Year of the Rat: 10 beroemdheden met het Chinese sterrenbeeld van dit jaar

Inhoudsopgave:

Year of the Rat: 10 beroemdheden met het Chinese sterrenbeeld van dit jaar
Year of the Rat: 10 beroemdheden met het Chinese sterrenbeeld van dit jaar
Anonim

Mensen geboren in het jaar van Rat zijn geweldig om in de buurt te zijn. Volgens de Chinese horoscoop heeft dit teken een natuurlijke uitstraling en houden ze van plezier maken en worden ze vaak omringd door veel mensen. Hoewel ze erg leuk zijn, zijn die mensen ook zeer competitief, en het is geen verrassing dat er veel atleten op deze lijst staan.

Ze hebben ook een heldere en vrolijke persoonlijkheid, en ze zullen altijd een manier vinden om dat te laten zien: het kan met een geestig gevoel voor humor of mode zijn. Hier zijn enkele beroemdheden die zijn geboren in het jaar van Rat en die de kenmerken van het teken omarmen.

10 RuPaul - 1960

Afbeelding
Afbeelding

Mensen geboren in het jaar van Rat zijn vaak creatief en hebben een heldere persoonlijkheid. RuPaul werd geboren in 1960, het jaar van Gold Rat, wat ook zijn extraverte persoonlijkheid, talent en vermogen om in het middelpunt van de belangstelling te staan verklaart wanneer hij een run begint. Mensen die onder dit teken geboren zijn, zullen ook veel vrienden om zich heen hebben en zullen moeilijke momenten in het leven met een positieve instelling tegemoet treden.

Het is zo verrassend dat RuPaul het gezicht is van een baanbrekende tv-show zoals RuPaul Drag Race.

9 Rosa Parks - 1913

Afbeelding
Afbeelding

Mensen geboren in het jaar van Rat worden vaak geboren om geschiedenis te schrijven. Ze hebben een sterk rechtvaardigheidsgevoel en zullen vechten voor hun rechten, en het is geen verrassing dat Rosa Parks een van hen is. De activiste, die weigerde haar plaats af te staan aan een blanke, werd geboren in 1913.

De meeste mensen zullen altijd denken aan de sociale kant van een Rat, maar ze hebben een gemeenschapsgevoel dat verder gaat dan feesten en evenementen. Ze worden vaak gedreven door een sterk collectief gevoel en zullen altijd opkomen voor veranderingen in de samenleving.

8 Katy Perry - 1984

Afbeelding
Afbeelding

Katy Perry, geboren in 1984, is een ander voorbeeld van Rat die weet hoe hij creatief moet zijn. De zangeres is een ongelooflijke beeldend kunstenaar en gebruikt alles om zichzelf uit te drukken. Katy Perry houdt meer dan van liedjes, van felle kleuren als ze op het podium staat en in haar videoclips. Deze vrolijke en kleurrijke sfeer is iets heel gewoons voor mensen geboren in het jaar van Rat.

Mensen die onder dit teken geboren zijn, zullen vaak een manier vinden om hun gevoel voor humor te uiten. Katy Perry gebruikt daarvoor mode en haar kleding heeft vaak een speels tintje.

7 Paus Franciscus - 1936

Afbeelding
Afbeelding

Mensen geboren onder het teken Ratten hebben een natuurlijk charisma en zijn ook diplomatiek - paus Franciscus, geboren in 1936, nog een geweldig voorbeeld. De leider van de katholieke kerk is de meest charismatische paus die de meeste mensen hebben gezien, en sommige mensen geloven dat hij de katholieke kerk eindelijk naar de 21e eeuw heeft gebracht.

Als een rat een leider wordt, hebben ze vaak de vaardigheid om herinnerd te worden door hun charisma. Ze vinden het essentieel dat mensen ze leuk vinden omdat het sociale dieren zijn. Natuurlijk is niet iedereen blij met de veranderingen die ze hebben aangebracht, maar je kunt niet iedereen tevreden stellen.

6 Ayrton Senna - 1960

Afbeelding
Afbeelding

Ayrton Senna was een van de beste piloten aller tijden. Sommige mensen geloven dat hij net zoveel zou hebben bereikt als Michael Schumacher als hij niet in 1994 was overleden. Senna was competitief, maar hij had duidelijk plezier in adrenaline en de competitie.

Veel mensen denken dat mensen die in het jaar van Rat geboren zijn, gewoon leuk zijn. Ze vergeten echter dat de Rat het eerste teken in de Chinese dierenriem is omdat hij de race won met andere dieren die sneller zijn, dankzij zijn getuige en competitieve ziel, net als Senna.

5 Scarlett Johansson - 1984

Afbeelding
Afbeelding

Scarlett Johansson is een van de mooiste actrices van haar generatie, maar ze vertrouwt niet op schoonheid om haar carrière op te bouwen. Johansson is een veelzijdige artiest en ze heeft de meest verschillende karakters gemaakt, dankzij haar talent en toewijding.

Dat is een ander kenmerk van de Rat. Ze zijn creatief en intelligent, en ze zullen nooit alleen op hun uiterlijk rekenen als ze besluiten iets te doen.

4 Cristiano Ronaldo - 1985

Afbeelding
Afbeelding

Mensen geboren onder het teken Rat zijn sociaal en vaak de populairste persoon op school. Het is geen verrassing dat Cristiano Ronaldo, geboren in de laatste dagen van het jaar van de Rat in 1985, bijna de meest gevolgde beroemdheid ter wereld is op Instagram, met 200 miljoen volgers.

Natuurlijk is hij ook competitief, en hij waardeert het om o de top van de wereld te zijn, zoals we kunnen zien in meerdere interviews.

3 Jennifer Garner - 1972

Afbeelding
Afbeelding

Jennifer Garner is een van die beroemdheden die denkt dat ze een van onze vrienden zou kunnen zijn. En dat is iets dat bekend is bij mensen geboren in het jaar van Rat. Een snelle blik op haar Instagram geeft ons het idee dat het heel gemakkelijk is om met haar om te gaan vanwege haar worsteling met het moederschap, gevoel voor humor en normale dagen. Dat is een gave die veel mensen die in het jaar van de Rat zijn geboren, hebben.

2 Diego Maradona - 1960

Afbeelding
Afbeelding

Diego Maradona is de grootste ster in de geschiedenis van het Argentijnse voetbal. Terwijl Cristiano Ronaldo zijn rivaliteit met Messi omarmt, is Diego ook competitief en heeft hij zijn concurrentie met Pele nooit ontkend. De Argentijnse ster lijkt plezier te hebben met deze eindeloze competitie.

Mensen van Rat houden van plezier maken, en sommigen van hen kunnen grenzeloos worden. Buiten het veld stond de briljante Maradonna bekend om zijn feestelijke levensstijl en ook om zijn ongezonde gewoontes.

1 Prins Harry - 1984

Afbeelding
Afbeelding

Prins Harry is een ander voorbeeld van hoe mensen in het jaar van Rat charmant en charismatisch kunnen zijn. Toen hij in de twintig was, was Harry betrokken bij enkele schandalen vanwege zijn party-levensstijl, en hij kwam er altijd mee weg vanwege zijn charisma, hij gaf altijd het gevoel dat hij zichzelf niet zo serieus nam als andere leden van Royal familie, maar het is veranderd nadat hij ouder werd.

Aanbevolen: