Fans zeggen dat de vriendin van Regé-Jean Page op Adele lijkt

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat de vriendin van Regé-Jean Page op Adele lijkt
Fans zeggen dat de vriendin van Regé-Jean Page op Adele lijkt
Anonim

Bridgerton-ster Regé-Jean Page maakte een zeldzame openbare verschijning met zijn vriendin Emily Brown, en fans zijn ervan overtuigd dat ze precies op de bekroonde zangeres Adele lijkt! De acteur werd van de ene op de andere dag beroemd vanwege zijn rol van de hertog in de Netflix-serie Bridgerton, een romantische serie over het regentschap, en is sindsdien betrokken bij een aantal projecten.

De Britse acteur werd gefotografeerd in Londen, naar aanleiding van het evenement GQ Men of the Year Awards, waar hij de Standout Performance of the Year Award won. Regé-Jean werd vergezeld door zijn partner, schrijver en parttime voetballer Emily Brown, met wie hij de hele tijd de handen vasthield.

Fans merkten meteen op dat Brown op Hello-zangeres Adele leek, en konden niet geloven hoeveel ze op haar leek!

Regé-Jean Page's vriendin lijkt op Adele, zeggen fans

De fans van de Bridgerton-ster schrokken van de paparazzi-foto's van het paar en begonnen Emily met Adele te vergelijken, waarbij ze zeiden dat ze op haar leek.

"Ik dacht even dat het Adele was", schreef een fan in de comments.

"Ik dacht letterlijk dat dat Adele was, en had zoiets van.. echt niet! ze daten?!" een tweede fan toegevoegd.

"Ze lijkt op Adele!" een commentaar gelezen.

"Even dacht ik… wacht, Rege en ADELE??" schreef een fan vol ongeloof.

Emily was gekleed in een chique, zwart pak dat ze afwerkte met een smaragdgroene clutch en statement-oorbellen. Regé-Jean droeg een stijlvol smaragdgroen pak en het stel liep hand in hand samen.

Brown werkt naar verluidt als freelance copywriter en heeft geschreven voor grote merken, waaronder Nike, Converse en Uber. Page en zijn partner hebben al een tijdje een serieuze relatie en in februari vorig jaar kochten ze samen hun eerste huis. Hun huis in Noord-Londen wordt naar verluidt geschat op $1,5 miljoen dollar.

In april kondigde Regé-Jean Page aan dat hij niet zou terugkeren naar de populaire Netflix-serie die hem van de ene op de andere dag een beroemdheid maakte. Fans waren kapot van zijn vertrek uit Bridgerton, aangezien zijn personage Simon Basset een favoriet bij fans was, en zijn chemie op het scherm met co-ster Phoebe Dynevor (die Daphne Bridgerton speelde) was zeer geliefd.

Het nieuws zorgde ervoor dat fans campagne gingen voeren voor de acteur om de nieuwe James Bond te spelen, na wat plagen van de acteur, maar er is nog geen officieel werk aan de casting gedaan.

Aanbevolen: