5 De kantoorsterren die ouder zijn dan we denken (& 5 jonger)

Inhoudsopgave:

5 De kantoorsterren die ouder zijn dan we denken (& 5 jonger)
5 De kantoorsterren die ouder zijn dan we denken (& 5 jonger)
Anonim

The Office is een van de populairste series van Netflix, dankzij de herkenbaarheid van de personages en de situaties waarin ze op kantoor werken. De show heeft het allemaal - tonnen komedie, een liefdesverhaal en een gekke baas wiens huiveringwekkende momenten de serie nog veel groter maken.

The Office is sinds 2013 uit de lucht, maar niemand kan de geweldige cast van personages vergeten die in de show te zien was. Fans zullen versteld staan van de leeftijden van de acteurs die hun favoriete personage hebben geportretteerd. Van de 'World's Best Boss' Michael Scott tot dramakoningin Kelly Kooper, hier zijn vijf The Office-sterren die ouder zijn dan we denken en vijf jonger.

10 Ouder: Creed Bratton (77 jaar oud)

Creed Bratton speelt zichzelf in de komische serie en wordt in de show afgebeeld als de senior kwaliteitsborgingsregisseur voor Dunder Mifflin Paper. Creed staat in de show bekend als een hippie die ervan houdt om dingen te stelen, en kijkers leren tijdens de show dat hij een serieuze crimineel kan zijn.

Creed was misschien de oudste persoon die bij het papierbedrijf werkte, maar fans wisten misschien niet dat hij eigenlijk 77 jaar oud is! Naast acteren in The Office, is Creed een getalenteerde muzikant en voormalig lid van rockband The Grass Roots.

9 Jonger: John Krasinski (40 jaar oud)

John Krasinski was 26 jaar oud toen hij de rol van Jim Halpert op The Office kreeg. Fans kennen allemaal het verhaal van zijn personage over verliefd worden op de receptioniste, Pam Beesly, die toevallig verloofd was met magazijnmedewerker Roy Anderson. We weten allemaal hoe dit liefdesverhaal afloopt, maar fans kunnen geschokt zijn om te horen dat Krasinski slechts 40 jaar oud is.

Krasinski kreeg andere belangrijke rollen nadat de show in 2013 eindigde, waaronder de hoofdrol in Jack Ryan, License to Wed en 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi. Hij is verantwoordelijk voor het regisseren van horrorthriller A Quiet Place, waarin hij samen met zijn vrouw Emily Blunt de hoofdrol speelt.

8 Ouder: Phyllis Smith (69 jaar oud)

Regionale manager Michael Scott maakte constant grapjes over de leeftijd van personage Phyllis Vance op The Office, ook al gingen ze naar dezelfde middelbare school. In werkelijkheid is de ster, wiens echte naam Phyllis Smith is, ouder dan Steve Carell, en wel 12 jaar.

Smith werd geboren in 1951, waarmee ze 69 jaar oud is, wat voor sommige toegewijde The Office-fans moeilijk te geloven is. Tegenwoordig heeft Smith een vaste rol in de Netflix-serie The OA.

7 Jongere: Catherine Tate (52 jaar oud)

Catherine Tate's personage, Nellie Bertram, werd een vaste waarde in de serie voor de tweede helft van seizoen acht en ze bleef tot het laatste seizoen van de show. Volgens de BBC was Tate's personage eigenlijk de "topkeuze" om Steve Carells personage Michael Scott te vervangen, maar ze had een eerdere verbintenis.

Tate is slechts 52 jaar oud en naast het werken aan The Office, had ze haar eigen zeer bekende BBC sketch comedy-serie getiteld The Catherine Tate Show, die is genomineerd voor zes BAFTA Awards.

6 Ouder: Oscar Nunez (61 jaar oud)

Oscar Nunez speelde Oscar Martinez in de show en speelde een accountant voor Dunder Mifflin Paper. Volgens de LA Times was zijn personage destijds een van de weinige openlijk homoseksuele personages op televisie en toen Nunez zich inschreef voor de show, had hij geen idee dat hij een homoseksuele man zou spelen.

Hij werd een favoriet in de show, en het is verrassend om te weten dat hij al 61 jaar oud is!

5 Jonger: Zach Woods (35 jaar oud)

Zach Woods speelde Gabe Lewis in The Office, bekend als de ongemakkelijke en 'langste baby in het ziekenhuis', die voor het eerst in de show verscheen in het zesde seizoen.

Sinds de show eindigde, bleef Woods acteren, co-starring op HBO's populaire serie Silicon Valley, van 2014 tot 2019, en verscheen op de show van het netwerk, Veep. Op slechts 35-jarige leeftijd heeft Woods grote successen geboekt in de acteerwereld.

4 Ouder: Steve Carell (57 jaar oud)

Steve Carell speelde als Dunder Mifflin's Regional Manager Michael Scott tot seizoen zeven, wanneer zijn personage Scranton, Pennslyvania verlaat, om bij zijn verloofde, Holly Flax in Boulder, Colorado te zijn.

Carells optreden als de "Beste baas" was geweldig, wat een reden is waarom mensen ernaar blijven kijken, ook al eindigde de serie zeven jaar geleden. Hij won zelfs de Golden Globe Award voor beste acteur in een televisieserie voor zijn werk aan de show. Vandaag de dag blijft Carell acteren in films en tv-shows en is 57 jaar oud.

3 JONGER: Mindy Kaling (41 jaar oud)

Mindy Kaling werd populair na haar rol als Kelly Kapoor, een medewerker van de klantenservice, dramakoningin en chatterbox op The Office.

Kaling verliet de show in het achtste seizoen om haar eigen show, The Mindy Project, te creëren en te schitteren. Kaling heeft een grote filmcarrière en heeft zelfs twee bestverkopende memoires geschreven. Ze werd geboren in 1979, wat haar 41 jaar oud maakt.

2 Ouder: Ellie Kemper (40 jaar oud)

Ellie Kemper speelde de sprankelende en parmantige receptioniste Erin Hannon en speelde in het zesde seizoen in The Office. Nadat de show was afgelopen, kreeg ze de rol van hoofdpersonage Kimmy Schmidt in de originele Netflix-serie Unbreakable Kimmy Schmidt.

Haar rol leverde haar meerdere nominaties op voor de Screen Actors Guild Award. Kemper werd geboren in 1980, waardoor ze 40 jaar oud is, wat sommige fans kan choqueren!

1 JONGER: James Spader (60 jaar oud)

Geen personage is zo intimiderend als Robert California, gespeeld door acteur James Spader. Hij verscheen voor het eerst in het zevende seizoen van de show toen Dunder Mifflin Scraton op zoek was naar een nieuwe regionale manager en de rol bleef spelen voor nog 25 afleveringen.

Spader acteert al sinds het begin van de jaren 80, dus het kan voor fans een verrassing zijn dat Spader slechts 60 jaar oud is.

Aanbevolen: