De echte reden waarom Gwen Stefani er zo anders uitzag in de jaren '90

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Gwen Stefani er zo anders uitzag in de jaren '90
De echte reden waarom Gwen Stefani er zo anders uitzag in de jaren '90
Anonim

Met de release van Tragic Kingdom in 1995 kwam No Doubt naar voren als een kracht om rekening mee te houden in de popcultuur. Hun frisse kijk op muziek trok hen een mini-leger trouwe fans, zozeer zelfs dat Tragic Kingdom meer dan 16 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht. Het is veilig om te zeggen dat de groep ongetwijfeld een nieuwe stijl in de muziek heeft gebracht, maar de leadzanger die bekend staat als Gwen Stefani was duidelijk het middelpunt dat de groep bij elkaar hield. Het succes van hun platen en verleidelijke video's hielpen Stefani te vestigen als zowel een mode-icoon als een ster. Het vervolgalbum Return of Saturn van de groep in 2000 deed het redelijk goed, maar tegen die tijd begon Gwen de vlam als soloartiest aan te steken.

Naast Eve op hun hit Let Me Blow Ya Mind in 2001, won ze haar eerste Grammy Award voor haar werk met de rapper, waarmee ze de Award voor Beste Rap/Sung-samenwerking mee naar huis nam.2001's Rock Steady werd uitgebracht en won de groep nog twee Grammy's. Echter, No Doubt begon commercieel een lichte achteruitgang te nemen en kon hun release uit 1995 Tragic Kingdom nooit repliceren. Tot op de dag van vandaag vragen sommige fans zich af: kan Gwen Stefani nog steeds opschieten met de andere leden van No Doubt?

Naast de succesvolle muziekcarrière van Gwen, v alt het mensen op dat haar gezicht er anders uitziet. Het lijkt erop dat er een paar veranderingen hebben plaatsgevonden en de volgers van de zanger willen meer weten over wat er had kunnen gebeuren. Blijf lezen om erachter te komen waarom Gwen Stefani er in de jaren '90 zo anders uitzag.

Heeft Gwen Stefani plastische chirurgie op haar gezicht gehad?

Laten we eerlijk zijn: de zangeres is in de vijftig en ze ziet er niet zo oud uit. Er is geen twijfel over haar natuurlijke schoonheid, maar wat gebeurde er toen fans Gwen Stefani zonder make-up zagen? Niet iedereen denkt dat Gwen met haar blote gezicht van nature prachtig is. Desalniettemin is een snelle blik op Gwens middelbare schoolfoto's voldoende om de lieve en oprechte glimlach en warme, expressieve ogen te zien waarmee iedereen zo vertrouwd is geraakt. Gwen was van nature mooi vanaf een zeer jonge leeftijd, en ze had ook een benaderbare essentie voor haar. De natuurlijke schoonheidskenmerken van de zangeres omvatten een charmante glimlach en een mooie gezichtsvorm met mooi uit elkaar geplaatste gelaatstrekken.

Gwen is altijd een mooi meisje geweest, maar is de absoluut verbluffende vrouw die mensen tegenwoordig zien het resultaat van de natuur of het resultaat van een beetje hulp van plastische chirurgie? Bij het vergelijken van een foto uit de jaren 90 van de kunstenaar en een recente foto, zijn er aanzienlijke verschillen in haar ogen, neus, mond, tanden, kin en zelfs haar wangen. YouTuber Lorry Hill sprak over de plastische chirurgie van de ster in een van haar video's. Volgens Hill had de zangeres van Rich Girl een neuscorrectie. Er zijn ook foto's met Gwen's eerste neuscorrectie, een klassiek uitgevoerde neus van beroemdheden. Haar neus heeft eerder een brede basis en een bolvormige punt. En zelfs als het er nog steeds uitziet als de oude neus, is het op elk gebied met de bolvormige kwaliteit ingekort. De bult is gladgestreken en de neusgaten zijn naar binnen gebracht.

Aan de andere kant, rond 2004, begon Gwen echt voor haar huid te zorgen en mogelijk laserbehandelingen te ondergaan, omdat haar huid er heel glad en egaal uitzag. Haar CO2-laserprocedure is op veel foto's te zien, omdat haar gezicht lichter is dan de rest van haar lichaam. Ondanks alle retouches zijn de natuurlijke schoonheidskenmerken van de zangeres nog steeds intact, zoals haar mooie gezichtsvorm en amandelvormige ogen.

Fans houden van het succes van Gwen Stefani in de jaren '90

Stefani's eerste solodebuut, Love. Engel. Muziek. Baby., was een commercieel, kritisch en onbedoeld invloedrijk album dat hielp bij het creëren van een paar carrières. Het album werkte als een nietje in de popcultuur en verkocht wereldwijd meer dan zeven miljoen exemplaren, goed voor zes singles. Een van hen is Hollaback Girl, een vurige cheque die een reactie was op de verklaring van Courtney Love dat Gwen een cheerleader was. Volgens Genius zei Courtney in een interview met het tijdschrift Seventeen: "Beroemd zijn is net als op de middelbare school zitten. Maar ik ben niet geïnteresseerd om de cheerleader te zijn. Ik ben niet geïnteresseerd om Gwen Stefani te zijn. Zij is de cheerleader en ik ben in de rokersschuur. En velen van jullie zijn daarbuiten ook in de rokersschuur. Als het op rock-'n-roll aankomt, is het net als op de middelbare school."

Op het album werkte Gwen ook weer samen met de iconische medewerker Eve, wat bewijst dat de twee samen magisch zijn, en bracht de tweede hit uit met de titel Rich Girl.

Gwen Stefani werd beschuldigd van culturele toe-eigening (vooral voor haar looks uit de jaren 90)

Gwen Stefani en andere sterren werden opgeroepen voor culturele toe-eigening. Vóór haar Harajuku-dagen was het zich gedurende Stefani's carrière constant toe-eigenen van de zwarte cultuur. Ze is vaak uitgestapt, vooral in de jaren '90, met Bantu-knopen en cornrows. Bantoeknopen, in de mainstream gelabeld als minibroodjes, zijn ontstaan bij de Zulu-stammen in Zuid-Afrika, maar toch worden ze door velen nog steeds de beautytrend uit de jaren 90 genoemd, gestart door Stefani. Zelfs in de jaren '00 adopteert ze nog steeds verschillende culturen, zoals de Mexicaanse, Indiase, zwarte en zelfs Indiaanse cultuur.

Gwen kreeg ook te maken met kritiek omdat ze zich in 2016 de Afrikaanse cultuur toe-eigende. Tijdens een aflevering van The Voice dat jaar droegen haar achtergronddansers een op Afrika geïnspireerde garderobe voor een runway-scène waarin Valentino's Wild Africa-collectie werd getoond. Ondanks haar misstappen heeft de zangeres een bloeiende carrière kunnen behouden zonder grote annuleringen.

Aanbevolen: