Wat Lisa Rinna echt denkt over Harry Hamlins affaire-geruchten

Inhoudsopgave:

Wat Lisa Rinna echt denkt over Harry Hamlins affaire-geruchten
Wat Lisa Rinna echt denkt over Harry Hamlins affaire-geruchten
Anonim

Fans van de popcultuur kijken graag naar Harry Hamlin in Mad Men and Glee, en hij werd beroemd na een hoofdrol in het tv-drama L. A. Law. Harry Hamlin is natuurlijk ook een bekend onderdeel geworden van The Real Housewives van Beverly Hills, aangezien hij getrouwd is met Lisa Rinna. Soms maakt hij deel uit van het drama, zelfs als hij niet op het scherm staat. In seizoen 5 gingen de huisvrouwen naar Amsterdam en Kim Richards suggereerde dat Harry Hamlin vreemdging. Toen Kim vaag zinspeelde op een gerucht dat zogenaamd al lang de ronde deed, was Lisa verbijsterd en gooide een wijnglas naar binnen.

Lisa en Kim hadden ruzie over een knuffelkonijn, maar er was iets aan deze Amsterdamse scene dat fans vandaag de dag nog steeds aan het denken zet. Er is sprake geweest van bedrog door Harry Hamlin en fans willen meer weten. Lisa Rinna heeft zich ook behoorlijk uitgesproken over deze geruchten. Laten we eens kijken naar wat Lisa Rinna echt denkt over de geruchten over de affaire van Harry Hamlin.

Wat zegt Lisa Rinna over Harry's Affair Rumors?

Nadat Kim geruchten over Harry naar voren bracht in Amsterdam, sprak Lisa Rinna over de geruchten in een interview met Access Hollywood.

Volgens Us Weekly zei Lisa: "Niemand zal het ooit echt geloven. Harry heeft natuurlijk niets gedaan, maar het feit dat ze dat in het universum heeft gegooid, vind ik echt onverantwoordelijk en gevaarlijk - dat heeft me echt opgewonden, om eerlijk te zijn."

Lisa zei ook dat ze "beschermend" is voor haar man en familie, en zei: "Ik hou van mijn man. Ik ben dol op mijn man, en als je je afvraagt waarom het een hot-knop voor mij was, is dat omdat ik ben erg beschermend tegen deze man."

In 2020 bracht Lisa naar voren wat mensen zeiden. Mensen meldden dat Lisa op Instagram zei: "Fbf Appreciation Post naar mijn erg drukke man die blijkbaar niet bij ons woont, veel affaires heeft en homo is."

Lisa vertelde in oktober 2021 opnieuw over de Harry Hamlin-geruchten op haar Instagram-account. Volgens Page Six heeft Lisa een paar dingen gezegd en daarna haar opmerkingen verwijderd. Ze nam een vrij luchtige benadering van de geruchten, en het lijkt alsof ze ze al jaren hoort.

Lisa deelde een meme waarin stond dat ze niet over de geruchten sprak en ze zei: Je deed het gewoon …. en hoe zit het met de homoliefhebber in de vallei? Ik bedoel, je hebt net zijn dekmantel verpest met Trish in Canada, ze zal boos worden.'

Terwijl Lisa die post verwijderde, zei ze ook in haar Instagramverhalen: "Onlangs las ik dat [Hamlin] zijn vrouwen zou slaan, en vermoedde ook dat hij homo/vrouwenhater is. Oh dmn hij heeft het ontzettend druk."

Welke geruchten zijn er over Harry Hamlin?

Er zijn verschillende geruchten geweest over vreemdgaan over Harry Hamlin. Een gerucht zegt dat Harry vals speelt in Canada.

Volgens Heavy.com begonnen fans op Instagram te praten over hoe Harry affaires heeft in het huisjesland van Muskoka. Een persoon zei: "Ter info, Muskoka is erg klein. Zeer elite. Degenen die op de hoogte zijn, weten het. Ze liegen niet."

Een andere persoon zei: "Ja! Daar ging het hele gevecht in Amsterdam om. Als Canadees is iedereen ook op de hoogte van de buitenechtelijke activiteiten van Harry [Hamlin] als hij naar Muskoka komt. Hij is hier minimaal 3-4 maanden per jaar."

Waar verwees de Amsterdamse scene eigenlijk naar? Volgens de blog Ok Here Is The Situation zeggen mensen dat toen Harry de film Allie & Me filmde, hij een affaire had met Julianne Phillips. Dat is nooit bewezen en niemand kent de waarheid.

Reality Tidbit meldde dat fans in 2015 de hashtag WhatDidHarryDo begonnen te gebruiken, en in 2019 tweette Lisa Rinna: "Julianne Phillips heeft niets gedaan om haar met rust te laten."

De waarheid over het huwelijk van Harry Hamlin en Lisa Rinna

Harry Hamlin zei in The Jess Cagle Show dat Lisa Rinna werkte in een winkel die brillen verkocht en dat hij en Lisa elkaar voor het eerst ontmoetten omdat hij bevriend was met de winkeleigenaar. Hij legde uit: "Ik was meteen betoverd."

Het stel trouwde in 1997. Voordat hij Lisa ontmoette, had Harry een relatie met Ursula Andress en ze hebben een zoon, Dimitri. Today.com meldde dat Harry en Ursula een tijdje verloofden waren en toen besloten om hun eigen weg te gaan. Harry was van 1985 tot 1989 getrouwd met Laura Johnson en van 1991 tot 1992 met Nicolette Sheridan.

Hoewel er al jaren geruchten gaan over Harry Hamlin, heeft Lisa Rinna altijd gezegd dat zij en Harry erg gelukkig zijn samen.

Zoals Lisa aan Bravo's The Daily Dish uitlegde, is er 'communicatie' en 'werk'. Ze zei ook dat hun relatie zo geweldig zou kunnen zijn omdat Harry al twee keer eerder getrouwd was. Lisa zei: "Ik ben de derde vrouw. Drie keer is misschien een charme."

Aanbevolen: