Fans noemen Ashton Kutcher & Reese Witherspoon's nieuwe Netflix Rom-Com een 'The Holiday' knock-off

Inhoudsopgave:

Fans noemen Ashton Kutcher & Reese Witherspoon's nieuwe Netflix Rom-Com een 'The Holiday' knock-off
Fans noemen Ashton Kutcher & Reese Witherspoon's nieuwe Netflix Rom-Com een 'The Holiday' knock-off
Anonim

Fans kunnen het niet helpen, maar wijzen op de vreemd vergelijkbare plotlijn tussen de nieuwe rom-com met Reese Witherspoon en Ashton Kutcher, en de kerstklassieker, The Holiday.

Ashton Kutcher heeft zich bij Reese Witherspoon gevoegd in de cast van de aankomende romantische komedie op Netflix, Your Place or Mine. Dit is Kutchers eerste rom-com in tien jaar en fans zijn verheugd om zijn terugkeer naar de slappe kant te zien.

Kutcher is het meest bekend om zijn hoofdrollen in de tijdloze romantische komedies, "No Strings Attached", What Happens in Vegas, A Lot Like Love en Just Married. Zijn laatste wending in het genre was de met sterren bezaaide film uit 2011 Oudejaarsavond, met in de hoofdrol tegenover Lea Michele."

En wie zou Kutchers schattige personage Reed in de ensemblefilm uit 2010, Valentijnsdag, kunnen vergeten.

The plot for Your Place or Mine, volgt twee beste vrienden die aan weerszijden van het land wonen en wiens leven verandert wanneer ze besluiten een week lang van huis te ruilen. Huizen ruilen… ver weg wonen… werelden op hun kop… laat dit een belletje rinkelen? Als dat niet het geval is, volgt hier een vriendelijke herinnering.

De vakantietrailer

"De gedumpte en depressieve Engelse roos Iris stemt ermee in om huizen te ruilen met de eveneens ongelukkige verliefde Californische Amanda voor een broodnodige pauze. Iris bevindt zich in een vorstelijk Hollywood-landhuis, terwijl Amanda navigeert door de steegjes van een beeldschoon Engels dorp. Al snel komen beide verliefde dames lokale jongens tegen die perfect zijn voor een romantische opkikker."[EMBED_YT]https://www.youtube.com/embed/BDi5zH18vxU[/EMBED_YT] The Holiday-sterren Cameron Diaz en Kate Winslet naast liefdesbelangen, Jude Law en Jack Black. De dames wisselen van huis en worden uiteindelijk verliefd op deze sexy vrijers. Hoewel er nog steeds een kans is dat deze aankomende film afwijkt van dit verhaal, springen fans al op de kar. "Copycat. Fake. Unoriginal." zelfs al gemaakt, en fans hebben er al een mening over.

Reacties van fans

@JackTweets44 schreef: "Deze logline schreeuwt "The Holiday" naar mij, maar ik ben dol op die film, dus ik doe mee! Plus, Reese Witherspoon en Ashton Kutcher in een rom-com? Mijn hart uit de jaren 2000 explodeert rn."

Deze persoon is nog steeds aan boord, terwijl anderen strenger zijn tegen de film.

@NovaQuinn_3375 schreef: "Dit was al gedaan. De vakantie met Kate Winslet, Jude Law, Cameron Diaz en Jack Black. Kunnen ze tegenwoordig niet meer originele concepten voor een film bedenken? Ik denk het niet."

[EMBED_TWITTER]

Er moet nog een trailer worden uitgebracht voor deze nieuwe film, maar houd het in de gaten!

Fans kunnen niet wachten tot Kutcher en Witherspoon hun schermen beuken met wat rom-com nostalgie.

Aanbevolen: