Ariana Grande's nieuwe muziekvideo laat haar fans haar president noemen

Inhoudsopgave:

Ariana Grande's nieuwe muziekvideo laat haar fans haar president noemen
Ariana Grande's nieuwe muziekvideo laat haar fans haar president noemen
Anonim

Ariana Grande had een succesvol 2019, met haar album Thank U, Next dat ze in februari uitbracht. En slechts een jaar later is ze terug met een nieuwe die een van haar beste werken tot nu toe lijkt te zijn!

Nu haar nieuwe album op 30 oktober uitkomt, heeft Ariana Grande nu haar eerste single uitgebracht, vergezeld van een muziekvideo die een krachtige visie geeft op wat de zangeres zou doen. willen zien gebeuren in het Witte Huis, in de toekomst. De video geeft vrouwen kracht en bevat een geheime, onderliggende boodschap dat verandering alleen kan plaatsvinden als mensen gaan stemmen.

In tegenstelling tot de politieke ballad van Demi Lovato, die de spot dreef met Trump met passende teksten, is Ariana's lied een stuk rustiger, maar haar videoclip heeft een andere kijk omdat een eigenzinnige vrouw verschillende rollen (of posities) inneemt in haar leven.

De muziekvideo ziet Ariana Grande als president

De muziekvideo Positions volgt Ariana Grande als een nogal chique en modieuze Amerikaanse president. De popster wordt gezien terwijl hij documenten ondertekent, in het Oval Office zit en zelfs vergaderingen organiseert met een kabinet dat bruist van diversiteit en overwegend compleet is met vrouwen.

In de video is te zien hoe Ariana Grande hulde brengt aan iconen als prinses Diana en Jackie Kennedy terwijl ze zich kleedt in een vergelijkbare versie van de onvergetelijke zwarte jurk van de prinses van Wales, en de hoed van de voormalige First Lady en bijpassende handschoenen.

Als opperbevelhebber wordt Ariana gezien wanneer ze toespraken houdt op persconferenties, deelneemt aan interviews, de Presidential Medal of Honours uitdeelt en zelfs haar honden uitlaat op het besneeuwde terrein van het Witte Huis.

Haar fans zijn onder de indruk, en zelfs zo erg dat ze haar nu al president noemen.

Ariana voor president?

De fans en bewonderaars van de popster lieten verschillende bemoedigende berichten achter in haar commentaargedeelte, variërend van het benoemen van haar president tot het bedanken van haar voor haar visie.

Beroemdheidsfotograaf Miles Diggs schreef: "A Proper Administration", verwijzend naar de inclusiviteit en representatie van diversiteit.

De halfbroer van de zanger, Frankie Grande, voegde eraan toe dat de videoclip een meesterwerk was. "EEN MEESTERWERK! Vrouwen kunnen werkelijk alles. Ik ben zo trots op jou, mijn ongelooflijke, krachtige, inspirerende kleine zusje".

De kabinetsvergadering die Ariana in de muziekvideo host, bevat haar persoonlijke haarstylisten, make-upartiesten en back-updansers. Josh Liu, haar haarstylist, noemde haar "een licht van hoop in de donkerste tijden", en bedankte haar voor het geven van een glimp van hoe representatie eruit zou moeten zien.

We zouden zeggen dat hoewel Ariana Grande er goed voorbereid uitziet om de rol op zich te nemen, de bemoedigende boodschap van haar videoclip niet verloren mag gaan in de vertaling. Het is tijd om naar buiten te gaan en te stemmen!

Aanbevolen: