JLo-fans zeggen dat haar dochter 'verdrietig' lijkt terwijl de romantiek van 'Bennifer' opwarmt

JLo-fans zeggen dat haar dochter 'verdrietig' lijkt terwijl de romantiek van 'Bennifer' opwarmt
JLo-fans zeggen dat haar dochter 'verdrietig' lijkt terwijl de romantiek van 'Bennifer' opwarmt
Anonim

Jennifer Lopez fans uitten hun bezorgdheid over het welzijn van haar dochter.

13-jarige Emme werd dinsdagmiddag samen met haar moeders vriend, Ben Affleck, in de Hamptons gezien. Terwijl Lopez in de auto bleef, begeleidde Affleck Emme en haar vriend naar een nabijgelegen winkel.

De 48-jarige Oscar-winnaar had een grote glimlach op zijn gezicht toen hij een band met Emme probeerde te krijgen.

De tiener - die een boek heeft geschreven - wiegde een edgy outfit compleet met een flanellen top, wijde jeans en blauw haar. Na hun snelle shoppingtrip werden Ben en de meisjes gefotografeerd toen ze een plaatselijke boekwinkel verlieten met een boodschappentas in de hand.

Sommige fans merkten dat Emme er "teruggetrokken" uitzag op de foto's.

"Wauw. Ze ziet er niet erg gelukkig uit", schreef iemand online.

"Heeft ze niet al een 'band' met ARod? En haar vader? En met wie haar moeder nog meer verkering heeft gehad?" een louche opmerking gelezen.

"Zo verdrietig. Esme ziet er zo ongelukkig uit. Ze was gelukkiger met de kinderen van Arod," viel een derde in, "JLo's dochter ziet er behoorlijk ongelukkig, boos en overstuur uit tbh.. het lijkt erop dat er hier niet veel hechting plaatsvindt. Die arme kinderen moeten echt verwarrend zijn om elk jaar een nieuwe vader te hebben", merkte een vierde op.

Vorige maand voegde de pas herenigde "Bennifer" zich bij de 13-jarige tweelingkinderen van zijn vriendin, Maximilian en Emme, voor de 50ste verjaardag van JLo's zus Lynda.

Van het uitje vol PDA's van het herenigde stel, vertelde een Nobu-bron maandag aan People: "Jen en Ben zaten naast elkaar en waren erg aanhankelijk. Ze hielden elkaars hand vast onder de tafel."

"Het was niet alleen zoenen en knuffelen voor de sterren, de twee brachten wel wat tijd door met haar familie."

Maar wat fans niet konden helpen, was dat de dochter van de Selena-ster haar donkerbruine lokken blauw had gehakt en geverfd.

Het zorgde ervoor dat commentatoren op sociale media zich afvroegen of Emme zich "opzette" omdat haar moeder zo snel verder ging met Affleck.

"Het was nog maar een maand geleden dat je Arod kuste in het bijzijn van die kinderen. Ze zien er zo verontrust uit, alsof ze te veel hebben gezien op hun jonge leeftijd. J Lo schaamt zich niet, ze is ijdel, egoïstisch, verwaand, vrouw, " een heel erg schaduwrijke opmerking gelezen.

"Je kunt aan Emme's haar zien dat ze van streek is over de recente gebeurtenissen", voegde een tweede eraan toe.

"Waarom betrekt ze haar kinderen er zo snel bij nadat ze ze had laten spelen met broers en zussen met ARod's kinderen? Rustig aan", merkte een derde op.

Jennifer-Lopez-Alex Rodriguez Kids
Jennifer-Lopez-Alex Rodriguez Kids

Alex Rodriguez viel op één knie en vroeg de Lopez ten huwelijk met de indrukwekkende 15-karaats smaragd geslepen diamanten ring tijdens een vakantie in de Bahama's in 2019.

In april werden Jennifer en Alex getroffen door geruchten over een breuk.

Ze kwamen met een verklaring waarin ze beweerden dat de gesplitste beweringen "onnauwkeurig" waren en dat ze "sommige dingen doorwerkten".

Het uitdagende stel pakte vervolgens camera's op de PDA in tijdens een familie-uitstapje toen ze kussend werden gespot in de Dominicaanse Republiek.

Maar in mei ging het paar voorgoed uit elkaar.

Aanbevolen: