Fans noemen Selena Gomez bevoorrecht omdat ze klaagde dat ze haar 'Life Away To Disney' heeft 'ondertekend

Inhoudsopgave:

Fans noemen Selena Gomez bevoorrecht omdat ze klaagde dat ze haar 'Life Away To Disney' heeft 'ondertekend
Fans noemen Selena Gomez bevoorrecht omdat ze klaagde dat ze haar 'Life Away To Disney' heeft 'ondertekend
Anonim

Selena Gomez heeft tegenwoordig veel te doen, waaronder haar hoofdrol in Only Murders In The Building. Ze domineert al zo lang de muziekscene en ze ha alt veel plezier en voldoening uit het duiken in de wereld van acteren. Ze heeft zich echter niet altijd zo gevoeld over haar acteerrollen.

Gomez vertelde onlangs aan de pers dat ze "haar leven had weggegeven aan Disney" toen ze nog maar een kind was, verwijzend naar het feit dat werken voor Disney geen tijd in haar leven was waar ze van genoot.

Dat was alles wat fans nodig hadden om in de aanval te gaan, Selena Gomez ervan te beschuldigen dat ze het recht had en beweerde dat ze zeurde en handelde met een air van voorrecht om haar heen. Het is tenslotte haar relatie met Disney die de deuren naar haar roem opende.

Selena Gomez klaagt over Disney

Het is misschien niet bedoeld als een klacht, maar het lijkt er zeker niet op dat Selena Gomez zo opgewonden is over haar dagen bij Disney. Ze schept op over haar tijd op de set van Only Murders In The Building, schept op over de ervaring en zegt dat ze het heerlijk vindt om de rol te spelen van iemand die in haar huidige leeftijdscategorie zit.

Ze ging verder met te zeggen; "Ik heb op zeer jonge leeftijd mijn leven weggegeven aan Disney en ik wist niet wat ik aan het doen was. Wat ik zou zeggen is dat het niveau van verfijning van het materiaal de eerste reden is waarom ik Only Murders in het gebouw."

Zo sloeg ze met één snelle zwaai het productiebedrijf en de ervaring die haar tot een begrip maakten en haar tot roem en fortuin verheven, een klap toe.

Haar critici zijn niet onder de indruk van haar bevoorrechte houding en spreken zich uit tegen de ster.

Fans klappen terug

Fans vinden dat Selena Gomez dankbaar moet zijn voor de kansen in het leven die ze heeft gekregen, niet de productie die haar ervaring mogelijk heeft gemaakt, afkeuren.

Ze hebben teruggeklapt op haar klachten door te zeggen; "Haar ouders wisten wel beter. En het maakte haar heel rijk," "En nu weet ze dat ze niet voor een heel rijk bevoorrecht leven zou hebben gekozen? Alsjeblieft?!" en "Ze klaagt altijd dat het zo uitputtend is."

Anderen deelden de opmerkingen; "Waarom gedragen ze zich zo gekweld alsof dat hen niet een geweldige kans gaf die miljoenen anderen niet hebben?" en "ik wou dat ik dezelfde "spijt" heb…." net zoals; "Ze zou vandaag niets zijn als Disney er toen niet was unratefulpeople."

Critici kwamen ook naar voren om te zeggen; "Maar die Disney-deal heeft haar gemaakt", evenals; "of ze had haar leven niet kunnen weggeven en dan zou ze niemand kunnen zijn."

Aanbevolen: