Fans denken dat dit de 'Friends'-sterren zijn die het meest gracieus ouder worden

Inhoudsopgave:

Fans denken dat dit de 'Friends'-sterren zijn die het meest gracieus ouder worden
Fans denken dat dit de 'Friends'-sterren zijn die het meest gracieus ouder worden
Anonim

Om eerlijk te zijn, het is lang geleden dat ' Friends' debuteerde met zijn jeugdige cast van 20-plussers (nou ja, en 30-jarigen). Maar fans hebben op iets gewezen waarvan iedereen wil doen alsof het niet is gebeurd: de cast is ouder geworden.

Sommigen van hen zijn zelfs zo oud geworden dat critici zeggen dat ze niet op hun vroegere, bekendere zelf lijken. Maar er is één ster waarvan fans zeggen dat hij het meest gracieus ouder is geworden, en leeftijd heeft er niets mee te maken.

De cast kijkt… hun leeftijden

Ieder van de 'Friends'-castleden is nu in de vijftig. Hoewel fans zich er oud door voelen, is het een feit dat de tijd voor niemand stopt, zelfs niet voor de mooiste gezichten in Hollywood.

Trouwens, sommige castleden hebben moeilijke tijden doorgemaakt. Zoals iedereen weet, kunnen stress en slechte gewoonten versnelde veroudering veroorzaken. Bovendien kunnen mensen er gewoon moe van worden!

Fans zeggen dat Lisa Kudrow het meest gracieus oud wordt

Ja, fans zeggen dat Lisa Kudrow het enige castlid van 'Friends' is dat de tijd totaal heeft getrotseerd. Natuurlijk, de baby van wie ze zwanger was tijdens de opnames van 'Friends' is net afgestudeerd, maar Lisa Kudrow ziet er niet uit zoals ze is, zeggen fans.

Velen zijn het erover eens dat Lisa Kudrow, ondanks dat ze een van de oudste castleden is (zij en Courteney Cox zijn even oud, hoewel Courteney een maandje ouder is), absoluut het meest gracieus ouder is geworden.

Maar hoe?

Fans suggereren dat ze het al die jaren heel natuurlijk heeft gehouden. Hoewel een fan Jennifer Aniston beschuldigde van het ondergaan van Botox en andere behandelingen en zegt dat Courteney Cox haar natuurlijke gezicht 'verpest' heeft, is Lisa Kudrow zo fris als een madeliefje. Of in ieder geval zo natuurlijk als een madeliefje dat zijn normale levenscyclus doormaakt.

Wie is het jongste castlid in 'Friends'?

Als je ze vandaag bekijkt, is het misschien moeilijk te zeggen wie de oudste is. Maar het blijkt dat de jongste castleden er niet per se de jongste uitzien. Terwijl Lisa en Courteney gelijk zijn voor 'oudste', is Matthew Perry eigenlijk het jongste castlid van 'Friends'.

Met 51 is Matthew de jongste ster en toch een van de meest verontruste. Fans maken zich al een tijdje zorgen over zijn gezondheid en zijn uiterlijk is slechts een deel van hun zorg. Matt LeBlanc, met al zijn grijzen, ziet er ook niet zo jeugdig uit voor fans.

Als het een kwestie is van jongens versus meiden, winnen de meiden - maar fans geven wel toe dat David Schwimmer de oudste man in de cast is.

Gelukkig voor de 'Friends' hebben ze genoeg geld verdiend zodat niemand ooit meer hoeft te werken - dus het maakt niet uit of fans denken dat ze er oud uitzien of niet.

Aanbevolen: