om publiekelijk belachelijk te worden gemaakt. Hoewel Jamie's Jheri-krulfoto zeker schokkend was, was die van Steve ronduit hilarisch.

Steve speelde het eerst cool en beweerde dat hij "niets mis" zag met zijn eigenaardige uiterlijk. Maar het gelach van het publiek en zijn medefilmsterren werd steeds groter en enigszins overweldigend. Graham blijft tenslotte graag hangen bij ongemakkelijke foto's, vooral als het gaat om rijke en beroemde mensen zoals Steve.

Hij kweekte het om een heel eenvoudige reden… Hij wilde intimiderend zijn

Uiteindelijk gaf Steve toe dat hij de snor op de middelbare school had laten groeien om meer "bedreigend te lijken voor de andere lacrossespelers". Dat, en hij hield echt van Tom Sellecks Magnum P. I., een personage dat bekend staat om zijn haar op de bovenlip.

Helaas gaf Steve's snor hem in de verste verte niet het gewenste effect. Het deed zijn lacrosse-concurrenten zeker niet…

Maar daar zijn we helemaal niet verbaasd over.

Per slot van rekening zag hij er nauwelijks uit als een lacrossespeler.

Steve gaf toe dat hij door zijn modekeuze zeker op een volwassen filmster leek. Maar Graham wilde het belangrijke onderscheid maken dat Steve er minder uitzag als een volwassen film "ster" en meer als een volwassen film "performer"… Iemand die in de film verscheen maar geenszins een "ster" was…

AUW!

Steve was gewoon authentiek, en soms onbedoeld, grappig en daarom bestemd voor grootsheid

Een snor laten groeien als jonge man is eigenlijk vrij typisch. Er is altijd een verlangen om gezien te worden als iets meer dan op het eerste gezicht lijkt. Als volwassene moet dat serieus worden genomen. En natuurlijk is er de onlesbare honger om intimiderend te zijn, al was het maar om de overhand te krijgen tijdens een lacrossewedstrijd op school.

Maar kom op! Steve zag er behoorlijk bizar uit.

Gelukkig voor hem en de rest van ons kan hij dat zien. Grote komieken kunnen altijd publiekelijk de meest bizarre aspecten van hun persoonlijkheid erkennen. Dit brengt ze naar een herkenbaar en menselijk niveau en opent ook de deur voor ons om hetzelfde te doen… Hoewel we dat zelden doen.

Iedereen met hersens had moeten weten dat Steve Carell voorbestemd was om een geweldige komiek te worden, alleen al op basis van deze foto van een filmster voor volwassenen.

Tegen die tijd was het praktisch evangelie.

Steve's doorgekamde haar, doe-achtige ogen, dikke zwarte wenkbrauwen, de snor en die scheve grijns waren dode geschenken voor een toekomstige carrière waarin hij zichzelf in verlegenheid bracht voor ons ietwat sadistische plezier.

Steve vindt nieuwe manieren om ons aan het lachen te maken

Terwijl zijn snor is geschoren, is hij gestopt met het uitschreeuwen van Kelly Clarksons naam op echt ongelukkige tijden, en de dagen van Prison Mike op The Office zijn voorbij, Steve vindt nog steeds manieren om ons aan het lachen te maken.

Natuurlijk, zijn nieuwe Netflix-serie, Space Force, wordt volgens The Verge door sommige critici gepand, maar hij is nog steeds het beste van alles. Serieus, hij is eigenlijk het enige dat het bekijken waard is. Zelfs in kritische blindgangers is Steve nog steeds geweldig.

Het lijdt geen twijfel dat Steve Carell een internationale schat is geworden, verwant aan Robin Williams. Hij is een kameleon die zowel geestig als ontroerend kan zijn op het scherm, maar ook een komiek die niet bang is om het mikpunt van zijn eigen grappen te zijn… Vooral als ze totaal onbedoeld zijn… Zoals toen een Britse talkshowpresentator de verschrikkelijke gênante foto waardoor hij eruitzag als een volwassen filmster.

Aanbevolen: