De waarheid over de echte naam van Miley Cyrus

Inhoudsopgave:

De waarheid over de echte naam van Miley Cyrus
De waarheid over de echte naam van Miley Cyrus
Anonim

Er zijn verschillende sterren die namen gebruiken die niet hun echte zijn. Lana Del Rey is een artiestennaam en de echte naam van koningin Latifah is Dana Elaine Owens.

Miley Cyrus is al jaren een grote ster, nadat ze voor het eerst bekendheid kreeg in haar Disney-show Hannah Montana. Na een muziekcarrière en een hoofdrol in enkele films, zoals The Last Song, werd ze al snel een begrip.

Fans weten misschien niet dat Miley niet haar echte voornaam is en ze besloot er om een specifieke reden voor te kiezen. Laten we eens kijken naar het verhaal van Miley's naam.

Haar echte naam

Het is interessant om terug te kijken op Miley's muziek- en acteercarrière, aangezien ze zoveel succes heeft gehad. Ze speelde in de film LOL uit 2012 en ze was zelfs in een aflevering van Black Mirror.

Haar naam past zo perfect bij haar, maar het blijkt dat het niet haar naam is.

Miley Cyrus's echte naam is Destiny Hope Cyrus.

Volgens Capitalfm.com begonnen haar fans te delen hoe verrast ze waren om dit te horen op sociale media. Een fan zei: "Ben ik de enige persoon die de echte naam van Miley Cyrus niet kende, was Destiny Hope?"

De publicatie legt uit dat Miley in 2008 haar naam officieel veranderde, dus dit was nu de naam die ze zou gebruiken. Het blijkt dat "Smiley" de bijnaam van haar familie voor haar is en ze begon zichzelf "Miley" te noemen.

Volgens Cheat Sheet veranderde ze haar naam in Miley Ray Cyrus toen ze 15 was. Ray, haar middelste naam, werd aan haar gegeven vanwege de naam van haar grootvader, en natuurlijk is haar vader Billy Ray Cyrus.

De publicatie vermeldt ook dat Miley Miley Ray Hemsworth werd nadat ze met Liam Hemsworth was getrouwd en daar was hij heel blij mee: hij zei: Ze zal natuurlijk nog steeds bekend staan als Miley Cyrus, maar ze nam mijn naam aan, dat is groot. Ik denk dat dat eerlijk gezegd een van de beste dingen was. Ik vroeg haar niet om mijn naam te nemen, en toen zei ze: 'Nee, natuurlijk neem ik jouw naam.'

Destiny Hope

Volgens CTV News sprak Billy Ray Cyrus over de beslissing om Miley de naam Destiny Hope te geven en hoe hij kon zien dat ze mensen zou inspireren en ontroeren met haar leven en carrière.

Hij zei: "Dit was Miley's droom. Dit was haar - ik geloof om het leven van mensen te raken. Door haar muziek en haar leven. Ik geloof dat nog steeds. Weet je, haar naam was oorspronkelijk Destiny Hope, ik had gegeven haar de naam voordat ze werd geboren, omdat ik een visioen had. Ik voelde dat het haar lot was om hoop in de wereld te brengen."

Hij vervolgde: "Als ik zie dat ze arena's over de hele wereld uitverkoopt of op haar tv-show, mensen aan het lachen maken, gezinnen samen de woonkamer in brengen, proberen we altijd, weet je, positieve berichten in elk aflevering als we konden. En, weet je, ik denk echt dat zij - dit is haar doel - haar pad."

Beroemd opgroeien

Hoewel Destiny Hope een coole naam is, is Miley ook een geweldige naam en het is cool om te horen dat de ster wist onder welke naam ze wilde gaan.

In een interview met Elle deelde Miley meer over haar beroemde jeugd en zei dat ze op zo'n jonge leeftijd actrice werd: "Ik was een klein meisje. Het is gek dat een beslissing die je kunt nemen als je een kind kan je hele leven beïnvloeden - dat iemand een kind haar eigen toekomst zou toevertrouwen. Het was gewoon een geluk dat ik ervan kon houden en het omdraaide."

De publicatie zegt dat Miley om zes uur 's ochtends wakker zou worden en Hannah Montana zou filmen, muziek zou schrijven, touren en zelfs meer. Het klinkt als een super drukke tijd.

In een interview in 2017 met Harper's Bazaar stond Miley op het punt om album nummer zes uit te brengen, wat een totaal nieuw geluid voor haar was en in tegenstelling tot haar vorige muziek.

Miley vertelde hoe ze het fijn vindt dat ze verandering goed vindt en dat het iets positiefs is, hoewel mensen dat niet zo zien. Ze legde uit: "Mensen krijgen te horen dat het een slechte zaak is om te veranderen. Mensen zullen bijvoorbeeld zeggen: 'Je bent veranderd.' En dat zou denigrerend moeten zijn. Maar het is de bedoeling dat je de hele tijd verandert."

Hoewel Destiny Hope een mooie naam is en een coole hippievibe heeft, is het waar dat mensen Miley Cyrus altijd zullen associëren met de naam die ze heeft gekozen, en haar bijnaam "Smiley" is helemaal schattig.

Aanbevolen: