De waarheid over de affaire van Miley Cyrus met Stella Maxwell

Inhoudsopgave:

De waarheid over de affaire van Miley Cyrus met Stella Maxwell
De waarheid over de affaire van Miley Cyrus met Stella Maxwell
Anonim

Miley Cyrus heeft er geen probleem mee om elementen van haar romantische leven met de wereld te delen. En sinds ze het uitmaakte met Liam Hemsworth, heeft Miley veel gedaan. Dit omvat het daten van een andere Australische, blonde hartenbreker, Cody Simpson. Maar Miley heeft ons laten zien hoe avontuurlijk en ruimdenkend ze is in haar romantische leven lang voor haar ongelooflijk rommelige scheiding van Thor's jongere broer. In feite is de tijdlijn van al haar relaties een beetje overdreven.

Tussen haar eerste breuk met Liam Hemsworth en haar tweede, speelde Miley een beetje op het veld. Dit is het moment waarop ze het pad kruiste van het beroemde Victoria's Secret-model Stella Maxwell, een schoonheid die in verband is gebracht met een aantal beroemde gezichten.

De pers had een velddag toen ze schandalige foto's van Miley en Stella samen zagen. Maar de dingen waren niet precies zoals ze leken. Laten we ingaan op alles wat we weten over de korte tijd van Miley Cyrus met Stella Maxwell.

Miley Cyrus en Stella Maxwell openhartig
Miley Cyrus en Stella Maxwell openhartig

Maar eerst… Wie is in godsnaam Stella Maxwell?

Stella Maxwell is overal, en toch is ze niet bepaald een gezicht dat de mainstream goed kent.

Terwijl ze in België werd geboren, groeide Stella ook op in Australië en Nieuw-Zeeland, waar ze professioneel modellenwerk begon te doen voordat ze 15 werd.

Vanwege haar vaardigheden als model, ongelooflijke figuur en verbluffend goed uiterlijk, heeft Stella geposeerd voor enkele van de grootste merken en ontwerpers ter wereld. Dit omvat Alexander McQueen, H&M, Karl Lagerfeld, TopShop, Urban Outfitters en Asos. Stella maakte ook naam als catwalkmodel dankzij shows voor Jeremy Scott, Marc Jacobs, Tory Burch, Tommy Hilfiger, Fendi, Chanel, Miu Miu en Versace, om er maar een paar te noemen.

Stella Maxwell Victoria's Secret
Stella Maxwell Victoria's Secret

In 2014 werd Stella gevraagd om deel te nemen aan de Victoria's Secret Runway Show, die haar carrière als model naar een heel nieuw niveau katapulteerde. Het jaar daarop werd ze gevraagd om lid te worden van de Victoria's Secret-familie.

Sindsdien is ze gevraagd om verschillende merken te vertegenwoordigen, waaronder cosmeticalijnen, en behaalde ze de nummer 1 plek op Maxim's "Hot 100 List" in 2016.

Stella is gekoppeld aan verschillende hotties

Het meest bekende is dat Stella Maxwell een knipperlichtrelatie heeft gehad met Twilight-ster Kristen Stewart. Daarom beschouwen velen haar als een vertegenwoordiger van de Queer-gemeenschap. Haar korte flirt met Miley Cyrus lijkt dat te hebben bevestigd.

Maar Miley en Kristen Stewart zijn niet de enige prachtige A-listers waaraan Stella is gekoppeld. Volgens The Daily Mail werd Stella gespot terwijl ze Bella Hadid hartstochtelijk kuste op een feest in Londen. De twee staan bekend als zeer goede vrienden, maar het is duidelijk dat het behoorlijk pittig was tussen hen. Onlangs zijn enkele van de meest privéfoto's van Stella Maxwell uitgelekt. Ze bevatten een aantal zeer ordinaire foto's van haar en Bella die elkaar omhelzen zonder kleren aan. Binnen hetzelfde lek waren er vergelijkbare foto's van haar en Miley Cyrus.

Inside Miley en Stella's korte connectie

Volgens Us Magazine werd Miley gespot terwijl ze Stella Maxwell kuste op de set van haar videoclip in Hollywood. Dit was slechts twee maanden na haar breuk met Patrick Schwarzenegger en een maand nadat ze haar seksualiteit opende aan Paper Magazine en zei: "Ik sta letterlijk open voor alles wat instemt en waarbij geen dier betrokken is en iedereen is meerderjarig. Alles wat legaal is, ben ik mee. Yo, ik heb ruzie met elke volwassene - iedereen ouder dan 18 jaar die van me wil houden."

Miley Cyrus en Stella Maxwell maken verbinding
Miley Cyrus en Stella Maxwell maken verbinding

Natuurlijk zijn we tegenwoordig gewend om Miley met andere vrouwen te zien, zoals Kaitlynn Carter. Maar in 2015 kenden fans dat aspect van haar seksualiteit niet.

Volgens de New York Daily News noemden bronnen dicht bij Miley en Stella hen "een koppel". Hoewel het nieuws de dingen als een korte affaire meldde, lijkt het alsof de zaken iets serieuzer waren… Een beetje… Tenminste, voor zover we allemaal weten.

De twee werden ook samen gespot in Disneyland terwijl ze een churro aten zoals Lady and the Tramp, vlogen samen naar Vegas en liepen hand en hand rond op het South By Southwest Festival in Austin, Texas. Maar het lijkt erop dat de pers meer bezig was met foto's van hen tijdens een fotoshoot waarbij ze een nabootsing van een jaren 80-feest bijwoonden. Op de foto's was Stella helemaal over Miley, die was versierd met glitter en alleen een broek droeg.

Miley Cyrus en Stella Maxwell voeren paard
Miley Cyrus en Stella Maxwell voeren paard

Terwijl Stella tegen V Magazine grapte dat ze Miley ontmoette via Grindr, is de waarheid dat ze werden geïntroduceerd door Miley's beste vriend en assistent, Cheyne Thomas. Het werd als "vriendschap op het eerste gezicht" beschouwd, maar de dynamiek tussen hen was duidelijk meer dan alleen vriendschap…

Aanbevolen: