The Rock, Kim Kardashian, Cardi B en nog veel meer vierden dit jaar samen Halloween op Instagram

The Rock, Kim Kardashian, Cardi B en nog veel meer vierden dit jaar samen Halloween op Instagram
The Rock, Kim Kardashian, Cardi B en nog veel meer vierden dit jaar samen Halloween op Instagram
Anonim

Als het op Halloween aankomt, vinden zelfs beroemdheden het leuk om zich te verkleden en mee te doen. Helaas konden er dit jaar geen wilde feesten zijn om te horen over de volgende dag, met ongebruikelijke combinaties van sterren die samen op de foto gingen in leuke kostuums.

Toch, zoals ze in het theater zeggen, moet de show doorgaan, en pandemie of niet, Halloween was dit jaar niet te stoppen, voor de gewone man of voor beroemdheden. In plaats van bij elkaar thuis te komen, stroomden beroemdheden dit jaar naar het internet om hun uiterlijk te delen en een gezonde dosis spookachtige geest te krijgen.

Instagram werd overspoeld met berichten van alle grootste sterren die waren uitgedost voor de vakantie, zoals iedereen vrijwel gisteren vierde. Iedereen, van Dwayne Johnson tot Chrissy Teigen, vond het leuk om zich te verkleden en te pronken met hun kostuums voor hun fans - en voor elkaar.

Dwayne 'The Rock' Johnson besloot dat hij zou veranderen in de enige echte Mufasa, voordat hij in een kostuumprobleem kwam te zitten. Het moet moeilijk zijn om outfits te vinden die passen bij iemand met zijn lichaamsbouw.

Vanessa Hudgens wenste iedereen een 'Happy Halloween' toen ze zich niet alleen verkleedde als een donkere fee, maar ook foto's plaatste van eerdere Halloween-kostuums om haar 39,4 miljoen volgers tevreden te stellen.

Kim Kardashian West ging voor een Halloween-setting met Tiger King-thema, verkleedde zich als Carol Baskin en stylede haar kinderen in kostuums voor jonge tijgerwelpen.

Cardi B koos ervoor om te transformeren in een prachtige Medusa. Haar kostuum omvatte een lange, glibberige staart die het ensemble compleet maakte.

Demi Lovato pronkt dit jaar met haar hoektanden als vampier en liet haar fans weten dat haar haar en make-up helemaal op haar waren, omdat ze niet in L. A. was met haar gebruikelijke 'glamour-squadron'. Zij, net als Hudgens, plaatste ook een collage van eerdere Halloween-looks.

Het lijkt erop dat uitgaan nooit de echte reden was om je op Halloween te verkleden - het gaat erom een leuk kostuum te delen met andere mensen op een avond waarop iedereen zich voor de verandering voordoet als iemand anders. Het is zeker leuk om te weten dat, ook al zien onze feestdagen er dit jaar een beetje anders uit, mensen nog steeds manieren kunnen vinden om samen te komen en ze in gedachten te delen.

Aanbevolen: