Zie hoe The Kid LAROI en andere jonge sterren onlangs vierden dat ze 18 werden

Inhoudsopgave:

Zie hoe The Kid LAROI en andere jonge sterren onlangs vierden dat ze 18 werden
Zie hoe The Kid LAROI en andere jonge sterren onlangs vierden dat ze 18 werden
Anonim

Dit jaar vierden nogal wat celebs een zeer belangrijke verjaardag - hun 18e. Dit is absoluut een belangrijke mijlpaal in ieders leven, aangezien het het begin van een nieuw hoofdstuk markeert. Als het gaat om de rijken en beroemdheden die 18 werden, vragen we ons af hoe ze de grote gelegenheid hebben gevierd. Wie koos voor een ontspannen nacht op een lokale plek en wie ging er helemaal glamoureus op een luxe jacht?

Vandaag bekijken we alle beroemde sterren die onlangs 18 werden. Van muzikanten als TheKid LAROI en Olivia Rodrigo over activisten als Greta Thunberg tot social media-sterren alsJojo Siwa - blijf scrollen om te zien welke sterren officieel volwassen zijn geworden!

6 Kid LAROI

We trappen de lijst af is de Australische rapper Kid LAROI. De zanger is geboren op 17 augustus 2003 wat betekent dat hij deze maand 18 is geworden. De rapper vierde zijn verjaardag met een groot feest in Los Angeles waar natuurlijk ook zijn goede vriend Justin Bieber aanwezig was. Fans kregen een glimp van de nacht te zien op de sociale media van de ster, een profiel waar hij ook Justin Bieber bedankte voor het schenken van hem een $ 75.000 met diamanten ingelegde Rolex. Afgaande op wat we weten over de nacht, lijkt het alsof Kid LAROI zijn beste verjaardagsfeestje tot nu toe heeft gehad!

5 Olivia Rodrigo

Laten we verder gaan met zangeres Olivia Rodrigo, die werd geboren op 20 februari 2003 en eerder dit jaar 18 werd. Afgaand op de posts op de sociale media van de muzikant destijds, lijkt het alsof ze een nogal relaxte verjaardag doorbracht met haar vrienden en familie.

Olivia besloot echter haar fans iets cadeau te doen - de zangeres stelde een afspeellijst samen met 18 van haar favoriete nummers die haar hebben gevormd tot de persoon die ze nu is. De afspeellijst bevat tal van beroemde artiesten zoals Lorde, The Killers, Taylor Swift, No Doubt, Bob Dylan, Black Sabbath en nog veel meer.

4 Storm Reid

De volgende op de lijst is actrice Storm Reid die beroemd werd vanwege haar vertolking van Emily in de periodedramafilm 12 Years a Slave uit 2013. Storm is geboren op 1 juli 2003, wat betekent dat ze eerder deze zomer 18 werd. Afgaande op het Instagram-profiel van de ster, bracht Storm haar verjaardag door op een luxe jacht in de Middellandse Zee en genoot ze van de prachtige stranden van Griekenland. Voor haar verjaardag lanceerde de ster ook een gloednieuwe, body-positive swimwear-lijn in samenwerking met het modemerk PacSun genaamd Storm Reid x Pacsun ArashiBlu Collection. Gezien het feit dat Stom Reid haar beste strandleven leidde voor haar verjaardag, werd ze ongetwijfeld 18 op een grote manier!

3 JoJo Siwa

Danser en social media-persoonlijkheid JoJo Siwa is de volgende op de lijst van vandaag. Jojo - wiens volledige naam Joelle Joanie Siwa is - werd geboren op 19 mei 2003, wat betekent dat ze dit voorjaar 18 werd. De ster van de sociale media vierde haar verjaardag met haar vriendin Kylie Prew in Universal Studios Orlando.

Voor de gelegenheid besloot Jojo een t-shirt te rocken met haar eigen gezicht erop, waarop ook stond: "het is mijn feest en ik zal dansen als ik dat wil" - wat natuurlijk heel toepasselijk was. De ster leek het geweldig te hebben in het pretpark en het lijkt er zeker op dat ze haar 18e verjaardag niet anders had willen vieren!

2 Greta Thunberg

De volgende op de lijst is de Zweedse milieuactiviste Greta Thunberg, geboren op 3 januari 2003, wat betekent dat ze begin dit jaar 18 werd. Greta werd beroemd op 15-jarige leeftijd toen ze haar schooltijd buiten het Zweedse parlement doorbracht om aandacht te vragen voor milieuproblemen. Hoewel het onduidelijk is hoe de activiste haar 18e verjaardag daadwerkelijk doorbracht, zei ze volgens haar Instagram-post dat ze die in een plaatselijke pub zou doorbrengen (de drinkleeftijd in Zweden is 18 jaar). En om helemaal eerlijk te zijn, we kunnen ons niet voorstellen dat Greta een Hollywood-achtig feest geeft voor haar verjaardag - de Zweedse activist is zeker erg relaxed en een bijeenkomst in de pub lijkt zeker meer op haar kopje thee.

1 Bhad Bhabie

En tot slot, het afronden van de lijst is rapper Bhad Bhabie. De muzikant - wiens echte naam Danielle Bregoli is - werd geboren op 26 maart 2003 en werd dit voorjaar 18. Bhad Bhabie werd beroemd nadat ze in september 2016 in een aflevering van Dr. Phil verscheen. Daarin zei ze de zin: "Vang me buiten, wat dacht je van?", die later een virale meme werd. De rapper bracht haar verjaardag door bij het zwembad en hoewel ze niet al te veel over haar vieringen deelde, kunnen we gerust stellen dat ze die doorbracht met feesten met haar vrienden. Hoewel alle beroemdheden op de lijst van vandaag hun grote 18e op een andere manier vierden, lijdt het geen twijfel dat ze allemaal een geweldige tijd hebben gehad!

Aanbevolen: