10 dingen die je niet wist over de cast van het kantoor

Inhoudsopgave:

10 dingen die je niet wist over de cast van het kantoor
10 dingen die je niet wist over de cast van het kantoor
Anonim

The Office is een van de meest geliefde sitcoms van onze tijd. Hoewel het populair was tijdens zijn run op NBC, heeft het de afgelopen jaren een toegewijde fan gevonden die Netflix volgt. Prikborden, fansites en subreddits zijn gemaakt om de fandom achter The Office en de erfenis die het achterliet in de tv-industrie te eren.

Natuurlijk zou de magie van de show niet mogelijk zijn geweest zonder een geweldige cast erachter– en The Office had inderdaad een geweldige cast.

10 Steve Carell nam deel aan historische re-enactments

Afbeelding
Afbeelding

Steve Carell leidde een zeer interessante jeugd. Hij speelde sporten als lacrosse en hockey op de middelbare school (waar hij zijn schaatskunsten overal in The Office liet zien) en speelde zelfs de fife. Maar misschien wel het meest interessante detail uit zijn jeugd is dat hij deelnam aan historische re-enactments, waarbij hij vaak het 10th (North Lincoln) Regiment of Foot uitbeeldde. Dit was een linie-infanterieregiment dat zich bezighield met onder meer de Negenjarige Oorlog, de Amerikaanse Onafhankelijkheidsoorlog en de Tweede Wereldoorlog.

9 Rainn Wilson werd kort opgevoed in Nicaragua

Afbeelding
Afbeelding

Wilson werd in 1966 in Seattle geboren als zoon van yogaleraar Shay Cooper en romanschrijver Robert G. Wilson. Hij woonde in Seattle tot hij drie jaar oud was. Dit is toen hij met zijn vader en stiefmoeder naar Nicaragua verhuisde. Zijn familie bleef in Nicaragua tot Rainn vijf jaar oud was, waarna ze terugkeerden naar Seattle. Wilson zou gedurende zijn tienerjaren in Seattle blijven en studeerde in 1986 af aan de universiteit van Washington.

8 John Krasinski & B. J. Novak gingen samen naar de middelbare school

Afbeelding
Afbeelding

John Krasinski en B. J. Novak kenden elkaar lang voordat ze co-sterren waren op The Office. Ze gingen allebei naar de Newton South High School in Newton, Massachusetts, en Krasinski verscheen in een toneelstuk op school dat Novak had geschreven. Ze studeerden samen af in 1997, acht jaar voordat The Office in 2005 in première ging. Novak reageerde later positief op hun werk en tijd samen en noemde het 'te mooi om waar te zijn'.

7 Jenna Fischer had moeite om werk te vinden

Afbeelding
Afbeelding

Fischer groeide op in Missouri, werd geboren in Fort Wayne, groeide op in St. Louis, ging naar de lagere school in Manchester, de middelbare school in Webster Groves en de universiteit in Kirksville.

Ze liet Missouri achter en verhuisde in 1998 naar Los Angeles om een acteercarrière na te streven. Helaas worstelde ze om door te breken in de tv- en filmindustrie en leed drie jaar lang. Haar eerste betaalde rol was een seksvideo voor psychiatrische patiënten.

6 Ed Helms had een hartoperatie op 13

Afbeelding
Afbeelding

Ed Helms had geen gezonde jeugd. Hij werd gedwongen een openhartoperatie te ondergaan toen hij nog maar dertien jaar oud was vanwege supravalvulaire aorta- en pulmonale stenose. Aortastenose is het gevaarlijke knijpen van de linker hartkamer, en pulmonale stenose is wanneer de bloedstroom tussen de rechter hartkamer en de longslagader wordt belemmerd. De operatie duurde naar verluidt negen uur en Helms moest na de operatie een week op de IC blijven.

5 Leslie David Baker werkte voor Chicago's Department of Public He alth

Afbeelding
Afbeelding

Leslie David Baker had zijn eigen kantoorbaan lang voordat hij in The Office speelde. Baker behaalde een Master of Science in Human Services Administration en doceerde uiteindelijk speciaal onderwijs. Later werkte hij voor de stad Chicago, waar hij zetelde in de Board of Education van de stad, het Office of Cable and Communications en zelfs het Department of Public He alth. Uiteindelijk verhuisde hij eind jaren 90 naar L. A. en begon een acteercarrière.

4 Kate Flannery is een tweeling

Afbeelding
Afbeelding

Kate Flannery portretteerde Meredith Palmer, de provocerende dronkaard van het kantoor.

Flannery komt uit een groot gezin in Pennsylvania en heeft vijf zussen en één broer. Toen ze in 2012 in The Wendy Williams Show verscheen, onthulde Flannery dat ze een tweelingzus heeft die drie minuten voor haar werd geboren. Haar zus werkt momenteel als maatschappelijk werker.

3 Angela Kinsey & Paul Lieberstein waren schoonouders

Afbeelding
Afbeelding

Angela Kinsey en Paul Lieberstein, die respectievelijk Angela en Toby spelen, waren schoonouders tijdens de vroege scènes van The Office. Kinsey trouwde in juni 2000 met Pauls broer Warren Lieberstein, ongeveer vijf jaar voordat The Office werd uitgezonden. Ze kregen samen een kind in mei 2008, maar gingen in februari uit elkaar. In februari 2009 zat The Office midden in zijn vijfde seizoen.

2 Oscar Nunez's ouders gingen naar school met Fidel Castro

Afbeelding
Afbeelding

Nunez werd geboren in Colón, Cuba, uit Cubaanse ouders. Deze ouders bezochten tegelijkertijd de Universiteit van Havana met Fidel Castro, die later premier en president van Cuba zou zijn van 1959 tot 2008. Castro studeerde rechten aan de universiteit en begon zijn studie in 1945. Nunez werd geboren in 1958, en zijn familie verhuisde naar de Verenigde Staten toen hij nog heel jong was. Ze verhuisden naar Boston en opnieuw naar New Jersey voordat Nunez in 1964 op zesjarige leeftijd werd genaturaliseerd.

1 Phyllis Smith was een cheerleader en burleske danseres

Afbeelding
Afbeelding

Phyllis Smith studeerde in 1972 af aan de universiteit, maar gebruikte haar diploma nooit in het basisonderwijs. Gedurende de jaren 70 en 80 werkte ze in verschillende uitdagende beroepen, waaronder cheerleading en burlesque dansen. Ze diende als cheerleader voor de St. Louis Cardinals, een voetb alteam dat van 1960 tot 1987 in St. Louis speelde voordat ze naar Arizona verhuisde en de Arizona Cardinals werd.

Aanbevolen: