14 Throwback-foto's van een jonge Jennifer Aniston

Inhoudsopgave:

14 Throwback-foto's van een jonge Jennifer Aniston
14 Throwback-foto's van een jonge Jennifer Aniston
Anonim

Zelfs Jen Aniston had op 11-jarige leeftijd een traumatiserende ervaring: Ik herinner me een ouderfiguur die tegen me zei rond de kritieke leeftijd van ongeveer 11, na een etentje, dat ik van tafel werd gestuurd omdat ik niets interessants toe te voegen aan het gesprek.” Volgens Jen trof deze wrede opmerking echt haar hart en tot op de dag van vandaag herinnert ze zich hoe het haar raakte.

Tegenwoordig heeft Jen veel te zeggen en fans horen het graag. Ze heeft een ongelooflijke carrière opgebouwd, nadat ze doorbrak als Rachel Green in de geliefde sitcom Friends. Voorafgaand aan haar succes op Friends, ging het allemaal om een bescheiden begin voor Jen, net zoals het is voor veel andere mensen, waaronder haar voormalige partner, Brad Pitt!

Laten we eens kijken naar deze zeldzame foto's van Jen voordat ze beroemd werd - op sommige van deze foto's ziet ze er ronduit onherkenbaar uit. Geniet ervan, mensen!

14 Baby Jen

Jen Aniston schatje
Jen Aniston schatje

Zou je geraden hebben wie deze baby is als we het je niet hadden verteld? We weten dat we dat niet zouden hebben gedaan! De Friends-ster deelde deze throwback-foto eigenlijk toen ze deze in 2019 op haar Instagram-account plaatste, kort nadat ze lid was geworden van het sociale-mediaplatform. De tweede foto die ze plaatste was een actuele, maar ze droeg een soortgelijke hoed; ze onderschrift: “TBT In stijl, toen en nu…”

13 Boze heks

Jen Aniston heks kostuum
Jen Aniston heks kostuum

Zelfs als Aniston probeert eruit te zien als The Wicked Witch of the West voor Halloween, vinden we nog steeds dat ze er geweldig uitziet. Het is zelfs heel moeilijk om een slechte foto van Jen te vinden. Hoe dan ook, haar vriend en co-ster, Reese Witherspoon, voelt een beetje anders over de foto hierboven. Na het zien van deze foto beweerde Reese Witherspoon dat Jennifer Aniston er "spookachtig als tiener" uitzag.

12 Goth-fase

Jen Aniston gothic-look
Jen Aniston gothic-look

Weet je nog dat we zeiden dat het bijna onmogelijk was om een "slechte" foto van Jennifer Aniston tegen te komen? Nou, dit is waarschijnlijk zo dichtbij als we gaan krijgen. Het is niet dat de foto echt slecht is - het is meer het feit dat Jen een kapsel rockt dat haar geen plezier doet. Jen heeft toegegeven dat dit tijdens haar "Goth"-fase was - ze probeerde in opstand te komen tegen haar moeder, die toevallig een model was, volgens Starcasm.

11 Prom

Jen Aniston prom pic
Jen Aniston prom pic

Jen, ben jij dat? Net als alle celebs was er een moment dat Aniston nog niet werd herkend in Hollywood en eigenlijk gewoon een normale tiener was. Ze ging in 1984 naar het bal, en hoewel we niet weten wie haar date was, weten we zeker dat hij foto's van de twee heeft bewaard en ze waarschijnlijk voor altijd zal koesteren.

10 Tomboy

Jen Aniston oude school
Jen Aniston oude school

Nogmaals, voordat Jennifer Aniston een begrip werd in Hollywood, ging ze door de bewegingen zoals alle andere tieners, wat betekent dat ze door een paar verschillende stadia ging…

We hadden het al over haar Goth-fase, maar het lijkt erop dat Jen ook een "Tomboy"-fase had, gebaseerd op de outfit die ze op de foto hierboven draagt.

9 Een voetbalfan… Echt waar?

Jen Aniston draagt trui
Jen Aniston draagt trui

Op basis van het personage dat haar beroemd heeft gemaakt, Rachel Green, kunnen we moeilijk geloven dat deze foto echt is. Elke Friends-fan weet dat Rachel Green niet zo gek was op sport, dus het is echt een raadsel om haar 14-jarige zelf in dit voetbalshirt te zien terwijl ze een bal omhoog houdt.

8 Met haar moeder

Jen Aniston en haar moeder
Jen Aniston en haar moeder

Het lijkt erop dat de appel niet ver van de boom v alt. Jens moeder, Nancy Dow, was in de jaren 60 zelf een model en actrice. Hoewel Aniston in soortgelijke voetsporen trad als die van haar moeder, waren de twee naar verluidt van elkaar vervreemd tegen de tijd dat Nancy in 2016 overleed.

7 Vrienden ontmoet Big Bang

Jen Aniston oude school
Jen Aniston oude school

Dit is een epische throwback-foto. Friends is een show die wordt beschouwd als een van de beste sitcoms van zijn generatie, maar velen zijn het erover eens dat The Big Bang Theory een van de beste sitcoms van deze generatie is. Mayim Bialik en Jennifer Aniston samen zien poseren voor deze foto uit de jaren 90 geeft ons zeker alle gevoelens.

6 Jen en haar beste vriendin

Jen Aniston en beste vriend
Jen Aniston en beste vriend

Wacht even, dat is Courteney Cox niet?! Hoewel Cox en Aniston in het echte leven beste vrienden werden na meer dan 10 jaar beste vrienden op het scherm te hebben gespeeld, betekent dat niet dat Aniston geen beste vriend voor haar had. Op de foto hierboven is ze gefotografeerd met Andrea Bendewald, die Jen's bestie uit de jaren 90 was.

5 Jen en Chaz

Jen Aniston en Chazo
Jen Aniston en Chazo

Het lijkt erop dat Aniston naar school ging met een paar behoorlijk beroemde gezichten. Ze ging eind jaren 80 naar de New York City High School Of Performing Arts en was bevriend met niemand minder dan Cher's zoon, Chaz Bono, die toen bekend stond als Chastity. Deze foto van de schoolvrienden is gemaakt in 1987, en één ding is zeker… beide zijn sindsdien VEEL veranderd.

4 The Edge

Jen Aniston op het randje
Jen Aniston op het randje

We gaan ervan uit dat niet al te veel mensen dit weten, maar voorafgaand aan Friends pronkte Jen ooit met haar komische karbonades. In de sketch comedy-serie, The Edge, nam Aniston deel aan een verscheidenheid aan humoristische sketches, waaronder een Sports Illustrated-parodie. Het was misschien van korte duur, maar op basis van de bovenstaande screengrab is ze altijd een bom geweest! Ze begon op dat moment zeker de aandacht te trekken.

3 Een herkenbaar gezicht

Jen Aniston terugblik
Jen Aniston terugblik

Deze foto is misschien een tijdje geleden gemaakt, maar het is duidelijk dat de Friends-ster gracieus ouder is geworden, op basis van hoe ze er nu uitziet. In 1990 was Jen ongeveer 21 en net begonnen met acteren. Ze kreeg haar eerste tv-rol in Ferris Bueller (wat een bewerking was van de film uit 1986) en de rest is geschiedenis.

2 Vroeg begin

Jen Aniston opgroeien
Jen Aniston opgroeien

Deze foto van Jen herinnert ons zeker aan de actrice die we hebben leren kennen en liefhebben. Ze begon op onze tv-schermen te verschijnen toen Friends in 1994 debuteerde, en om eerlijk te zijn, zijn we sindsdien niet meer gestopt met naar haar te kijken. We zouden liegen als we zouden zeggen dat we nog steeds geen herhalingen op Netflix kijken. Ze was erg nieuw in de Hollywood-scene, maar het duurde niet lang voordat ze een vaste waarde werd.

1 Voordat alle roem

Jen Aniston jong
Jen Aniston jong

We kennen haar tegenwoordig misschien allemaal als 'America's Sweetheart' en herkennen haar als een van de mooiste celebs ter wereld, maar de zaken waren niet altijd zo rooskleurig voor de Friends-ster. Jen gaf in een interview zelfs toe dat ze als kind een beetje aan de mollige kant was en vaak gepest werd op school, volgens de Daily Mail.

Bronnen – Daily Mail, Starcasm & Pink Villa

Aanbevolen: