Wat Eliza Taylor echt dacht van 'The 100' toen ze het script voor het eerst las

Inhoudsopgave:

Wat Eliza Taylor echt dacht van 'The 100' toen ze het script voor het eerst las
Wat Eliza Taylor echt dacht van 'The 100' toen ze het script voor het eerst las
Anonim

Fans van het post-apocalyptische sci-fi-drama The 100 op The CW waren teleurgesteld nadat in november vorig jaar werd aangekondigd dat plannen voor een prequel-serie bij het netwerk waren geannuleerd. The 100 ging voor het eerst in première op The CW in maart 2014 en duurde meer dan zes jaar, met een finale in september 2020.

In die zes jaar hebben de meeste kernleden van de cast een levenslange band opgebouwd met hun fans en met elkaar. Eliza Taylor - die Clarke Griffin speelde - bouwde een zeer sterke vriendschap op met Alycia Debnam-Carey (Lexa).

Tegelijkertijd vond de Australische actrice ook liefde op de set van de show, aangezien ze in 2019 trouwde met co-ster en landgenoot Bob Morley. Het stel is vandaag nog steeds samen.

Deze ongelooflijke reis begon begin 2013 voor Taylor, toen ze officieel werd gecast in de rol van Clarke. Jaren later herinnerde ze zich dat moment nog alsof het gisteren was, toen ze haar opwinding uitlegde toen ze het script voor het eerst zag.

Eliza Taylor's buzz bij de eerste 'The 100' table read was voelbaar

Taylor sprak op een Unity Days-evenement voor de show in 2019, waar ze uitte hoe duizelig ze was aan haar allereerste tafellezing voor The 100. "Ik herinner me de eerste keer dat ik de pilot las en het las als een speelfilm", zei ze. "Ik wilde de pagina's blijven omslaan, ik was opgewonden om het te lezen."

Deze opwinding vertaalde zich in de uitmuntendheid waarin ze haar karakter afleverde, te beginnen met die eerste tafellezing. De Canadese acteur Sachin Sahel - die Eric Jackson in de show speelde - bevestigde dat Taylor's buzz van het script in feite vanaf het begin voelbaar was.

In een interview met Hypable legde Sahel uit hoe de scripts hem door de seizoenen heen voortdurend persoonlijk beïnvloedden, waarbij hij de show als een van zijn grootste geschenken ooit noemde.

"Toen ik de scripts las, dacht ik: 'Oh mijn god, dit is weer iets nieuws'", zei hij. "En dat een acteur kan zeggen dat na zes jaar een show het grootste geschenk is dat je kunt krijgen." Het is een gevoel dat door de hele cast lijkt te resoneren.

Lindsey Morgan werd ook 'bekrachtigd' door een speciaal 'The 100'-script

Lindsey Morgan is een andere acteur wiens carrière enorm is verhoogd door haar werk aan The 100. Sinds ze in 2020 klaar was met de hoofdrol in The CW-drama, kreeg ze haar allereerste hoofdrol in een tv-show en speelde ze een Texas-ranger in het actie-misdaaddrama van het netwerk, Walker.

Voordat ze die sprong nam, had ze de kans om één aflevering te regisseren in het laatste seizoen van The 100. Net als haar collega's was het een unieke ervaring om dit speciale script voor het eerst te zien.

"Toen ik het eerste script kreeg, kreeg ik er veel energie van", vertelde Morgan in een telefonisch interview in 2020 aan Collider. De grote uitdaging waarmee ze werd geconfronteerd, was dat het script bleef veranderen, hoewel dit een essentiële leerervaring was. curve over hoe aan te passen.

"Mijn grootste les was dat je je moet aanpassen", vervolgde ze. "Zelfs met alle veranderingen aan het script, maakte het het script altijd beter. Ik veranderde mijn plan en mijn proces, of werd uitgedaagd om nieuwe manieren te bedenken om iets te doen. Ik voelde me gestimuleerd, creatief, op een geheel nieuwe manier die ik nog nooit eerder heb gevoeld."

Eliza Taylor heeft sinds 'The 100' geen belangrijke rol meer gevonden

Taylor heeft niet zo'n belangrijke rol gevonden sinds ze haar tijd op The 100 heeft ingepakt, maar ze geniet nog steeds van een actieve carrière. Ze lijkt momenteel meer naar film te neigen, met acteerrollen in twee aankomende films.

Ze zal een personage spelen genaamd Ruby Allen in de film It Only Takes a Night, waarin ze ook optreedt als uitvoerend producent. Zoals de zaken er nu voorstaan, is er geen releasedatum voor de film.

Taylor werd ook gecast samen met echtgenoot Morley, om te schitteren in I'll Be Watching, een nieuwe sci-fi thrillerfilm van Free Dead or Alive-regisseur Erik Bernard. Het project bevindt zich momenteel in de postproductie, met een première later dit jaar gepland.

De actrice zal ook te zien zijn in een onbevestigde aflevering van The Orville, Seth MacFarlane's populaire sci-fi comedy-drama in Star Trek-stijl. De show keert in juni terug voor een derde seizoen op Hulu, nadat de eerste twee op Fox waren uitgezonden.

Ondertussen was Taylor vorig jaar te zien in twee muziekvideo's: voor Vices van Sarah and the Sundays en Bad Posture van Abby Anderson.

Aanbevolen: