Kylie Jenner klaagde aan voor 'culturele toe-eigening' omdat ze probeerde 'er Arabisch uit te zien

Kylie Jenner klaagde aan voor 'culturele toe-eigening' omdat ze probeerde 'er Arabisch uit te zien
Kylie Jenner klaagde aan voor 'culturele toe-eigening' omdat ze probeerde 'er Arabisch uit te zien
Anonim

Kylie Jenner is het mikpunt van verschillende memes geworden nadat fans haar beschuldigden van "culturele toe-eigening".

De 23-jarige kondigde maandag opgewonden de komst aan van haar nieuwe Kylie Cosmetics-luipaardcollectie.

Jenner was bedekt met dierenprints terwijl ze de nieuwe make-uplooks liet zien.

Een promovideo toonde de jongste KarJenner met een kortgeknipte donkerbruine pruik terwijl ze hurkt met torenhoge stiletto's.

De camera draait uit als Kylie's silhouet onderdeel wordt van een ontwerp met luipaardprint.

Ze transformeert dan weer en wordt gezien met een lange vlecht die over haar rug loopt.

Het volgende deel van de clip toont Kylie in een diep uitgesneden bodysuit. De moeder-van-één pronkt met een dramatische katachtige look met dikke zwarte eyeliner en dikke glanzende lippen.

"MIJN NIEUWE COLLECTIE LANCEERT VANDAAG OM 15.00 uur PST!!!!!!" Kylie was opgetogen in het bijschrift op haar Instagram-account.

Maar ondanks alle moeite die Kylie en haar team hebben gestoken in het overhalen van haar fans om haar nieuwste product te kopen - alle fans konden zien dat 'Arabische Kylie' was.

De make-upmagnaat werd beschuldigd van het bruinen van haar huid en het filteren van haar gelaatstrekken om er Midden-Oosters uit te zien. Haar uiterlijk is nu omgezet in memes die haar op de fles van verschillende Arabische producten bevatten.

"Kylie Jenner is hier om de carrière van elke Arabier te stelen. Van tv-presentator tot zangeres, ze doet het allemaal", grapte een fan.

"ik dacht dat ik jullie moest voorstellen aan arabische kylie jenner… sorry, ik bedoel khadijah," voegde een ander eraan toe.

Maar sommige fans vonden de memes helemaal niet grappig.

Een twitterde: "Nee, ik ben het zat dat Kylie Jenner er elke dag meer en meer Midden-Oosters uitziet."

Een ander zei: "Deze culturele toe-eigening moet stoppen - wat is er mis met jezelf zijn?"

Een fan voegde eraan toe: "Weet Kylie Jenner hoeveel de gemeenschap in het Midden-Oosten haar voor de gek houdt. Dit is gewoon gênant."

[EMBED_TWITTER]

Ondertussen heeft de realityster in een YouTube-video met visagist James Charles toegegeven dat ze nog een baby wil.

“Ik wil zo graag meer. Ik denk er eigenlijk elke dag aan', schreef de Keeping Up With the Kardashians-ster.

“Ik weet alleen nog steeds niet wanneer. Ik ben niet van plan … ik heb geen tijd om dat te laten gebeuren, "vervolgde Kylie, 23, in een YouTube-video die op dinsdag 27 oktober op het kanaal van James werd geplaatst. "Je kunt niet, zoals, niet meer willen.” [EMBED_TWITTER]erkent echter dat moederschap bepaalde uitdagingen met zich meebrengt. "Ouder zijn is stressvol", gaf ze toe. "Om altijd de juiste dingen te doen … ik lees boeken, ik volg al deze Instagram [accounts]", voegde Kylie eraan toe. "Ik probeer gewoon de beste manier te leren om voed je kinderen op."

Aanbevolen: