Kourtney Kardashian's verjaardagsbloemen zorgen ervoor dat fans haar 'de nieuwe Kylie' noemen

Inhoudsopgave:

Kourtney Kardashian's verjaardagsbloemen zorgen ervoor dat fans haar 'de nieuwe Kylie' noemen
Kourtney Kardashian's verjaardagsbloemen zorgen ervoor dat fans haar 'de nieuwe Kylie' noemen
Anonim

Kourtney Kardashian kreeg een luxe verrassing op haar verjaardag. Ze vierde 42 jaar van een weelderig, bevredigend leven met een bijzonder kunstzinnig arrangement van wie vermoedt dat het Travis Barker zou zijn.

Het dure arrangement reikte van haar zeer gewelfde plafond helemaal tot aan haar chique tegelvloer. Fans hadden niet alleen complimenten, maar ook vergelijkingen tussen de bloemen die Kylie Jenner op sociale media postte

Verjaardag Tulpen

Heldere draden hingen aan de plafonds met gardenia's die ondersteboven zweefden, bijna als waterlelies. Er waren tientallen en tientallen van hen die centraal stonden in de hal van haar huis.

Onder de vliegende gardenia's bevond zich een gigantische tros witte tulpen. Groen bungelde naar beneden en zag eruit als een sprookjesachtige, grillige droom. Het stond in schril contrast met Kardashians ultramoderne huis in Calabasas en schreeuwde romantiek uit op de melodie van 'Happy Birthday'.

Ze vergezelde de fotodump met lieve foto's van zichzelf en haar vriend Travis Barker, haar vrienden en haar familie. Die bloemen pakten het laatste stukje taart en verdienden twee verschillende luchtfoto's in de post.

De CEO en oprichter van Poosh ontving een verjaardagswens van haar lange lijst van beroemde vrienden, waaronder Tracy Romulus en Sarah Howard.

Howard schreef: "Je bent zo geliefd! Gelukkigste verjaardag mijn kleine Ram." Ja, die bloemenreeks laat doorschemeren dat de liefde voor haar een scheerbeurt voor haar niet kan worden gekwantificeerd met een prijskaartje.

Net als Kylie

Hoewel we geen oude herinneringen willen ophalen tussen Kylie Jenner en haar ex Travis Scott, zijn de overeenkomsten tussen bloemen en Kardashiaanse vriendjes genaamd Travis onmiskenbaar.

Misschien is er een gemeenschappelijke liefdestaal voor het geven van geschenken onder jongens die Travis heten? Jij verteld ons. Een fan becommentarieerde de toevallige connectie op Kourtney's post, "Kourtney is de nieuwe Kylie met haar Travis."

Herinner je je deze video nog van Kylie die door een vloer loopt die bedekt is met scharlaken rozenblaadjes? Kijk kleine Stormi Webster op de achtergrond spelend met de duizenden bloemen.

Travis Scott en Kylie hebben het misschien niet volgehouden als koppel, ze blijven toegewijd aan co-ouderschap en geven hun dochter alles wat ze verdient in het leven.

Kourtney en haar Travis zijn momenteel gek op elkaar, en we zijn blij om te zien dat er voor haar wordt gezorgd zoals het hoort.

Hoewel mensen er niet voor kunnen zorgen dat zij en Scott Disick weer bij elkaar komen, zijn wij team Travis. Hij weet hoe hij iets goeds niet moet laten gaan als het voor hem staat.

Aanbevolen: