Paris Hilton's grote trouwdag wordt een live gestreamde, over-the-top affaire

Inhoudsopgave:

Paris Hilton's grote trouwdag wordt een live gestreamde, over-the-top affaire
Paris Hilton's grote trouwdag wordt een live gestreamde, over-the-top affaire
Anonim

Alles wat Paris Hilton doet is op een grote, extravagante schaal, en haar bruiloft zal zeker geen uitzondering zijn.

De reality-tv-ster en erfgename van het fortuin van het Hilton-hotel maakt zich klaar om in het huwelijksbootje te stappen met haar beau Carter Reum, en met de bruiloft over slechts enkele dagen, begint het al op een overdreven, uitbundige affaire.

Paris Hilton's grote wandeling door het gangpad zal vanuit elke mogelijke hoek worden vastgelegd, aangezien rapporten hebben aangegeven dat deze bruiloft live zal worden gestreamd en opgenomen voor gebruik in haar aanstaande docuserie, Paris In Love.

Het eten zal ongetwijfeld heerlijk zijn, de bloemen en het decor zijn naar verluidt rijkelijk ontworpen en elegant gestyled, en natuurlijk zijn alle ogen gericht op de modekeuzes van Paris Hilton terwijl ze zich voorbereidt om een bruidsjurk aan te trekken en een wandeling door haar zeer luxe gangpad.

Er is al heel wat geroezemoes rond dit evenement, terwijl fans met spanning aftellen naar de datum van 11 november.

Paris Hilton's bruiloft wordt gestreamd

Degenen die willen afstemmen op deze weelderige affaire en zien hoe Paris Hilton en Carter Reum hun liefde verklaren, zullen zeker niet teleurgesteld worden. De langverwachte bruiloft van Paris Hilton zal via livestream plaatsvinden zodat iedereen het kan zien. Degenen die niet genoeg fortuin hadden om haar officiële gastenlijst te halen, kunnen nog steeds alle perfect geplande details in re altime zien ontvouwen.

Om trouw te blijven aan haar reality-tv-roots, heeft Paris Hilton nauwgezet een belachelijk aantal camera's gepland om op haar grote dag aanwezig te zijn, waarbij ze zelfs de meest beperkte details vastlegt die ze heeft aangebracht voor haar zeer speciale moment.

Absoluut alles wordt gefilmd, zodat fans er zeker van kunnen zijn dat ze deel kunnen uitmaken van dit extravagante evenement, ondanks dat ze er niet bij kunnen zijn!

Het zit 'm in de details

Het lijkt erop dat Paris Hilton gefixeerd is op het 'precies goed' maken van de dingen, en de paparazzi een goede run voor hun geld geeft, aangezien de locatie van de eigenlijke huwelijksceremonie een reeks veranderingen heeft ondergaan. Dit hete Hollywood-stel is de afgelopen dagen een aantal keer van ceremonielocatie veranderd, waarbij de laatste update aangeeft dat de eindbestemming het Bel Air Estate van wijlen Barron Hilton is.

Trouwen op het terrein van haar overleden grootvader geeft Paris volledige controle over haar omgeving en zorgt ervoor dat ze plannen kan wijzigen in een opwelling, zonder enige uitdaging.

Paris Hilton en Carter Reum zullen ook hun huwelijksreceptie op deze locatie houden.

De gastenlijst is gegarandeerd een met sterren bezaaide VIP-affaire die lijkt op een wandeling over de rode loper, en de livestream van Hilton staat klaar om de geesten van haar wereldwijde fanbase te verbazen die alleen maar kan dromen van de wensen die op het punt staan uit te komen voor Paris Hilton op haar trouwdag.

Aanbevolen: