Zijn de pittige vleugels van Sean Evans op 'Hot Ones' echt echt?

Inhoudsopgave:

Zijn de pittige vleugels van Sean Evans op 'Hot Ones' echt echt?
Zijn de pittige vleugels van Sean Evans op 'Hot Ones' echt echt?
Anonim

Sean Evans en 'Hot Ones' blijven een van de meest bekeken YouTube-kanalen die er zijn. Natuurlijk, celebs zien kraken onder de druk van het eten van een hete vleugel is prima vermaak, maar bovendien zitten de interviews zelf vol met fantastische informatie die de meeste fans niet wisten over de beroemde gast.

Evans blijft een cruciaal onderdeel van het succes van de show, niet alleen is hij geweldig in het stellen van vragen, maar hoe hij zijn hoofd koel kan houden onder druk terwijl hij de vleugels eet, gaat ons echt te boven. Dit zou ertoe leiden dat fans gaan speculeren of de vleugels op zijn bord echt of nep zijn.

We zullen ook ontleden hoe hij erin slaagt gezond te blijven, met al die hete sauzen in zijn systeem.

De show was bedoeld om PR-gedreven interviews te verstoren

Hoewel we graag celebs in pittige vleugels zien bijten, was het oorspronkelijke uitgangspunt van de show bedoeld om het klassieke interview dat de afgelopen jaren plaatsvond te verstoren.

Het PR-interview was te formeel en het was tijd voor verandering. Sean Evans brainstormde over enkele ideeën en voor de populaire gastheer was het doel om het te laten lijken alsof hij met een beroemdheid aan het kletsen was in een bar, zodat fans een beter en leuker beeld kunnen krijgen van wie ze zijn - in tegenstelling tot die typische gepolijste interview. Hij werkte samen met Esquire.

"Dus we probeerden dat gewoon echt op te lossen, te verstoren en beroemdheden uit dat PR-gestuurde interviewpatroon te halen. En hij zei gewoon: "Wat vind je van een interviewshow waar we ze eten hevig hete kippenvleugels en ze worden steeds heter naarmate het interview vordert?" En toen was de manier waarop het mijn oor raakte gewoon zo grappig."

Vanaf dat moment werd de show beroemd. Wat het zo veel unieker maakt, is het feit dat Evans in elke aflevering ook meedoet in de coulissen. Hierdoor denken fans dat de vleugels nep kunnen zijn, vooral gezien de manier waarop hij nog steeds kan communiceren nadat hij sauzen als 'Da Bomb' heeft verwijderd.

Sean's Wings zijn helemaal echt

Dat klopt, Sean bedriegt ons niet, de vleugels zijn heel echt, zoals de vleugels van zijn gasten. Volgens de presentator is hij ook geen grote pittige kerel en als hij niet op de show is, doet hij zijn best om pittig eten helemaal te vermijden.

De gastheer geeft toe dat hij na al die jaren nog steeds bepaalde angsten heeft als het om paprika's gaat, zoals 'Carolina Reaper'. Alleen al het ruiken van de peper doet zijn maag draaien: "Ik ben bang voor de Reaper. Dat zal ik je zeggen. Ik ben bang voor de Reaper en ik heb een gezond respect voor hete saus, omdat ik er zoveel heb geproefd en extreme dingen met pepers heb gedaan en dingen waarbij het niet is alsof ik 200 afleveringen heb gedaan en al deze dingen heb gedaan waarvan ik denk: "Ah! Ik ben de koning van pittig. Ik kan alles eten.” Ik herken het van de geur. Ik heb bijna een Pavloviaans antwoord op Carolina Reapers. Ik ruik het, mijn lichaam begint het af te wijzen voordat ik ooit iets heb geproefd, ook al zit het alleen maar in de saus."

Met al die pittige vleugels in zijn maag, maken fans op Reddit zich zorgen over zijn werkelijke gezondheid.

Fans maken zich zorgen over zijn gezondheid

Het is misschien vermakelijk om al die pittige vleugels te eten, maar sommige fans op Reddit maken zich zorgen over het welzijn van Sean door het eten van zoveel pittige vleugels, vooral 'Da Bomb'. Een Reddit-gebruiker begon een forum en besprak het onderwerp.

"Serieus, ik hou van deze show, komische afleveringen zijn de beste, zo vermakelijk, zo grappig, maar ik maak me serieus zorgen om mijn man. Alle medische professionals willen de gezondheid van iemands lichaam met zoveel van da Bom stroomt door je aderen? Die vent is een verdomde machine, zo veel respect. Sean als je daarbuiten bent, je bent een held!"

Een andere fan zou ook inhaken en vermelden dat de presentator gezond is en dergelijke sauzen vermijdt als hij niet op het programma staat: "Ik denk dat Sean dit terloops heeft gezegd tijdens interviews die hij heeft gedaan, maar eigenlijk raakt hij niets aan wings of Da Bomb buiten showdagen, blijft verder redelijk gezond en hij krijgt gezondheidscontroles. Maar uit ervaring gesproken, de tweede keer dat je Da Bomb doet is veel minder verwoestend dan de eerste. Beter de duivel die je kent dan de duivel die je niet kent.' t (voor mij tenminste)?"

Desalniettemin is hij een beest om zichzelf door dergelijke omstandigheden te loodsen, allemaal voor ons vermaak.

Aanbevolen: