Fans zeggen dat Nicole Kidman veel lijkt op deze andere beroemde actrice

Inhoudsopgave:

Fans zeggen dat Nicole Kidman veel lijkt op deze andere beroemde actrice
Fans zeggen dat Nicole Kidman veel lijkt op deze andere beroemde actrice
Anonim

Hoewel ze in de loop der jaren verschillende rollen heeft gespeeld, heeft Nicole Kidman een uitgesproken 'look'. Haar blonde haar is bijvoorbeeld een manier waarop fans haar altijd herkennen (zelfs als dat niet haar natuurlijke haarkleur is…).

Maar hoe onderscheidend haar uiterlijk ook is, fans zeggen dat er nog een Hollywood-persoonlijkheid is die enkele van dezelfde fysieke eigenschappen deelt. Ze lijken zo op elkaar, suggereren sommigen, dat een willekeurige foto van Nicole fans in verwarring bracht.

Een enkele fanfoto heeft mensen aan het praten gebracht

Nicole Kidman's Hollywood-dubbelganger is niet een van de meer voor de hand liggende scenario's voor beroemdheden. En toch is er een griezelige gelijkenis die fans oppikten met een enkele foto.

Een fan die bij Starbucks werkte, deelde een foto van zichzelf met Nicole, en dat bracht mensen aan het praten.

Nicole leek voor het grootste deel op haar normale zelf, maar het is de moeite waard om op te merken dat de afbeelding duidelijk niet was geretoucheerd en dat Kidman waarschijnlijk geen koffie dronk op weg naar huis van een filmset of zoiets.

starbucks-nicole-kidman
starbucks-nicole-kidman

In wezen zag ze eruit als een doorsnee persoon… behalve dat ze een filmster is. En hoewel sommigen zeggen dat het ontmoeten van Nicole Kidman echt niet zo spannend is, was het opmerkelijk voor die Starbucks-barista sinds ze een foto met de ster kreeg.

Maar toen andere fans ingingen op Kidmans koffiebestelling, realiseerden ze zich iets.

Fans zeggen dat Nicole Kidman op Glenn lijkt

In het dagelijks leven zeggen fans dat Nicole Kidman een griezelige gelijkenis heeft met Glenn Close. Een fan zei ronduit dat Nicole op Glenn "lijkt" op de foto, die standaard koffiewinkelverlichting heeft en Nicole een beetje kortaf lacht terwijl ze poseert met haar Starbucks-server.

En ja, de twee actrices verschillen bijna twee decennia in leeftijd, wat misschien klinkt alsof fans Nicole proberen te beledigen. Maar ze noemden de gelijkenis niet negatief, althans niet wat betreft leeftijd.

Eén commentator was het ermee eens dat Nicole op Glenn leek, maar er is een voorbehoud; "Het is alsof Glenn Close Nicole Kidman speelt. Of andersom." Dus hoewel de dames er enigszins op lijken, merken fans op dat het geen gelijkmatige ruil is. Maar in theorie zouden ze elkaar in een film kunnen spelen.

nicole-kidman-glenn-close
nicole-kidman-glenn-close

Wat interessant is, is dat de actrices in 2004 samen schitterden in 'The Stepford Wives'. Natuurlijk was het idee in die film dat alle vrouwen uiteindelijk griezelig op elkaar leken, maar fans leken niet om de natuurlijke gelijkenis van de actrices op dat moment op te merken.

Het kostte fans een Starbucks-kiekje om te zien hoeveel Nicole op Glenn lijkt, maar nu gaan ze nadenken over welke andere projecten de twee mogelijk samen zouden kunnen werken… Misschien kunnen ze een moeder-dochterduo zijn?

Aanbevolen: