Jennifer Aniston's emotionele reactie op de tatoeage van een fan van haar naam is een puur Rachel Green-moment

Inhoudsopgave:

Jennifer Aniston's emotionele reactie op de tatoeage van een fan van haar naam is een puur Rachel Green-moment
Jennifer Aniston's emotionele reactie op de tatoeage van een fan van haar naam is een puur Rachel Green-moment
Anonim

Natuurlijk, Jennifer Aniston is een van degenen op de top van de Hollywood-berg, maar dat betekent niet dat ze onderweg geen problemen had. Aniston had een moeizame relatie met haar moeder en bovendien miste ze een aantal opmerkelijke projecten in haar carrière.

In het volgende zullen we enkele van haar worstelingen achter de schermen bekijken, samen met het documenteren van een oprecht moment van Aniston's reactie op een fantattoo van haar naam.

Omgaan met fans en roem was niet altijd gemakkelijk voor Jennifer Aniston

Van veraf, vooral als het gaat om de perceptie van veel fans, is het leven van de rijken en beroemdheden iets geweldigs. Het is echter niet gemakkelijk om in de schijnwerpers te staan, en Jennifer Aniston heeft zelf onthuld dat het soms extreem moeilijk voor haar werd.

"Zelfbewustzijn is de sleutel", vervolgt ze. "Ik heb echt veel uit therapie gehaald. Gewoon een openbaar persoon zijn, er komen veel verbazingwekkende dingen bij kijken. Maar er zijn ook veel moeilijke dingen, omdat we ook maar mensen zijn en we hebben de neiging om te lopen rond met bulls-eyes op onze hoofden."

"Soms kun je familieleden of mensen die dingen sturen niet helpen met de vraag: 'Wat is dit? Je krijgt een baby? Ga je trouwen?' Het is zoiets als: 'O, goede god, wanneer en hoeveel jaar duurt het voordat je die dwaasheid negeert?'", zegt Aniston.

Aniston is tegenwoordig ouder en wijzer, en schrijft haar ondersteuningssysteem toe, samen met praktijken zoals meditatie om met dergelijke openbare stress om te kunnen gaan.

""Voor mij mediteer ik elke dag - en ik zit rustig te schrijven", zegt ze. "Dat is genoeg. En elke vorm van yogabeoefening is mijn meditatie, "vertelde ze aan People.

"Ik ben op een heel rustige plek. Ik heb een baan waar ik van hou, ik heb mensen in mijn leven die alles voor me zijn, en ik heb prachtige honden", zegt de Friends-aluin. "Ik ben gewoon een heel gelukkig en gezegend mens."

Ondanks het feit dat de media niet altijd aardig voor Jen zijn geweest, was haar relatie met de fans soms emotioneel, vooral op dit specifieke moment.

Jennifer Aniston werd emotioneel over de tatoeage van een fan op het Toronto International Film Festival in 2014

Het incident vond plaats in 2014 op het Toronto International Film Festival. Jennifer Aniston verliet de zaal en stapte in een zwarte SUV. Toen ze wegging, draaide Aniston haar raam volledig naar beneden en zwaaide naar de fans. Het bleek dat er één grote superfan was die dolgraag de actrice wilde ontmoeten.

"Mijn vriend heeft een tatoeage", schreeuwde een vrouw. Blijkt dat haar vriend een belangrijke rol speelde bij het opgemerkt krijgen van de tatoeage. Toen de SUV stopte, kon Jennifer de tatoeage zien, wat haar naam was die op de arm van de fan was geschreven. De reactie van Aniston was het meest Rachel Green-ding ooit, emotioneel worden en zeggen: "OMG, ik hou zoveel van je."

Het was een moment dat de fan nooit zal vergeten en Jen ook niet, want een tatoeage is echt het ultieme compliment. Het openhartige moment werd bekeken door meer dan 800K fans, en iedereen was dol op Jens reactie op de tatoeage, omdat het haar duidelijk overrompelde.

Fans noemden de reactie van Aniston 'Rachel Green Like'

Fans waren niets anders dan steunend in het commentaargedeelte van de video en prezen Aniston niet alleen voor haar reactie, maar ook voor het vertellen van de bestuurder om de auto te stoppen. Veel beroemdheden zouden het toneel zijn ontvlucht, in de hoop wat rust en kalmte te krijgen. Het siert Jen dat ze in ieder geval de menigte en de specifieke fan erkende.

"Ze zei eigenlijk "Stop de auto"❤"

"Jennifer is zo goed met haar fans. Meestal reageert ze alsof ze net beroemd is geworden. Ze is altijd opgewonden om haar fans te zien!"

"Het meisje dat schreeuwt "ze heeft een tatoeage!" Is een super onderschatte vriendin/zus/vriendin, ze is zo geweldig, ze juicht zo toe voor haar geliefde."

"Het is gemakkelijk om neer te kijken op dingen die belangrijk zijn voor iemand, maar niet voor ons. Ik ben een groot voorstander van de Larry David-school van 'wat werkt'. Als een tatoeage krijgen de manier is waarop iemand wil uiten, dan is dat goed voor hen."

Een geweldig moment en een moment waarop de fans het geweldig vonden om opnieuw te kijken.

Aanbevolen: