Wat is de Kardashian-vloek en is het echt?

Inhoudsopgave:

Wat is de Kardashian-vloek en is het echt?
Wat is de Kardashian-vloek en is het echt?
Anonim

De Kardashians hebben in de loop der jaren zeker hun portie romantisch drama gehad. Fans vragen zich af wat de relatie tussen Khloe Kardashian en Tristian Thompson is, en Kim Kardashian heeft een paar spraakmakende liefdesverhalen gehad.

Iedereen zal de grappige regels op KUWTK missen en de beroemde clan regelmatig kunnen bekijken zodra de realityserie uit de lucht is. Maar er is nog iets dat mensen aan het praten heeft gekregen en het is het idee dat er een "Kardashiaanse vloek" is. Laten we eens kijken.

De Kardashian-vloek

Met de recente foto's van Khloe en haar ex samen op Kim's verjaardagsfeestje, zijn fans verbaasd dat dit beroemde stel weer verliefd lijkt te zijn.

Hij is iemand waarvan mensen zeggen dat hij deel uitmaakte van de Kardashiaanse vloek, dus wat is het?

Kylie Jenner bracht het idee van een Kardashian-vloek in 2016 naar voren. In een aflevering van Keeping Up With The Kardashians zei ze: "De Kardashian-vloek is elke mannelijke figuur die met een Kardashian komt en dateert. Daarna gaat hun leven gewoon bergafwaarts."

Hoewel het natuurlijk waar is dat iedereen ups en downs heeft in het leven, en veel andere beroemdheden hebben moeilijke tijden doorgemaakt, lijkt het interessant dat nadat atleten uitgaan en het uit elkaar gaan met Kardashians, hun carrières en levens in een stroomversnelling lijken te komen op een negatieve manier.

Deze beroemde atleten zijn 'vervloekt'

Volgens Hollywood Life zijn veel beroemde atleten "vervloekt" door te daten met leden van de Kardashian-familie. Ze hebben enorme veranderingen in hun carrière gezien (en niet ten goede). Sommigen zouden zeggen dat het helemaal geen vloek is en gewoon de manier waarop dingen gaan, maar het lijkt raar dat het blijft gebeuren.

Mensen zeiden dat het seizoen 2017 van Cleveland Cavaliers niet goed ging en LeBron James dacht dat het misschien kwam omdat Khloe Kardashian een relatie had met Tristan Thompson. Zoals een bron aan de website uitlegde: "De Cavs spelen de laatste tijd niet naar hun potentieel en ze komen met alle mogelijke redenen voor hun slechte spel. LeBron maakte eigenlijk grapjes en sprak over de Kardashian-vloek die echt was."

Jalen Rose, ESPN-analist, noemde ook de Kardashian Curse. Volgens Ranker.com, toen het team de derde wedstrijd van de NBA-finale van 2017 verloor en de Golden State Warriors wonnen, legde Rose uit: "Ik wil zeggen wat iedereen denkt. Er zijn drie dingen in het leven die voor mij zeker zijn: Vader Tijd, zwaartekracht en de vloek van de Kardashians. Tristan Thompson had nul punten in twee van de drie (finale) games."

James Harden en Khloe hadden een relatie van juni 2015 tot februari 2016 en zeiden dat het volgende jaar het "slechtste" was." Cheat Sheet zegt dat wanneer hij tijdens hun relatie niet goed zou presteren in een game, mensen memes online zouden plaatsen en zeiden dat het was omdat hij aan het daten was met een Kardashian.

Volgens Hollywood Life voelt Lamar Odom ook dat hij deel uitmaakte van deze Kardashiaanse vloek. Nadat hij en Khloe waren gescheiden, lag hij in coma en volgens TMZ.com had hij zes hartaanvallen en twaalf beroertes terwijl hij in die coma lag, dus het was absoluut een enge tijd. Hij maakt geen deel meer uit van de NBA.

Weet je nog toen Kim Kardashian en Kris Humphries trouwden… 72 dagen lang? Volgens Ranker maakt Kris Humphries deel uit van de Kardashian Curse omdat er nogal een stigma is om slechts 72 dagen getrouwd te zijn, vooral met een Kardashian.

'De N-Score'

Toen Kim Kardashian in 2017 een baby verwachtte, begonnen mensen te praten over het effect op Kayne West. The Huffington Post interviewde Stephen Master, SVP of Sports voor Nielsen, die zei dat hoe populair een atleet is, kan worden bepaald door een "N-score." De publicatie merkt op dat mensen dit de Kardashian Curse noemen.

Zoals Master uitlegde: "Tussen Lamar Odom, Reggie Bush en Kris Humphries hebben die jongens allemaal hun N-score gekwetst, en dat is niet vanwege hun bewustzijn. zaak, maar hun negatieve aantrekkingskracht is ook omhooggeschoten. Je moet het goed doen, en je moet ook uitgaan met iemand die mensen leuk vinden. De Kardashians zijn controversieel." Hij vervolgde dat de beroemde familie "echt een negatieve invloed heeft gehad op de verkoopbaarheid van" deze beroemde atleten. Het is fascinerend om dit perspectief te horen dat niet iedereen van de Kardashians houdt, omdat zovelen hen graag volgen op sociale media en hun realityshow bekijken.

Natuurlijk zijn vloeken niet echt, maar het lijkt erop dat de atleten die met de Kardashians zijn uitgegaan, slecht spelen in games of veel slechte dingen in hun leven zien gebeuren als hun romance voorbij is. Het is zeker een interessante theorie om over na te denken.

Aanbevolen: