Fans zeggen dat Gwen Stefani op Miley Cyrus lijkt op haar Halloween-foto

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Gwen Stefani op Miley Cyrus lijkt op haar Halloween-foto
Fans zeggen dat Gwen Stefani op Miley Cyrus lijkt op haar Halloween-foto
Anonim

Gwen Stefani schokte veel fans toen ze haar Halloween-selfie plaatste, en niet om de redenen die je misschien denkt. Haar foto was niet uitzonderlijk spookachtig of overdreven uniek. Het belangrijkste aan haar Halloween-look is het feit dat ze zo veel op Miley Cyrus in de afbeelding leek.

De gelijkenis was zo griezelig dat veel fans werden afgeleid door de jumelage die gaande was. In plaats van zich te concentreren op Gwen's geweldige uiterlijk en ingewikkeld aangebrachte make-up, ging alle aandacht naar het feit dat niemand ooit wist dat Gwen en Miley zoveel op elkaar konden lijken.

Gwen, of Miley?

Voor sommige fans was de gelijkenis een voor de hand liggende die onmiddellijk werd opgemerkt. Hun eerste gedachte was hoeveel Gwen op Miley leek. Voor andere fans dachten ze niet twee keer na over het besef dat deze geweldige afbeelding hun favoriete rockermeisje was, Gwen, maar nu de andere fans hebben gewezen op de vergelijkbare functies die deze twee delen, kijken ze naar deze afbeelding op een heel andere manier. manier.

We weten dat je er nu naar staart, en we nemen het je niet kwalijk.

Fans roepen de dubbelganger op

Toen deze afbeelding voor het eerst werd gepost, schreven veel fans felicitaties aan Gwen over haar verloving. Anderen waren er snel bij om te zeggen hoe verbluffend spookachtig ze eruitzag. De rest wilde gewoon heel graag weten wanneer ze begon te lijken op de supernauwkeurige dubbelganger van Miley Cyrus! Niemand had dit ooit eerder opgemerkt, maar nu staat deze gelijkenis centraal, en fans zijn onder de indruk van hun nieuwe ontdekking.

Fans schreven opmerkingen zoals; "Miley Cyrus ben jij?" terwijl een ander schreef; "moest dubbel denken dat jij het was." Anderen vingen toen de twinning op en schreven; "Dacht dat dit @mileycyrus was." Zie eruit als @mileycyrus"

De twee dames delen absoluut dezelfde wenkbrauwlijn en scherp gedefinieerde kaak, en de angstaanjagende make-up draagt zeker bij aan de contouren van hun gezicht … die vreemd op elkaar lijken.

Heeft niemand deze gelijkenis ooit eerder opgemerkt? Het is zeker iets waar fans naar zullen blijven uitkijken nu het naar de oppervlakte is gebracht.

Het lijkt erop dat Gwen Stefani een vampier was voor Halloween, maar het is niet duidelijk hoe ze ervoor koos om het te vieren. Naar alle waarschijnlijkheid ging het om spookachtige, maar romantische plannen met haar nieuwe verloofde, Blake Shelton.

Aanbevolen: