Deze 10 beroemdheden zijn geboren in het jaar van de os

Inhoudsopgave:

Deze 10 beroemdheden zijn geboren in het jaar van de os
Deze 10 beroemdheden zijn geboren in het jaar van de os
Anonim

De os is een van de meest invloedrijke dieren in de Chinese dierenriem. Volgens het geloof zijn mensen geboren in het jaar van de Os hardwerkend en eerlijk. Ze werken niet om beroemd of rijk te worden, maar het is vaak een gevolg van hun succesvolle carrière. Ze hebben het natuurlijke vermogen om kalm te blijven in stressvolle situaties, waardoor ze geweldige leiders zijn, en veel politici zijn onder dit lied geboren.

Mensen die onder dit teken geboren zijn, zijn vaak elegant en klassiek en worden gezien als mode-iconen, maar ze zijn veel meer dan dat. Hoewel ze van traditie houden, zullen ze niet twee keer nadenken om ertegen te vechten als ze denken dat het verkeerd is. Blijf scrollen om enkele beroemdheden te ontdekken die zijn geboren in het jaar van de Os.

10 Barack Obama - 1961

Mensen geboren in het jaar van de Os zijn onvermoeibaar en geduldig. Ze zullen hard werken aan een doel, ook al duurt het lang om het te bereiken. Mensen die in het jaar van de Os zijn geboren, hebben veel zelfvertrouwen en weten hoe ze kalm moeten blijven in tijden van crisis. Het is geen verrassing dat ze vaak succesvolle leiders worden, en veel vooraanstaande politici worden geboren in het jaar van de Os.

Barack Obama is hier een goed voorbeeld van. Hij werd geboren in 1961, wat hem een Metal Ox maakt. Deze mensen hebben het altijd druk, hebben veel charisma en zijn populair onder hun vrienden.

9 George Clooney - 1961

George Clooney werd ook geboren in het jaar van de Metal Ox, in 1961. Deze mensen willen niet in het middelpunt van de belangstelling staan, maar ze krijgen vaak erkenning vanwege hun harde werk. En dit lijkt Clooney's geval te zijn, aangezien hij altijd gefocust is op het maken van geweldige films, in plaats van beroemd te zijn. Alles wat hij heeft bereikt, inclusief roem en geld, is het resultaat van zijn harde werk.

Als het op mode aankomt, is de Metal Ox vaak klassiek en traditioneler, en dat is weer een manier om Clooney te omschrijven.

8 Kate Moss - 1974

Kate Moss was een van de best verdienende modellen in de jaren 90, en ook een van de beroemdste gezichten in de mode-industrie. Ze was verantwoordelijk voor het starten van de "heroïne-chique"-fase van het modelleren, waarin modellen extreem dun en bleek waren. Ze stond ook bekend om haar intense levensstijl en sterke persoonlijkheid.

Het model werd geboren in 1974, in de laatste weken van de Metal Ox. Volgens de horoscoop hebben ze een opvliegend karakter en zijn ze koppig en luisteren ze bijna nooit naar de mening van een ander. Misschien verklaart dit de wilde jaren van Moss.

7 Ricky Gervais - 1961

Ricky Gervais is een andere beroemdheid die in 1961 werd geboren, wat hem een Golden Ox maakt. Een ander kenmerk van dit Chinese teken is dat ze brutaal eerlijk kunnen zijn, en Gervais baseerde zijn carrière op deze eigenschap.

Hij is een van de meest controversiële gastheren van de Golden Globes, en niet iedereen hield van zijn grappen tijdens de ceremonie. Maar een os geeft niet veel om de mening van andere mensen.

6 Prinses Diana - 1961

Prinses Diana is de beroemdheid die de meeste kenmerken van de Os omarmt. Mensen onder dit teken staan bekend om hun charisma en elegantie. Diana was de meest charismatische persoon die we in de Britse koninklijke familie hebben gezien, en ze blijft een mode-icoon, zelfs meer dan 20 jaar na haar dood.

Mensen geboren in het jaar van de Os houden misschien van traditie, maar ze zullen proberen het te veranderen als ze geloven dat dit het juiste is om te doen. In de jaren 90 ging Diana tegen de koninklijke familie in en scheidde, en gaf vervolgens een polemisch interview voor de BBC om de familie aan de kaak te stellen.

5 Jim Parsons - 1973

Het beste aan mensen die in het jaar van de Os zijn geboren, is dat er op ze kan worden vertrouwd, of het nu in het werk of in het persoonlijke leven is. Jim Parsons is daar een duidelijk voorbeeld van. De acteur werd een begrip nadat hij 12 seizoenen Sheldon Cooper speelde in The Big Bang Theory, waar hij een miljoen dollar per aflevering verdiende.

Geld en roem veranderden zijn persoonlijkheid echter niet, en hij bleef nuchter. Parsons sprak over zijn bekendheid in een interview:

4 Meryl Streep - 1949

Meryl Streep werd geboren in 1949, wat haar een Earth Ox maakt. Zoals we al zeiden, zijn mensen die onder dit teken geboren zijn vaak hardwerkend en zullen ze hun best doen als ze zich ertoe verbinden iets te doen.

Hoewel het niet hun primaire doel is, zullen ze meestal een referentiekader worden voor de hoge normen die in hun vakgebied worden vereist. Streep is een van de beste actrices van haar generatie en ze is genomineerd voor meer Academy Awards dan welke andere acteur dan ook.

3 Jane Fonda - 1937

Jane Fonda is een van de mooiste vrouwen van haar generatie, maar daar heeft ze nooit op vertrouwd voor succes. De actrice is een van de meest getalenteerde vrouwen van haar generatie, een referentie voor mode op elke leeftijd (altijd stijlvol en elegant), en ze was decennia vóór Instagram een fitness-influencer.

Als een goede Ox komt Jane Fonda ook op voor alles wat ze gelooft, zoals milieukwesties en feminisme. Ze is ook nog steeds actief en speelt nog steeds in een succesvolle show op Netflix waarin ze werd gecast toen ze bijna 80 jaar oud was. Het lijkt erop dat een os nooit met pensioen zal gaan.

2 Malala Yousafzai - 1997

Malala Yousafzai is een ander geweldig voorbeeld van een os die zal vechten voor datgene waarvan zij denken dat het goed is. Toen ze nog maar 15 jaar oud was, moest ze de Taliban confronteren om naar school te gaan en werd ze neergeschoten. De zaak haalde de krantenkoppen en ze maakte van het opvoeden van kinderen haar zaak. De activist was de jongste persoon die een Nobelprijs ontving.

Zoals we op deze lijst kunnen zien, hebben mensen die geboren zijn in het jaar van de Os vaak sterke waarden en zullen ze vechten voor dingen waarin ze geloven.

1 Kylie Jenner - 1997

Kylie Jenner is het tegenovergestelde van Malala, maar dat betekent niet dat ze een aantal sterke eigenschappen van Ox niet omarmt. Ze bouwde een schoonheidsimperium op met haar make-uplijn en ze heeft een fortuin geschat op bijna een miljard dollar.

De reality-tv-ster is het jongste lid van de Kardashian-Jenner-familie, maar ze is al het rijkste kind van Kris Jenner. Ze lijkt de focus en vastberadenheid van een os te hebben.

Aanbevolen: